Canım 6. Gün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı ondan dolayi mutsuzumCanım bazen geç geçebiliyormuş kana kaçıncı günün ki neden bu kadar mutsuzsun
Canım belki geç geçiyor kanına eski konularda biraz araştır kuzum 10.gün negatif çıkıp 12.gün kanda pozitif gören ben gördüm bütün konulara baktım neredeyse umutsuzluk etme olmasa bile herşeyin sonu değil rabbim sağlık versin canınız yerinde olsunda elbet olur tabi zor umutla bekliyoruz hepimiz rabbim birgün sevindirir ve bu günleri gülerek anarsınCanım 6. Gün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı ondan dolayi mutsuzumolsa cikmazmiydi sence? Bide kanamam vardı 4 5. Günler bende oyüzden dayanamadım kan verdim daha çok yıkıldım bugün 7. Günüm kan da gebelik yok ama kanamam durdu şaka gibi :)))
İnşallah öyledir canım haklısın umutla bekliyoruz da ondan hayırlısı olsun elden bişey gelmiyo alnimizda ne yazdiysa onu görecez Allah kimseye aratmasin gerçekten zor bu tup bebek olayıCanım belki geç geçiyor kanına eski konularda biraz araştır kuzum 10.gün negatif çıkıp 12.gün kanda pozitif gören ben gördüm bütün konulara baktım neredeyse umutsuzluk etme olmasa bile herşeyin sonu değil rabbim sağlık versin canınız yerinde olsunda elbet olur tabi zor umutla bekliyoruz hepimiz rabbim birgün sevindirir ve bu günleri gülerek anarsın
İçini ferah tut canım hayırlısını isteyelim Canını sıkma en kısa zamanda güzel haberini alırız Meryem suresini oku ya da dinle kuzum ben sürekliİnşallah öyledir canım haklısın umutla bekliyoruz da ondan hayırlısı olsun elden bişey gelmiyo alnimizda ne yazdiysa onu görecez Allah kimseye aratmasin gerçekten zor bu tup bebek olayı
Kaçıncı günün canım ve kaçıncı gün embriyosuSabırsız ben kan sonucum
Bende deneyim canım çok tesekkurler mutlu haber vermeyi ne kadar isterimİçini ferah tut canım hayırlısını isteyelim Canını sıkma en kısa zamanda güzel haberini alırız Meryem suresini oku ya da dinle kuzum ben sürekli
(ya varis ya allah )diye zikir çektim göbeğime dokunup
3.gün embriyosu transferde dahil 7.günKaçıncı günün canım ve kaçıncı gün embriyosu
İnşallah canım seni takip Ederim ve dua EderimBende deneyim canım çok tesekkurler mutlu haber vermeyi ne kadar isterim
Transfer günü sayılmıyor inşallah değerin katlanarak devam eder3.gün embriyosu transferde dahil 7.gün
Aminn inşallah canım. A anneveoglusu canım inşallah transferi beklediğimiz gibi bebeklerimizin doğumunu da birlikte beklerizInşallah canım A anneveoglusu ve senden cumartesi hayırlı pozitif haberler alacağız.
İnşallah canım saolTransfer günü sayılmıyor inşallah değerin katlanarak devam eder
Benim 7.gün çıkmıştı canımMerhabalar 5.gun embriyosu 6.gunde idrarda cikan varmi?
6.gun yaptin cikmadi mi yani? Silik miydi?Benim 7.gün çıkmıştı canım
Sen yaptın mıK
6.gun yaptin cikmadi mi yani? Silik miydi?
Yaptim negatifSen yaptın mı
Çıkmadı üstelik 6.gün erken gebelik testi yapmıştımK
6.gun yaptin cikmadi mi yani? Silik miydi?
Yaa cidden mi şuan cok mutlu oldum arkadaşim cevabin için cok tsk ederimÇıkmadı üstelik 6.gün erken gebelik testi yapmıştım
7.günde normal bu 5 tl olan testlerden yaptım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?