TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Cok sagol canım ınanmassın bendede suan adet sıvılcem cıktı. Ama senı dınlıcem ve uzulmucemm

Bize de ilk 3 ay yasakladı. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Bi sor canım sen yine de
Tüp bebek çok hassas olduğu için yasak diyorlar benim salı kontrol vardı kalp atışlarınıda duyduk doktorum ilişki yok uç ay dedi banada bence riske atma doktoruna sor benim kocam yazık benden çok düşünüyo yanımda yatmıyo bebişe degerimde birşey olur Allah korusun diye

Benimki de yatağın diğer ucunda yatıyor korka korka :)))) Kahvaltıyı hazırlıyor işe gidiyor geliyor yemek yapıyor bulaşık yıkıyor yatıncaya kadar ev işi yapıyor

Mrb canim benimde carsamba transferm oldu. Insallah pozitiflwri goruruz. Benimde bel ve kasik agrim var.

Kızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi

Merhaba kızlar benimde perşembe günü tek embriyo transferim oldu ilk denememiz! inşallah bende sizler gibi pozitifi görürüm,çok uzun yıllar hamile kalamadığım için şuan bi duygu hissedemiyorum nötr,tebrikler canım hamilesin cümlesini burda sizlerden duymayı çook istiyorum zaman nasıl geçicek nasıl sonuçlanıcak bilemiyorum, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahhh (emeklerimizi boşa çıkarmasın)..(amin)..

Hayirli olsun canim. Insallah saglikla pozitiflwri gorursun. Beklemek zor tabi. Bende carsamba transferim oldu. Beklicez nasibimizde varsa olur insallah.

Hayirli olsun canim. Insallah saglikla pozitiflwri gorursun. Beklemek zor tabi. Bende carsamba transferim oldu. Beklicez nasibimizde varsa olur insallah.
Sanada hayırlı olsun canım inşallah dediğin gibi pozitifi görürüz,gerçekten tüp bebek zor bi süreçmiş o iğneler ilaçlar mahvediyo insanı inşallah emeğimizin karşılığını rabbim verir,haberleşelim buradan hemen hemen aynı zamanda sonucumuz belli olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…