TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Arkadaslar sabah kanamam vardi dr gittim ve igne vuruldum progestan basladilar keseleri gordum cok sukur kanamasi olup devam eden varmi dua edin lutfen

Arkadaslar sabah kanamam vardi dr gittim ve igne vuruldum progestan basladilar keseleri gordum cok sukur kanamasi olup devam eden varmi dua edin lutfen
Geçmiş olsun oğlumda 5-7 haftalar arası kanamam oldu oğlum 10 yaşında merak etme olumlu düşün

Selam kızlar benim bugün 3.gunum. cok da belirti aramıyorum bu sefer. Bundan önceki kimyasalla karşılaştırdığımda belirti yok gibi. Göğüslerim yumuşak. Öncekinde dokunamıyordum bile.
Var mı belirtisiz pozitif alan yada göğüslerde sertlik dolgunluk yaşamayan?
Hepimiz için hayırlısını diliyorum. Hepimiz pozitifi görelim inşallah.

Gunaydınlar oncelıkle bişey sormak istıyorum transfer 11.cı gundeyım bugun bır kac gundur sag ve sol tarafımda batma hıssı var boyle olan bu durumu yasayan varmı aranızda ara ara oluyor sureklı degıl

A anneveoglusu canımmm tebrikler sana bakmak için girdim ve güzel haberini gördümm hadi gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallaaahhh

Canım herkeste aynı farklı oluyor belirtiler bende hiç yok mesala belirti hala

Gunaydınlar oncelıkle bişey sormak istıyorum transfer 11.cı gundeyım bugun bır kac gundur sag ve sol tarafımda batma hıssı var boyle olan bu durumu yasayan varmı aranızda ara ara oluyor sureklı degıl
Belirti arama canım hiç belli olmuyor çünkü bende hala hiçbir belirti yok

A anneveoglusu Canim hayirli olsun testin pozitif cikmis . Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin. ınşaallah degerlerin kat kat artar guzel bir hamilrlik gecirirsin.

A anneveoglusu canımmm tebrikler sana bakmak için girdim ve güzel haberini gördümm hadi gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallaaahhh

Teşekkürler arkadaşlar hayırlısı ile sağlıkla değer katlanır inşallah

Herkese merhaba... Ben de dondurulmuş embriyo transferine hazırlanıyorum... ilk muayeneden 8 gün sonra bugun 2. Muayene de rahim kalınlığı 9.10 mm cikti. Cok guzel dedi doktor. .9 nisana transfer günü verdi.. sizlerin nasildi rahim kalinliginiz

Selam kızlar en son 3 ay önce transfer negatif olmuştu benim ve simdi yine transfer yapıldı beklemedeyim :) perşembe 3.gün embriyosu Bugün de 5.gün embriyosu transfer edildi :) biraz değişik oldu bu sefer ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz için:) ve bu 3.denememiz duanıza ihtiyacım var

8 den sonrası ideal diye biliyorum bence ıyi ve zaten o gune kadar dahada kalınlaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…