Niye bukadar kendini üzüyosun Arkadaşım. Henuz kanaman olmamışli biraz kanama bile olabilirmiş. Kendini strese sokup uzme lütfen. Sonuç itibariyle hepımız gunumuzu beklıyoruz tutmasa bile vazgecmicez. Sen kendini telkin et ve hersey için çok erken daha ustelik stres çok onemli Rabbim içine ferahlık versin.
Hayırlı olsun canım. Hadi inşallah pozitifleri görürsün.Selam kızlar bende transfer oldum sonuç bekleyenlerdenim. 27 Nisan test günüm
Hayırlı olsun Canım benimde senden 1 gün önce test günüm :) kaçıncı gün kaç embriyo transfer edildi?Selam kızlar bende transfer oldum sonuç bekleyenlerdenim. 27 Nisan test günüm
Kızlar benımde bugun 7. Gunum idrar testım pozitifçıktı. Insallah yarın kan testi yaptırıcam .rabbım.hepımizin gönlüne göre versin.
Guzun aydin canim benim darisi basimiza ))) Allah tamamina erdirsin canim belirtilerini yazarmisin benimde 5ci gunum bugun ))
MasAllah canim benim.benimde adet agrilarim oluyor banada 5 gun embiriosu konuldu acaba bende 7ci gunu test yapsam cikarmi.Amın canım inşallah. Daha dun belırtınız varmı benım hıc yok dıyen bırıne belirti sordun inanki :)
Bu seferde olmadı ne kasıgım agrıyor, ne belım hıcbır belırtı yok dıye uzuluyordum. Ama sunu soyluyum ben adet olcagım zamanda herhangı bır agrım olmaz bır bakmısım adet olmuşum. O yuzden gercekten belıtrı olmadan da olabılıyormuş.
Ayyy canım benim çok sevindim. İnşallah kandada pozitifleri görürsün. Şimdiden çıkması şaşırtıcı gerçekten. Çok cesaretlisin. Maşallah.Kızlar benımde bugun 7. Gunum idrar testım pozitifçıktı. Insallah yarın kan testi yaptırıcam .rabbım.hepımizin gönlüne göre versin.
Yani progestan yerine başka bir ilaçmı kullanmışsın. Sen devam et kullanmaya saatınde. İnşallah birşey olmaz.Arkadaslar luttfen bana bir akil verin ben 8 saatde bir biogestan(progesteron) fitil kullaniyorum aksam kullanmak icin biogestani elime aldigimda kabizlik icin olan fitilin ici bos kabini gordum meyerse sabah uykulu uykulu onu kullanmisim(((((((yaa kizlar bunun ne gibi zarari oluki?
Ayyy canım benim çok sevindim. İnşallah kandada pozitifleri görürsün. Şimdiden çıkması şaşırtıcı gerçekten. Çok cesaretlisin. Maşallah.
MasAllah canim benim.benimde adet agrilarim oluyor banada 5 gun embiriosu konuldu acaba bende 7ci gunu test yapsam cikarmi.
Cok sagol canım. Aslında ben carsamba kana gıderım dıyordum ancak benımle aynı gun transfer olan arkadasım yapıp cıft cızgıyı gorunce bana da cesaret geldı.10 yıl sonra ılk defa cıft cızgı gordum cokkk sukurrrr... Darısı herkese
Yarın bendemi yapsam acaba bilemedimki. Benim daha çok var test gününe.
Canım sağol inşallah güzel sonuçlanır beklentilerimiz. Benim 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi 1. Günüdeyim dahaHayırlı olsun Canım benimde senden 1 gün önce test günüm :) kaçıncı gün kaç embriyo transfer edildi?
Hadi inişlh herşey güzel olurda bebişlerimizi alırız kucağımıza :)Canım sağol inşallah güzel sonuçlanır beklentilerimiz. Benim 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi 1. Günüdeyim daha
Kızlar benımde bugun 7. Gunum idrar testım pozitifçıktı. Insallah yarın kan testi yaptırıcam .rabbım.hepımizin gönlüne göre versin.
ay çok çok tebrikler canım ne dedim ben sana tutacak dedim seninki hadi inşallah kanda 300 - 500 leri görürsün sonrada kalp atışı hadi darısı tüm bekleyen yoldaşlarımızın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?