Mrb canım benim de 3. Denemem ve 2 nisanda 2 tane 5 gün transfer edildi bu sefer çok rahattım tedavimi İst.Amerikan Hast.yaptım transferin 3. Günü memlekete döndüm aksine yolda kaza olmuştu ve geç kaldım havaalına gittiğimizde bagaj almadılar ve ben yaklaşık 25 kg bagajı koştur koştur elimde taşıyarak elden uçağa verdim uçağa son binen bendim yani çok korkmuştum ama kendime de bu sefer çok rahat olucam demiştim ve perşembe test günümdü dğerim 157 çıktı hiçbir belirtim olmadı hatta son gün adet olucam sandım cumartesi yine test yap dedi dr bu seferde 317 çıktı inşallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız hayırlısıyla yani demem o ki belirti arama herkesin farklı olur hatta benim değerimin 317 çıktığı gün gebelik testi ysptım çok silik bi çizgi çıktı iyiki öncrsinde yapıp moralimi bozmamışım dedim yani umarım isteyen herkes en kısa zamanda yavrusunu kucağına alırKızlar meraba hamıle olan arkadaşlara hayırlı olsun. Bende 10 nisanda 5. Gün emrıyosu 2 tabe transferım oldu. Bugun 3. Gunu devırdım daha 9 gunum var...
Hamıle kalan arkadaslar ılk gunden ıtıbaren ne yasadılar (kasık agrısı vs) anlatırlarmı.
Yatma canım. Yatınca daha çok stres oluyor insan. Yatınca sürekli oldu mu olmadı mı diye düşünüp kendini psikolojik olarak yoruyorsun. Hem hareket lazım, çünkü rahimde kan akışı gerek. Ben transferin ertesi günü alışverişe çıktım. 3-4 km yürüyüş yaptım. Transferden sonra hiç evde durmadım resmen. İlk ikisinde 10 gün devinmeden yatmıştım, sonuç negatifti. Rahatlığın önemli olduğuna kesinlikle eminim artıkSelam Arkadaslar.
Benimde bugun transferimin 5 gunu iki ay once negativ sonuc aldim dondurulmuslarim vardi onlar transfer olundu.cumartesi evde idrar testi yapicam InsAllah cift cizgi gorurum.
Kizlar ben ilkinde 2 hafta hic kalkmadan yaptdim dus bile almadim ama tutmadi hic bir deyisiklikte yasamadim.ama bu sefer transfer gununden itibaren durekli bel agrisi cekiyorum bir iki gundu birazcik azaldi ama hic yatmiyorum ilkinde yaptiklarimin hic birini yapmadim bakalim insAllah tutunmuslar bebisler
Mrb canım benim de 3. Denemem ve 2 nisanda 2 tane 5 gün transfer edildi bu sefer çok rahattım tedavimi İst.Amerikan Hast.yaptım transferin 3. Günü memlekete döndüm aksine yolda kaza olmuştu ve geç kaldım havaalına gittiğimizde bagaj almadılar ve ben yaklaşık 25 kg bagajı koştur koştur elimde taşıyarak elden uçağa verdim uçağa son binen bendim yani çok korkmuştum ama kendime de bu sefer çok rahat olucam demiştim ve perşembe test günümdü dğerim 157 çıktı hiçbir belirtim olmadı hatta son gün adet olucam sandım cumartesi yine test yap dedi dr bu seferde 317 çıktı inşallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız hayırlısıyla yani demem o ki belirti arama herkesin farklı olur hatta benim değerimin 317 çıktığı gün gebelik testi ysptım çok silik bi çizgi çıktı iyiki öncrsinde yapıp moralimi bozmamışım dedim yani umarım isteyen herkes en kısa zamanda yavrusunu kucağına alır
Canım nasılsın nasıl gidiyo bi değişiklik varmıPembepanterr sagol canım. Ben hergun genelde giriyorum. Takıp ederim senide. Rabbim ünşallah yuzumuzu güldürür. :-*
Canım nasılsın nasıl gidiyo bi değişiklik varmı
Mrb canım transferin hayırlı olsun. Aynı gün trabsfer olmuşuz. İnşallah pozitifleri görürüz. Eğer nasip olmazsada vazgeçmek yok. Rabbim sabır versin.Selam Arkadaslar.
Benimde bugun transferimin 5 gunu iki ay once negativ sonuc aldim dondurulmuslarim vardi onlar transfer olundu.cumartesi evde idrar testi yapicam InsAllah cift cizgi gorurum.
