Aynen canım şuan aşırı derecede yanmam varBendede sabahları yanma oluyor gece uyandığımda falan senin yarın degilmi kontrolün hadi hayırlısı
AminAynen canım şuan aşırı derecede yanmam var
evet yarınnn inşallah sorunsuz geçerr
Naptın canım kontrolun nasil geçti inşallah güzel haberlerle gelAynen canım şuan aşırı derecede yanmam var
evet yarınnn inşallah sorunsuz geçerr
Ben şimdi çıktım kızlar benim ikiz göründüüNaptın canım kontrolun nasil geçti inşallah güzel haberlerle gelINCIK BONCUK danda güzel haber bekliyoruz
Hayirli olsun cnm ikizlerin bende cok heycanlaniyorumBen şimdi çıktım kızlar benim ikiz göründüü
Kalp atışkarıda var ama yeni yeni oluşmul sesi duyamadık 15 gün sonra yine gidicez
Çok sevindim maşallah yaaaaa hadi gözün aydınBen şimdi çıktım kızlar benim ikiz göründüü
Kalp atışkarıda var ama yeni yeni oluşmul sesi duyamadık 15 gün sonra yine gidicez
Canim cok saol ins hepimiz saglikli guzel gebelikler geciririz.ins deger katlanmıştır seninkide.benim 14. Gun degeri 2823.ikiz olsun cok isterim ama doktor bişey soylemedi.bide tek embriyo kondu.ins saglikla gelisirler.Masallah canim degerin cok guzel. Cogul gebelik gibi geldi sanki bana degerin. Doktorun bisey dedimi. Hayirlisi ile rahat bir hamilelik gecirir sonrasinda saglikla hayirla kucagina alabilirsin insallah. Bende yarin kan verecegim bakalim degerim ne kadar katlanmis. Cok heyecanliyim :)
canım ikizlerin hayırlı olsun :) ilk transfer tazey di dimi ozaman kaçtane kaçıncı gün embriyosu transfer oldun bi de kaliteleri neydi acabaCanımmm ne desem bilemiyorum
İlk transferimde negatifi alınca bende çok kötü olmuştum. İnan daha vakti gelmemiş demekki
Bol bol dua et. İnşallah en yakın zamanda güzel haberi vermek nasip olur
Sağol canım:) hayır benim ilk transferimde dondurulmuştu ama tutmamıştı. İlkinde 3AA ve 4AB iki embriyo koyulmuştu. 2.de 4AA ve 5ABcanım ikizlerin hayırlı olsun :) ilk transfer tazey di dimi ozaman kaçtane kaçıncı gün embriyosu transfer oldun bi de kaliteleri neydi acaba
bi sıkıntınız var mı canım ya ben de hep allahtan ikiz istiyorum hayırlısı olsun da gerçi :) sizin dondurulan da cok galiba :) bu ay adetle transfer tedavisine başlıyoruz rabbim bizlerede yaşatsın o güzel duyguyuSağol canım:) hayır benim ilk transferimde dondurulmuştu ama tutmamıştı. İlkinde 3AA ve 4AB iki embriyo koyulmuştu. 2.de 4AA ve 5AB
Yok tatlım dondurulmuşum kalmadı benim 6 tane dondurulmuşum vardı ilk transferde 2 si koyuldu tutmadı 2. Transferde de çözülürken biri öldü diğer ikisi sağlıkla çözüldü onlar transfer edildi. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin güzel haberlerini alırız inşallaahhbi sıkıntınız var mı canım ya ben de hep allahtan ikiz istiyorum hayırlısı olsun da gerçi :) sizin dondurulan da cok galiba :) bu ay adetle transfer tedavisine başlıyoruz rabbim bizlerede yaşatsın o güzel duyguyu
en cok korktuğum embriyoyu çözünürken kaybetmek benim ssadece2 tane var canım neden ölürmüş bişe dendi mi sanaYok tatlım dondurulmuşum kalmadı benim 6 tane dondurulmuşum vardı ilk transferde 2 si koyuldu tutmadı 2. Transferde de çözülürken biri öldü diğer ikisi sağlıkla çözüldü onlar transfer edildi. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin güzel haberlerini alırız inşallaahh
İlk değerlerin kaçtı cnmBen şimdi çıktım kızlar benim ikiz göründüü
630 canımİlk değerlerin kaçtı cnm
Ben 11.gün yaptım kan testi 630 cıktı ondan sonrada daha kan testi istemedi bugün ilk kontrole gittik. Heyecandan tek yumurtamı çift yumurta ikizimi sormayı unuttum :)Benim 10. Gün 331 bugün 12 .gün 776 doktor ikiz dedi
Sağlıklı sıhhatli olsun da hiç önemli değilBen 11.gün yaptım kan testi 630 cıktı ondan sonrada daha kan testi istemedi bugün ilk kontrole gittik. Heyecandan tek yumurtamı çift yumurta ikizimi sormayı unuttum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?