Bahceci kliniğinin kagıdı standart herkese verılen onda yazıyorduBenim 9. Gün kahverengi leke geldi sonra durdu 11. Gün 34 damla çık renk kan geldi doktor iğne vurun dedi 12. Günde kahverengiye döndü leke . Ama doktor kesin bişi söyleyemem dedi . Normal miymiş bu lekeler inşallah öyledir
Bende aynı gibi transfer akşamından beri kasigimda yoğunluk var ama tabi progestandan kaynaklı olması çok yüksek ayakta fazla kalınca belimde ağrı oluyor, üfff şu zaman bi geçse ama neyse 5.gunde bitiyor
sen yapsan ben de yapacağım canım en az benimki kadar merak ediyorum seninkiniKizlarr ne diyorsunuz? Bugun 6.gunum ve 5. Gun embriyosuydu?
Dondurulmussa hayırlı olsun canım . Ama tazeyse ignelerin etkisi vardırKizlarr ne diyorsunuz? Bugun 6.gunum ve 5. Gun embriyosuydu?
Dondurulmus transfer mi diyorsun canim?Dondurulmussa hayırlı olsun canım . Ama tazeyse ignelerin etkisi vardır
Bence sabırla test gununu bekle canım.yarında bi degişiklik olmaz aynısı cıkar. İglerin etkisi suan cok yani hayal kırıklıgı yasamassın insallahIgneyi cumartesi sabah oldum. Yarin tekrar test yapicam. Ama ignedense bu cumartesi tekrar ignem var test gunum de 2 gun sonra. O zaman yaniltici olmaz mi normalde?
Insallah vardır ama sabırla bekle.haklisin kismet artik. Varsa var yoksa yok
E bekliycem tabiki kismet... daha once kimyasal da yasadim ben esas ondan korkuyorum. Sabirla beklemek lazim... sadece paylasmak istedim kizlar...tesekkur ederimInsallah vardır ama sabırla bekle.
hayırlı olsun canım benim inşallah kanda da çıkar senin adına çok sevindimKizlarr ne diyorsunuz? Bugun 6.gunum ve 5. Gun embriyosuydu?
Tebrikler kesinlikle gebelik var bende bugün denedim ama negatif malesef benimde 6.gunumKizlarr ne diyorsunuz? Bugun 6.gunum ve 5. Gun embriyosuydu?
Tebrikler kesinlikle gebelik var bende bugün denedim ama negatif malesef benimde 6.gunum
Benimde cuma 8.gunum daha kesin olur sanirim ve testim normal testti ucuzlardanErken gebelik testi miydi seninde canım onun ki öyle çünkü.Moralini bozma herkesin değeri aynı olmuyor normal testlerde de görülmesi zor aynı günüz biliyorsun ben bekliyorum 8.günü yani Cuma yapıcam hayırlısı
Benimde cuma 8.gunum daha kesin olur sanirim ve testim normal testti ucuzlardan
Aynen o çift çizgiyi görmek en çok bizim hakkımız :) istediği an gebe kalabilenler nasil mucize yasiyolar farkinda bile degiller yeminle Allahim bize de nasip eder insallahO zaman daha belli olmaz canım normal herkesin beta değeri de aynı olmuyor ayrıca birinin daha yüksek başlıyor birinin daha düşük. 8.günü bekliyorum o yüzden artık o gün varsa silikte olsa birşey çıkat doktorun verdiği kan testi tarihi 12.gün yani 16 Ocak bana gebelik testi yapmayın kan verin dediler tabii de yapıcam tabii ki
Aynen o çift çizgiyi görmek en çok bizim hakkımız :) istediği an gebe kalabilenler nasil mucize yasiyolar farkinda bile degiller yeminle Allahim bize de nasip eder insallah
Allahım izniyle göreceksin arkadasim inan gebe kalabilmek ıyi bisi ki kimyasal olmuş evet kotu ama inan bana olacak yani gebe kalabiliyorun ve çok geçmeden sağlıklı bebeğin sana tutunacak inşallahevet biz her anına tanıklık ediyoruz her aşamasını yaşıyoruz embriyo halindeyken görüyoruz, rahime konuluşlarını izliyoruz bu çok meşakatli ama muhteşem birşey. normal hamile kalanlar böyle gün beklemiyor bile günü geçiyor test yapıyor. ben o çift çizgiyi yazın 3.denememde gördüm hiç göremem sanıyordum sayısız test yapan biri olarak. ama ilerlemedi kimyasal oldu. bir daha görebilecek miyim onu da bilmiyorum. kısmet hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?