Kizlar ben ilkinde 2 hafta hic kalkmadan yatdim dus bile almadim ama tutmadi hic bir deyisiklikte yasamadim hiss etmedim .ama bu sefer transfer gununden itibaren surekli bel agrisi cekiyorum bir iki gundu birazcik azaldi ama hic yatmiyorum ilkinde yaptiklarimin hic birini yapmadim bakalim insAllah tutunmuslar bebisler
Yatma canım. Yatınca daha çok stres oluyor insan. Yatınca sürekli oldu mu olmadı mı diye düşünüp kendini psikolojik olarak yoruyorsun. Hem hareket lazım, çünkü rahimde kan akışı gerek. Ben transferin ertesi günü alışverişe çıktım. 3-4 km yürüyüş yaptım. Transferden sonra hiç evde durmadım resmen. İlk ikisinde 10 gün devinmeden yatmıştım, sonuç negatifti. Rahatlığın önemli olduğuna kesinlikle eminim artık
Canım bebısın hayırlı ugurlu olsun yazdıkların umut oldu cokk tesekkur ederım. Bu arada ıkızmi :)
İyiyim canım bi sıkıntım yok çok şükür hiç belirtim falanda yok bu iyimi kötümü bilemiyorum gün sayıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun,sürekli yatmıyorum ben günlük yaşantıma devam ediyorum agır kaldırmıyorum okadar,sen hangi ilaçları kullanıyosun canımTşk ederim canım. Evde dinlenerek geçiriyorum. Biraz bel agrım var. Birde bazen kasığıma nadiren batma oluyo. Daha önce iki düşük yaşadım normal hamile kalmıştım. Çok hareketliydim o yuzden bunda biraz yatarak geçirmek istedim. Ama rahatım derdi veren Allah dermanınıda verır diyorum. Olumlu düşünüp kendimi morive ediyorum.
Sen nasılsın canım agrın varmı? Nasıl geçiyor zaman.
Benimde transfer gününden beri kasık ağrım var :) Allah meleğini sana bağışlar inşallahHaklisin canim oyle yapiyorum transfer gunu netde bi yazi okudum Sedat Kadanalinin orda o kadar guzel anlatmiski embiriyonun tutmasinin yatmayla alakasi olmadigini bana cokk mantikli geldi ve hic yatmadim.ilk transferde hic bel agrim kasik agrim yoktu ama bunda ilk gunden belimin ta asagisinda bi sicaklik ve agri var birde hafif adet sancisi oluyor goguslerimde adet zamanindaki gibi agriyo adetime 6 gun var cok umutluyum InsAllah bu sefer tutmustur.Bu arada Allah bebisini sag salim kucagina almayi nasib etsin ))))
İyiyim canım bi sıkıntım yok çok şükür hiç belirtim falanda yok bu iyimi kötümü bilemiyorum gün sayıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun,sürekli yatmıyorum ben günlük yaşantıma devam ediyorum agır kaldırmıyorum okadar,sen hangi ilaçları kullanıyosun canım
Slm kızlar , transferden çıktım şimdi hastanedeyim hala 5aa blast. Tek embriyo transfer edildi. Test günüm 26 Nisan , bu 3.transferim inşlh sonuçta güzel olur :)
Senin ilaç derdin yokmuş ben bi ton ilaç kullanıyorum bitanede iğne var hergün,canım doktorum bana 10 gün sonra tahlil yaptır dedi 22 nisan pazar gününe denk geliyo,takvimde 21’i cumartesi adet dönemi gösteriyo bakalım hayırlısı olsun,senin neden test günün uzun canım?Ben sadece progestan hap kullanıyorum. Fitil şeklinde. Başka birşey kullanmıyorum. Aynen hakkımızda hayırlısı. Benim test günüm 25 nisan. Senin hangi gün? Nırmalde adet günümde yarın.
Saol cnm hepimizin inşlh , 5.gün embriyosu 10.gün gel dediler, daha önce 3.gün embriyosu transfer olmuştum 12.gün test günüydü bilmiyorum ki neye göreHayırlı olsun canım. Rabbim kucağını doldursun inşallah. Test için 26 sı erken değilmi? Ben 11 nisanda transfer oldum 25 nisanda test yapıcaksın dediler. Neye göre değişiyor acaba bilmiyorum.
Arkadaslar benim adet gunume 5-6gun var transferimin 5 gunu aksam ustunden beri ayni adet dugum zaman olan karin grultularim basladi bide karin agrilari kendimi tutamiyorum agkamaktan gozlerim sisti bence tutmadi ((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?