Allah Allah cok sasirdim suan hcg degerine gore ikiz dendi yani. Benimde 12.gunu degerim 969.8 di herkes hatta ikiz olabilir demisti ama tek tutmustu degerin kactiki canim seninHCG hormonundan cnm iki günde bir kan verdim ikiz değeri dedi embriyolog çoğul gebelik dedi
6. Gun cok erken cnm cabuk pes ediyorsun stres yapma kendineCanım artma durumu olmuyor mu acaba doktora söyledin mi bekle fln demiyor mu. Yani 6. Gün düşük ise olmadığını mı gösteriyor kesin.
Evt cnm hayirlisi olsun insalkah yukselir degerinBugün transferimin 11. günü ama ben 12. günü beklemeyip 10. dün dün test verdim 8 çıktı 11. (bugün) 13,50 çıktı sizce dğerler düşük değilmi bu durumda olan varmı? Sonradan yükselirmi v.s
GUnaydinnn Demistim sana canim zman ilk başta geçmiyor gibi gozuksede sonrası hızlıca geçiyor. Inşallah c tesi güzel haber alacaksın ben çok umutluyum en başından beri dedim . Bahar ayi hepimize uğur bereket getirecekGünaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin
Hayirlisi olsun hakkindaGünaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin
Sağlıklı sonuç için 48 saat geçmesi gerekiyor neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ?9.gün:24.2
10.gün:25.6
kızlar değer hiç yükselmemiş 2 güçmedi 1 günde yaptırdım ama biraz olsun yükselmesi gerekmezmiydi
Ya boyle dusuk cikinca tekrardan yaptraym dedim 5-6 yukselir diyordum bunu gorunce tum modum dustuu tumm cok kotuyyummSağlıklı sonuç için 48 saat geçmesi gerekiyor neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ?
Senin kaçıncı gününIkiz icin keseyi gormek en dogrusu galiba .. Test sonuclari bir olcut degil onemli olan iki kati artisi saglikli ilerleyisi gormek sanirim ... Merakla sabirla bende bekliyorum. Iki kati iki kati gidiyoruz Allaha sukurler olsun
12. GunumSenin kaçıncı günün
Degeriniz kac yukarida b arkadasda sormusdu?Senin kaçıncı günün
12.gün 856 idi sizinDegeriniz kac yukarida b arkadasda sormusdu?
Ciktimi sonucunuz hadi hayirlisi insallah olumlu sonuç alirsinBen de kanımı verdim bekliyorum
Canım senin kaçtı değerlerin kaçıncı günde kaçtı kafam karıştı birazCiktimi sonucunuz hadi hayirlisi insallah olumlu sonuç alirsin
Canım benimCanım senin kaçtı değerlerin kaçıncı günde kaçtı kafam karıştı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?