TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar camasirim da kahverengi lekelenme olmuş çok korkuyorum

Crinone jel kullanıyorsan ondan olabilir canım.
Kahverengi kan eski kan yani durmuş kan diyorlar panik yapma kırmızı akarsa merkezine git hemen

Bendede olmustu canim doktorunu ara soyle proluton deport vurdurur buyuk ihtimalle o hemen kesiyor. Insallah kotu bisey yoktur .

Crinone jel kullanıyorsan ondan olabilir canım.
Kahverengi kan eski kan yani durmuş kan diyorlar panik yapma kırmızı akarsa merkezine git hemen
Jel kullanmıyorum cnm adet günüm birde benim yarın adetlerimde böyle başlardı karnım belim adet olacakmisim gibi ağrıyor çok korkuyorum

Bendede olmustu canim doktorunu ara soyle proluton deport vurdurur buyuk ihtimalle o hemen kesiyor. Insallah kotu bisey yoktur .
Ben o iğneyi transferden sonra 3 güne bir vurundum cnm şimdide haftada bir demişti yani cuma günü günüm napsam bilemedim

Jel kullanmıyorum cnm adet günüm birde benim yarın adetlerimde böyle başlardı karnım belim adet olacakmisim gibi ağrıyor çok korkuyorum
Adet zamaninda aynilarini yasadim canim agri lekelenme vs sivilcede cikmisti. Sen suanlik dinlen sonra hemen doktorunu ara Allah buyuktur

Ben o iğneyi transferden sonra 3 güne bir vurundum cnm şimdide haftada bir demişti yani cuma günü günüm napsam bilemedim
Benimde mesela cumartesi vurulmam lazimdi ama carsamba lekelenmem geldigi icin vurul dedi doktor aradan 5 gun gecmis dedi. Ben vurulana kadar kesilmisti. Sen kendi kafana gore is sakin yapma canim doktor ne derse onunyap

Tmm cnm nolur dua edin korkudan kalbim yerinden cikacak
Icını ferah tut arkadasım , transferden sonra verılen bır kagıt vardı bana yapılmaması gerekelnler, olabılecekler vs.. o bılgılerde kahverengı ,ğembe lekelenmeler normaldır endıse etmeyın yazıyordu, doktorum da normal olabılecegını soylemıstı. Insallah bebegın tutunmustur, yerlesıyordur sen mutlaka doktorunu ara ama hemen.. stres de yapma sakin ol stres en buyuk dusmanımız

Merhaba canım
Acıkcası hıslerim cook değişken bır ıyıyım bır kotu bugun hafıf bel ve kasık agrım var sanki..sende var mı değişiklik cnm?
Bende aynı gibi transfer akşamından beri kasigimda yoğunluk var ama tabi progestandan kaynaklı olması çok yüksek ayakta fazla kalınca belimde ağrı oluyor, üfff şu zaman bi geçse ama neyse 5.gunde bitiyor

Benimde hislerimm, hissettiklerim çok değişken yaa
Sağ kasığımda dolgunluk ve sızlama var. Göğüslerim şiş ve hafif acıyor.
Karnımada ara ara garip bi ağrı giriyor.
Ben bunları iğneyede bağlıyorum daha çok tabi ama kısmet

Benim 9. Gün kahverengi leke geldi sonra durdu 11. Gün 34 damla çık renk kan geldi doktor iğne vurun dedi 12. Günde kahverengiye döndü leke . Ama doktor kesin bişi söyleyemem dedi . Normal miymiş bu lekeler inşallah öyledir

Arkadaşlar bir şey soracağım 2 gündür hafif midem bulanıyor belirtimi yoksa ilaçlardan mı benim gibi böyle şikayeti olan varmı.

Arkadaşlar bir şey soracağım 2 gündür hafif midem bulanıyor belirtimi yoksa ilaçlardan mı benim gibi böyle şikayeti olan varmı.
Canım estrofem kullanıyor musun? O miğde bulantısı yapıyo bende yani doktor öyle söylemişti..

Canım estrofem kullanıyor musun? O miğde bulantısı yapıyo bende yani doktor öyle söylemişti..
Estrofem kullanıyorum o ilaç bende işe yaramadı canım rahmim kalınlaşmadı onunla onun yerine cyclo-progynova diye ilacın sadece beyaz kısımlarını içiyorum İki gündür böyleyim bu arada dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ilacıda yeni kullanmaya başlamadım ki bilmiyorum..

Anladım canımcım. Kaçıncı günü transferinin? İnşallah belirtidir kuzum bebiş yada bebişler seninledir.. Benim de 6.günüm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…