3 ocak transfer
3 ocak transfer tarihim 13 ocak test tarihim balım..Transfer ve test tarihini yazarmisin seni listeye ekliyim
Gördüm cnm benim ikizleri :) ikizmiş meğer şoku atlatmaya çalışıyorum sen ne yaptın gittin mikuzununannesi canim nbr keseyi gormeye gidicektin ne yaptin acaba insallah guzel haberler almissindir
Anladım. İnşallah gebeliğe işarettir. Benim de göğüslerim çok acıyor ama 20 gündür estrofem kullanıyorum. Ve trasnferden önce de acıyordu doğal olarak. Benim için belirti değil mesela. Ama senin için olabilir.O yüzden sordum.
Gördüm cnm benim ikizleri :) ikizmiş meğer şoku atlatmaya çalışıyorum sen ne yaptın gittin mi
Gördüm cnm benim ikizleri :) ikizmiş meğer şoku atlatmaya çalışıyorum sen ne yaptın gittin mi
Canim naber belirti bisiy var mi? Kacinci gun test yapacaksin?3 ocak transfer
15 ocak test tarıhım
Bugun cok daha ıyıyım neden anlamadım canımCanim naber belirti bisiy var mi? Kacinci gun test yapacaksin?
Yok yahu daha 5.gun bir sey cikmaz kiBugun cok daha ıyıyım neden anlamadım canımbelırtı falan kalmadı arada sancı gaz o kadar.. test konusunda da korkuyorum acıkcası esımle konustuk cumartesıyı bekleyıp cumartesı evde test yapalım dedık.. sen yaptın mı yoksaaa zaman gecmıyor dımı?
Kendımı dınlemekten paranoyak oldumYok yahu daha 5.gun bir sey cikmaz kiama 7.gunde idrar testi yapmayi planliyorum. Ikinci cizgi cikarsa kan veririm diyoruz. Bende hala regl agrisi gibi agri var gaz da cabasi insallah pozitifi goruruz de umrumuzda olmaz artik
Ay beni de bir kac gundur hickirik tutuyor hemen google arattim bugun senin gibi ‘erken gebelik belirtisi hickirik ‘ diyeKendımı dınlemekten paranoyak oldumkulaklarımda basınc oldu bıraz once hafıf duyamadım gıbı hemen ne yaptım?? Google - kulaklarda basınc gebeşık belırtısı mı? - enter sen dusun gerisini neyse yolu yarıladık sayılır
Canim bi oncekinde 10.gun kan verdim pozitifti sonra yavas yavas dustu aynen seninki gibi kimyasal oldu. Simdi yine korkuyorum ama dusecegi varsaaa dusecek. Allah hepimizi saglikli gebelikler saglikli ve hayirli evlatlar versin insallahKızlar 7. Gün yapacak olanlar
5. Gün embryosu ise yapsınlar bence
Bende 7. Gün yaptım pozitifti ama gerçekten hayalet bi çizgiydi
Boşuna üzülmeyin çıkmazsa 3. Gün felansa 9. -10. Günü bekleyin
Bende herşeyi belirti olarak aratttigimi biliyorum sonucunuz inş güzel olur
Canim bi oncekinde 10.gun kan verdim pozitifti sonra yavas yavas dustu aynen seninki gibi kimyasal oldu. Simdi yine korkuyorum ama dusecegi varsaaa dusecek. Allah hepimizi saglikli gebelikler saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah
Ay kuzum kusura bakma yanlis mi okudum baskasi mi yazdi bi karisiklik olduAmin canım inş
Benim kimyasal değil kuzum inş seninde değildir bol dua et
Belirti de çok aramayın bende hiç bişey yok
Ay kuzum kusura bakma yanlis mi okudum baskasi mi yazdi bi karisiklik olduben bi onceki denemen kimyasal oldu anladim. Karisti hatlar pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?