TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bun bende merak ediyorum ya

Benim doktorun değerin 10 üstüyse gebelik yok diyemiyoruz bu şekilde başlayıp yükselen var demişti yanımda bir hastaya iki gün sonra tekrar kan ver bence

insan çok kötü hissediyor senin kaçıncı deneme idi canım ne yapmayı düşünüyorsun şimdi?
Benim ilk denememdi maalesef ilk değerde havalara uçtuk ama kısmet değilmiş.Adet olmayı bekliyorum ikinci deneme için dondurulmuşlarım var. Önümüzdeki hafta olmam lazım kısmet bakalım

Ben Bursadayım canım . Öyle düşünme dondurulmuş bizim için umut demek ki zamanı varmış diye düşün canım . Dondurulmuş varsa geride şanslısın
Mrblar bende bursadayım yenı uye oldumda buraya yazılanları takip edıyorum ama uyelıgım yenı beımde test gunum pazartesı

Arkadaslar iyi aksamlar. Bugun doktorumun yanina gittim. Cok kotu kavga ettik. Transfer ettigi Embriyolarin fotograflarini istedim sadece 1 tane verdi. Simdi atiyorum fotografi.
Diyarbakır'da ki merkezler hep böyle bir şey sorsan kavga ediyorlar valla burdan yazayım kimse gitmesin yanmasin

Benim İlk denememdi kimyasal oldu.2. denemem olacak nisan adetiyle birlikte Ben Jimerdeyim
Hayırlısı olsun ınsallah hepımızın için uğraşıyoruz hepımız ayrı ayrı Allah dualarımızı kabul etsın ve emeklerımızı boşa cıkarmasın uzuldum kımyasal olmasına sızın ıkıncıde ınsallah tam pozıtıf olur; benımde bu kez pozıtıftır ınsallah ya çok kötü oluyorum yoksa sonrasında ...

Hayırlısı canım kimsenin emeklerini bosa cikarmasin zor bir surec sabir istiyor. Kismetimiz yokmus ne yapalim . Insallah pozitif olur canim yaz bana mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…