TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

canim az kaldi insallah. bende ne agri nede baska bir sey yok. ama sükür test günü yaklasti ya nasip deyip verecegiz kani

Kızlar ya birşey soracam benim rahimde batma ve ağrı oluyor sizde de oluyor mu hiç normal mi

Bugün transferimin 9. Günü kan testi yaptırdım 2.04 cıktı... hiç umut yok dmi arkadaslar ?

Allah yardımcınız olsun. Inşallah rabbim sana sağlıklı hamilelik nasip eder bu süreçte

Allah yardım etsin cnm hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin

Hayırlısı olsun hakkımızda çok üzüldüm
Rabbim sana hayırlı sağlıklı evladlar nasıp etsin inşallah

Hepinize cok teşekkür ederim. Hem fiziksel hem zihinsel olarak toparlanmaya çok ihtiyacım var. 3 ayda başarısız 2 deneme... ilaçları bugün itibarı ile bırakıyorum. Iyi ki dün gebelik testi yapmışım, en azından aradıklarında hazırlıklıydım.

Test sonucunu bekleyen herkes çok güzel haberler alır umarim. Yine buraları takip edip her sevinenle sevinip her üzülenle üzüleceğim.

Seni o kadar iyi an
seni okadar iyi anliyorumki su an bir bosluk icindesin uzuntusun cok buyk ama soyle dusun allah senin icin en iyisini ve hayirlisini istiyor..biraz ara ver dinlen kafani dagittt..sonra kendini topla ve insallah pozitifi goreceksinn dualarim seninle canimm

Kizlar kese ve ultrason kontrolu icin tup bebek merkezine mi gitmemiz gerekiyor.
Yoksa bulundugumuz yerde herhangi bir dra gitsekde sıkıntı olurmu teshis saglik durumu açisindan.
Tup bebek merkezine tel actim bugun keseye bakmak ücretliymiş 500 tlmis.
Siz nasil yapcaksiniz

Arkadaslar iyi aksamlar. Bugun doktorumun yanina gittim. Cok kotu kavga ettik. Transfer ettigi Embriyolarin fotograflarini istedim sadece 1 tane verdi. Simdi atiyorum fotografi.

Bugün transferimin 9. Günü kan testi yaptırdım 2.04 cıktı... hiç umut yok dmi arkadaslar ?
Neden olmasin canim . Allah tan umit kesilmez . Biraz sabret bakalim insaAllah test gunune kadar artar

Arkadaslar iyi aksamlar. Bugun doktorumun yanina gittim. Cok kotu kavga ettik. Transfer ettigi Embriyolarin fotograflarini istedim sadece 1 tane verdi. Simdi atiyorum fotografi.
Kavga etmeniz kotu olmus canim. Ama hayirlisi olsun hakkinda.

Ben de 400 tl vermistim bence illa oraya gitmen sart degil ama doktoruna danis yinede. Maddi yonden sikintiniz varsa doktorunuz bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…