Bize ilişki yasak dedi doktorum istersen sor bi doktorunaKızlar size bişey soracağım gebelik sonucunu aldıktan sonra eşinizle birlikteliğiniz oldu mu
Valla hiç belirti arama bende opuden sonra başladı kasık ağrı larım adet ağrısı gibi transferden sonrada devam etti hatta sivilce bile çıkmıştı normalde de adete yakın çıkıyo ama hiç takmadım kafama hep ben hamileyim dedim hiç olumsuz düşünmedim mübarek uç aylara girdik kandildi sürekli dua ettim kandilin ertesi cuma günü 8günde kan verdim şükür çıktı Rabbim sanada nasip etsin pozitif ol bol bol dua et duyuyo Allah bizi
Sonucu alana kadar yazıyordu kağıt vermişlerdi bilgilendirme için biz soramadık o da bişey demedi :)Bize ilişki yasak dedi doktorum istersen sor bi doktoruna
Bize de ilk 3 ay yasakladı. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Bi sor canım sen yine deSonucu alana kadar yazıyordu kağıt vermişlerdi bilgilendirme için biz soramadık o da bişey demedi :)
Aynen bende de çıkmıştı bu geceyi boş çevirme inşallah sende güzel haberler alırsınCok sagol canım ınanmassın bendede suan adet sıvılcem cıktı. Ama senı dınlıcem ve uzulmucemm
Tüp bebek çok hassas olduğu için yasak diyorlar benim salı kontrol vardı kalp atışlarınıda duyduk doktorum ilişki yok uç ay dedi banada bence riske atma doktoruna sor benim kocam yazık benden çok düşünüyo yanımda yatmıyo bebişe degerimde birşey olur Allah korusun diyeBize de ilk 3 ay yasakladı. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Bi sor canım sen yine de
Benimki de yatağın diğer ucunda yatıyor korka korka :)))) Kahvaltıyı hazırlıyor işe gidiyor geliyor yemek yapıyor bulaşık yıkıyor yatıncaya kadar ev işi yapıyorTüp bebek çok hassas olduğu için yasak diyorlar benim salı kontrol vardı kalp atışlarınıda duyduk doktorum ilişki yok uç ay dedi banada bence riske atma doktoruna sor benim kocam yazık benden çok düşünüyo yanımda yatmıyo bebişe degerimde birşey olur Allah korusun diye
Teşekkür ederim canım ilk randevuda sorarım :)Bize de ilk 3 ay yasakladı. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Bi sor canım sen yine de
Güzel döleklerin için teşekkür ederim canım inşallah benimde meleğim gelir tez vakitteCanimmmmm çok teşekkürler. Darısı tez zamanda senin başına inşallah. Ben çok inanıyorum senin de gelecek meleğin
Mrb canim benimde carsamba transferm oldu. Insallah pozitiflwri goruruz. Benimde bel ve kasik agrim var.Kızlar meraba hamıle olan arkadaşlara hayırlı olsun. Bende 10 nisanda 5. Gün emrıyosu 2 tabe transferım oldu. Bugun 3. Gunu devırdım daha 9 gunum var...
Hamıle kalan arkadaslar ılk gunden ıtıbaren ne yasadılar (kasık agrısı vs) anlatırlarmı.
Mrb canim benimde carsamba transferm oldu. Insallah pozitiflwri goruruz. Benimde bel ve kasik agrim var.
Aman yareppiiii. İkiz sanırımKızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
Aman yareppiiii. İkiz sanırım
15.gün değerim 4800 kızlar. İkiz olabilir mi ki benimde
Ay heyecan yaptımMasallah canım. Olabılır sanırım :)
Hayirli olsun canim. Insallah saglikla pozitiflwri gorursun. Beklemek zor tabi. Bende carsamba transferim oldu. Beklicez nasibimizde varsa olur insallah.Merhaba kızlar benimde perşembe günü tek embriyo transferim oldu ilk denememiz! inşallah bende sizler gibi pozitifi görürüm,çok uzun yıllar hamile kalamadığım için şuan bi duygu hissedemiyorum nötr,tebrikler canım hamilesin cümlesini burda sizlerden duymayı çook istiyorum zaman nasıl geçicek nasıl sonuçlanıcak bilemiyorum, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahhh (emeklerimizi boşa çıkarmasın)..(amin)..
Sanada hayırlı olsun canım inşallah dediğin gibi pozitifi görürüz,gerçekten tüp bebek zor bi süreçmiş o iğneler ilaçlar mahvediyo insanı inşallah emeğimizin karşılığını rabbim verir,haberleşelim buradan hemen hemen aynı zamanda sonucumuz belli olur canımHayirli olsun canim. Insallah saglikla pozitiflwri gorursun. Beklemek zor tabi. Bende carsamba transferim oldu. Beklicez nasibimizde varsa olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?