TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Ayyy hamilelerin arasına girmişim çok şükür Rabbim e inşallah darısı diğer bekliyenlerin başına(Aminn) bana o kadar uzak geliyordu ki hala inanmıyorum

Ben şimdi çıktım kızlar benim ikiz göründüü
Kalp atışkarıda var ama yeni yeni oluşmul sesi duyamadık 15 gün sonra yine gidicez
Çok sevindim maşallah yaaaaa hadi gözün aydın

Canim cok saol ins hepimiz saglikli guzel gebelikler geciririz.ins deger katlanmıştır seninkide.benim 14. Gun degeri 2823.ikiz olsun cok isterim ama doktor bişey soylemedi.bide tek embriyo kondu.ins saglikla gelisirler.

Canımmm ne desem bilemiyorum
İlk transferimde negatifi alınca bende çok kötü olmuştum. İnan daha vakti gelmemiş demekki
Bol bol dua et. İnşallah en yakın zamanda güzel haberi vermek nasip olur
canım ikizlerin hayırlı olsun :) ilk transfer tazey di dimi ozaman kaçtane kaçıncı gün embriyosu transfer oldun bi de kaliteleri neydi acaba

canım ikizlerin hayırlı olsun :) ilk transfer tazey di dimi ozaman kaçtane kaçıncı gün embriyosu transfer oldun bi de kaliteleri neydi acaba
Sağol canım:) hayır benim ilk transferimde dondurulmuştu ama tutmamıştı. İlkinde 3AA ve 4AB iki embriyo koyulmuştu. 2.de 4AA ve 5AB

Sağol canım:) hayır benim ilk transferimde dondurulmuştu ama tutmamıştı. İlkinde 3AA ve 4AB iki embriyo koyulmuştu. 2.de 4AA ve 5AB
bi sıkıntınız var mı canım ya ben de hep allahtan ikiz istiyorum hayırlısı olsun da gerçi :) sizin dondurulan da cok galiba :) bu ay adetle transfer tedavisine başlıyoruz rabbim bizlerede yaşatsın o güzel duyguyu

Yok tatlım dondurulmuşum kalmadı benim 6 tane dondurulmuşum vardı ilk transferde 2 si koyuldu tutmadı 2. Transferde de çözülürken biri öldü diğer ikisi sağlıkla çözüldü onlar transfer edildi. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin güzel haberlerini alırız inşallaahh

en cok korktuğum embriyoyu çözünürken kaybetmek benim ssadece2 tane var canım neden ölürmüş bişe dendi mi sana

Ben 11.gün yaptım kan testi 630 cıktı ondan sonrada daha kan testi istemedi bugün ilk kontrole gittik. Heyecandan tek yumurtamı çift yumurta ikizimi sormayı unuttum :)
Sağlıklı sıhhatli olsun da hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…