TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

HCG hormonundan cnm iki günde bir kan verdim ikiz değeri dedi embriyolog çoğul gebelik dedi

HCG hormonundan cnm iki günde bir kan verdim ikiz değeri dedi embriyolog çoğul gebelik dedi
Allah Allah cok sasirdim suan hcg degerine gore ikiz dendi yani. Benimde 12.gunu degerim 969.8 di herkes hatta ikiz olabilir demisti ama tek tutmustu degerin kactiki canim senin

Günaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin

GUnaydinnn Demistim sana canim zman ilk başta geçmiyor gibi gozuksede sonrası hızlıca geçiyor. Inşallah c tesi güzel haber alacaksın ben çok umutluyum en başından beri dedim . Bahar ayi hepimize uğur bereket getirecek

Hayirlisi olsun hakkinda

9.gün:24.2
10.gün:25.6
kızlar değer hiç yükselmemiş 2 güçmedi 1 günde yaptırdım ama biraz olsun yükselmesi gerekmezmiydi

Ikiz icin keseyi gormek en dogrusu galiba .. Test sonuclari bir olcut degil onemli olan iki kati artisi saglikli ilerleyisi gormek sanirim ... Merakla sabirla bende bekliyorum. Iki kati iki kati gidiyoruz Allaha sukurler olsun
Senin kaçıncı günün

Canım senin kaçtı değerlerin kaçıncı günde kaçtı kafam karıştı biraz
Canım benim
12.gün 121.9 cıktı
14.gün 279 cıktı
18.gün 2009 cıktı salı günü . Carsamba keseyi gördük şükür tek kese var. Doktorum şuan tek kese var ama bazen iki kese ile başlayıp tek kaseyle yoluna devam eden çok olduğu gibi tek kese ile başlayıp iki keseye dönüşende çok dedi. Hcg değeri bilgi vermiyor bu konuda dedi.

Hakkımızda ne ise hayırlı olan sağlıkla onu nasip etsin rabbim tek çift farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…