Aynen hayırlısı olsunHakkımızda ne ise hayırlı olan sağlıkla onu nasip etsin rabbim tek çift farketmez.
494 elhamdulillah .. Keseyi beklemek lazim cunku degerler kisiden kisiye degisebiliyor onemli olan saglikli artisi diye biliyorum12.gün 856 idi sizin
Aynen 10.gün 331 12. .gün 856 çoğul gebelik dedi494 elhamdulillah .. Keseyi beklemek lazim cunku degerler kisiden kisiye degisebiliyor onemli olan saglikli artisi diye biliyorumRabbim oncelikle isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, hayirlisi neyse o olsun
canim az kaldi insallah. bende ne agri nede baska bir sey yok. ama sükür test günü yaklasti ya nasip deyip verecegiz kaniGünaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin
Ciktimi sonucunuz hadi hayirlisi insallah olumlu sonuç alirsin
Allah yardımcınız olsun. Inşallah rabbim sana sağlıklı hamilelik nasip eder bu süreçteMalesef negatif arkadaşlar, çok üzgünüm
Allah yardım etsin cnm hakkımızda en hayırlısı neyse onu versinMalesef negatif arkadaşlar, çok üzgünüm
Hayırlısı olsun hakkımızda çok üzüldümMalesef negatif arkadaşlar, çok üzgünüm
Bence katlama bilir cumartesi tekrar deneyinBugün transferimin 9. Günü kan testi yaptırdım 2.04 cıktı... hiç umut yok dmi arkadaslar ?
Allah yardımcınız olsun. Inşallah rabbim sana sağlıklı hamilelik nasip eder bu süreçte
Allah yardım etsin cnm hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin
Hayırlısı olsun hakkımızda çok üzüldüm
Rabbim sana hayırlı sağlıklı evladlar nasıp etsin inşallah
seni okadar iyi anliyorumki su an bir bosluk icindesin uzuntusun cok buyk ama soyle dusun allah senin icin en iyisini ve hayirlisini istiyor..biraz ara ver dinlen kafani dagittt..sonra kendini topla ve insallah pozitifi goreceksinn dualarim seninle canimmHepinize cok teşekkür ederim. Hem fiziksel hem zihinsel olarak toparlanmaya çok ihtiyacım var. 3 ayda başarısız 2 deneme... ilaçları bugün itibarı ile bırakıyorum. Iyi ki dün gebelik testi yapmışım, en azından aradıklarında hazırlıklıydım.
Test sonucunu bekleyen herkes çok güzel haberler alır umarim. Yine buraları takip edip her sevinenle sevinip her üzülenle üzüleceğim.
Rabbim bundan sonrasi icin yardim etsin insallah tek imtihanin budur bundan sonra hersey iyi olurMalesef negatif arkadaşlar, çok üzgünüm
Canim Allah yardimcin olsun cok zor ins daha hayirli bir durum bekliyordur seni.Malesef negatif arkadaşlar, çok üzgünüm
Neden olmasin canim . Allah tan umit kesilmez . Biraz sabret bakalim insaAllah test gunune kadar artarBugün transferimin 9. Günü kan testi yaptırdım 2.04 cıktı... hiç umut yok dmi arkadaslar ?
Kavga etmeniz kotu olmus canim. Ama hayirlisi olsun hakkinda.Arkadaslar iyi aksamlar. Bugun doktorumun yanina gittim. Cok kotu kavga ettik. Transfer ettigi Embriyolarin fotograflarini istedim sadece 1 tane verdi. Simdi atiyorum fotografi.
Ben de 400 tl vermistim bence illa oraya gitmen sart degil ama doktoruna danis yinede. Maddi yonden sikintiniz varsa doktorunuz bilsinKizlar kese ve ultrason kontrolu icin tup bebek merkezine mi gitmemiz gerekiyor.
Yoksa bulundugumuz yerde herhangi bir dra gitsekde sıkıntı olurmu teshis saglik durumu açisindan.
Tup bebek merkezine tel actim bugun keseye bakmak ücretliymiş 500 tlmis.
Siz nasil yapcaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?