Bun bende merak ediyorum yaKizlar kese ve ultrason kontrolu icin tup bebek merkezine mi gitmemiz gerekiyor.
Yoksa bulundugumuz yerde herhangi bir dra gitsekde sıkıntı olurmu teshis saglik durumu açisindan.
Tup bebek merkezine tel actim bugun keseye bakmak ücretliymiş 500 tlmis.
Siz nasil yapcaksiniz
Kimyasal gebelik olmus canim. insaAllah bi dahakine tutar. Uzulme . Vardir bundada bir hayirkızlar 9.gün 24.2
11.gün 23.6
sanırım tutunamıyor
Ne var gibi ne yok gibi sırt üstü yat çalışıyosan izin al ayaklarının altına yastık koy sadece lavabo ve yemek için kalk künfe yekûn ya Fettah çek bol bol beslenmenede özen gösterkızlar 9.gün 24.2
11.gün 23.6
sanırım tutunamıyor
Geriye düşmeye başlamış canım sanırım kimyasal benim de 288 den 275 e düşmüştü doktorum kimyasal dedi hayırlısı olsun üzme kendinikızlar 9.gün 24.2
11.gün 23.6
sanırım tutunamıyor
öyle yapacağım pazar günü tekrardan kan vereceğim eğer öyle ise ilaçlar bırakılacak sanırımBenim doktorun değerin 10 üstüyse gebelik yok diyemiyoruz bu şekilde başlayıp yükselen var demişti yanımda bir hastaya iki gün sonra tekrar kan ver bence
insan çok kötü hissediyor senin kaçıncı deneme idi canım ne yapmayı düşünüyorsun şimdi?Geriye düşmeye başlamış canım sanırım kimyasal benim de 288 den 275 e düşmüştü doktorum kimyasal dedi hayırlısı olsun üzme kendini
Benim ilk denememdi maalesef ilk değerde havalara uçtuk ama kısmet değilmiş.Adet olmayı bekliyorum ikinci deneme için dondurulmuşlarım var. Önümüzdeki hafta olmam lazım kısmet bakalıminsan çok kötü hissediyor senin kaçıncı deneme idi canım ne yapmayı düşünüyorsun şimdi?
hangi merkezdesin cnm sen?ben şimdi tutmayınca dondurulmuşlarada güvenim kalmadı açıkçasıBenim ilk denememdi maalesef ilk değerde havalara uçtuk ama kısmet değilmiş.Adet olmayı bekliyorum ikinci deneme için dondurulmuşlarım var. Önümüzdeki hafta olmam lazım kısmet bakalım
Ben Bursadayım canım . Öyle düşünme dondurulmuş bizim için umut demek ki zamanı varmış diye düşün canım . Dondurulmuş varsa geride şanslısınhangi merkezdesin cnm sen?ben şimdi tutmayınca dondurulmuşlarada güvenim kalmadı açıkçası
Mrblar bende bursadayım yenı uye oldumda buraya yazılanları takip edıyorum ama uyelıgım yenı beımde test gunum pazartesıBen Bursadayım canım . Öyle düşünme dondurulmuş bizim için umut demek ki zamanı varmış diye düşün canım . Dondurulmuş varsa geride şanslısın
Allah hepımızın yardımcısı olsunMrblar bende bursadayım yenı uye oldumda buraya yazılanları takip edıyorum ama uyelıgım yenı beımde test gunum pazartesı
Hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün. Hangi merkez kaçıncı deneme canım?Mrblar bende bursadayım yenı uye oldumda buraya yazılanları takip edıyorum ama uyelıgım yenı beımde test gunum pazartesı
Hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün. Hangi merkez kaçıncı deneme canım?
benım 3.cu bu uludag unıversıtesınde yapıldı 3 üde sızınHayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün. Hangi merkez kaçıncı deneme canım?
Benim İlk denememdi kimyasal oldu.2. denemem olacak nisan adetiyle birlikte Ben Jimerdeyimbenım 3.cu bu uludag unıversıtesınde yapıldı 3 üde sızın
Diyarbakır'da ki merkezler hep böyle bir şey sorsan kavga ediyorlar valla burdan yazayım kimse gitmesin yanmasinArkadaslar iyi aksamlar. Bugun doktorumun yanina gittim. Cok kotu kavga ettik. Transfer ettigi Embriyolarin fotograflarini istedim sadece 1 tane verdi. Simdi atiyorum fotografi.
Hayırlısı olsun ınsallah hepımızın için uğraşıyoruz hepımız ayrı ayrı Allah dualarımızı kabul etsın ve emeklerımızı boşa cıkarmasın uzuldum kımyasal olmasına sızın ıkıncıde ınsallah tam pozıtıf olur; benımde bu kez pozıtıftır ınsallah ya çok kötü oluyorum yoksa sonrasında ...Benim İlk denememdi kimyasal oldu.2. denemem olacak nisan adetiyle birlikte Ben Jimerdeyim
Hayırlısı canım kimsenin emeklerini bosa cikarmasin zor bir surec sabir istiyor. Kismetimiz yokmus ne yapalim . Insallah pozitif olur canim yaz bana mutlakaHayırlısı olsun ınsallah hepımızın için uğraşıyoruz hepımız ayrı ayrı Allah dualarımızı kabul etsın ve emeklerımızı boşa cıkarmasın uzuldum kımyasal olmasına sızın ıkıncıde ınsallah tam pozıtıf olur; benımde bu kez pozıtıftır ınsallah ya çok kötü oluyorum yoksa sonrasında ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?