TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Haklisin canim benim cok haklisin ama elimde diyil.agladim agladim biraz rahatladim bakalim Allah Buyuk sabr edicez artik.

Selam kızlar bende transfer oldum sonuç bekleyenlerdenim. 27 Nisan test günüm

Arkadaslar luttfen bana bir akil verin ben 8 saatde bir biogestan(progesteron) fitil kullaniyorum aksam kullanmak icin biogestani elime aldigimda kabizlik icin olan fitilin ici bos kabini gordum meyerse sabah uykulu uykulu onu kullanmisim(((((((yaa kizlar bunun ne gibi zarari oluki?

Guzun aydin canim benim darisi basimiza ))) Allah tamamina erdirsin canim belirtilerini yazarmisin benimde 5ci gunum bugun ))

Amın canım inşallah. Daha dun belırtınız varmı benım hıc yok dıyen bırıne belirti sordun inanki :)
Bu seferde olmadı ne kasıgım agrıyor, ne belım hıcbır belırtı yok dıye uzuluyordum. Ama sunu soyluyum ben adet olcagım zamanda herhangı bır agrım olmaz bır bakmısım adet olmuşum. O yuzden gercekten belıtrı olmadan da olabılıyormuş.

MasAllah canim benim.benimde adet agrilarim oluyor banada 5 gun embiriosu konuldu acaba bende 7ci gunu test yapsam cikarmi.

Kızlar benımde bugun 7. Gunum idrar testım pozitifçıktı. Insallah yarın kan testi yaptırıcam .rabbım.hepımizin gönlüne göre versin.
Ayyy canım benim çok sevindim. İnşallah kandada pozitifleri görürsün. Şimdiden çıkması şaşırtıcı gerçekten. Çok cesaretlisin. Maşallah.

Yani progestan yerine başka bir ilaçmı kullanmışsın. Sen devam et kullanmaya saatınde. İnşallah birşey olmaz.

Ayyy canım benim çok sevindim. İnşallah kandada pozitifleri görürsün. Şimdiden çıkması şaşırtıcı gerçekten. Çok cesaretlisin. Maşallah.

Cok sagol canım. Aslında ben carsamba kana gıderım dıyordum ancak benımle aynı gun transfer olan arkadasım yapıp cıft cızgıyı gorunce bana da cesaret geldı.10 yıl sonra ılk defa cıft cızgı gordum cokkk sukurrrr... Darısı herkese

MasAllah canim benim.benimde adet agrilarim oluyor banada 5 gun embiriosu konuldu acaba bende 7ci gunu test yapsam cikarmi.

Canım karar senın ama yaparsanda erken gebelik testınden al yap.onlar normal gebelik testınden daha pahalı ama daha hassas.belkı otekısınden yapsam cıkmazdı...

Yarın bendemi yapsam acaba bilemedimki. Benim daha çok var test gününe.

Yarın bendemi yapsam acaba bilemedimki. Benim daha çok var test gününe.

Canım benım 4. Deneme olunca ne olursa olsun dedım yaptım. Ama cıkmassada uzulmucem dedım cunku erken gıbı gelıyordu bana... Karar senın canım.

Hayırlı olsun Canım benimde senden 1 gün önce test günüm :) kaçıncı gün kaç embriyo transfer edildi?
Canım sağol inşallah güzel sonuçlanır beklentilerimiz. Benim 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi 1. Günüdeyim daha

Kızlar benımde bugun 7. Gunum idrar testım pozitifçıktı. Insallah yarın kan testi yaptırıcam .rabbım.hepımizin gönlüne göre versin.

ay çok çok tebrikler canım ne dedim ben sana tutacak dedim seninki hadi inşallah kanda 300 - 500 leri görürsün sonrada kalp atışı hadi darısı tüm bekleyen yoldaşlarımızın başına

ay çok çok tebrikler canım ne dedim ben sana tutacak dedim seninki hadi inşallah kanda 300 - 500 leri görürsün sonrada kalp atışı hadi darısı tüm bekleyen yoldaşlarımızın başına

Canımmm cok tesekkur ederım halasaka gıbı gelıyor 10 yıl bekledikten sonra :) bugunde kan verdım beta hcg 60 cıktı 7. Gun ınsallah yukselır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…