Canımmm cok tesekkur ederım halasaka gıbı gelıyor 10 yıl bekledikten sonra :) bugunde kan verdım beta hcg 60 cıktı 7. Gun ınsallah yukselır...
canım çok erken yapmıişsın sanırım 10. gün yapman gerekiyordu bi daha ne zaman kan yapıcan bu sonuçlar ikiye katlanacak
Mrb , Çatlatma iğnelerinde hcg hormonu bulunduğu için belki etkileyebilir dondurulmuş transferde bence yanılma daha az olur az ilaç kullanılıyorKızlar bu cuma benim 10. Günüm oluyor ben diyorum ki eşimden gizli sağlık ocağına gideyim tahlil yaptırayım pozitif çıkarsa sürpriz yaparım negatif çıkarsa bilmiyorum napacağımı gerçi. Ama benim aklıma takılan pozitif çıkarsa sonrasında yani 24 Nisandaki tahlilde sonuç değişmez de mi hemşire bana erken yaparsanız ilaçlar yanıltabilir demişti
Estrofem kullanıyorum canım o içeriyor mu hcgMrb , Çatlatma iğnelerinde hcg hormonu bulunduğu için belki etkileyebilir dondurulmuş transferde bence yanılma daha az olur az ilaç kullanılıyor
Sanmıyorum estrofem de hcg içermiyorEstrofem kullanıyorum canım o içeriyor mu hcg
Merhabalar... bakıyorum burda herkes yapıyor erkenden testleri...
ben cesaret edemiyorum ama alırsam nasıl bi test alayım
Bu gün transferden sonra 6. günüm
Tebrik ederim inş güzel olur her şey.... tamam erken gebelik testini bende bi alayım bakalım nasıl olacak :)Canım bende 6. Gunu yaptım cok şükür pozitifi gördum. Klasik gebelik testi değilde hassas olanla yaptım.onlar biraz daha pahalı ama erken cıkarıyor. Eger yapmaya karar verırsen onlardan almanı tavsiye ederim... İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Evt 1000 lerde gozukuyor xatenKızlar 9300 değerde kese görünür mü
Benim 4.günden çıkmıştı. Kan ver benceMerhaba kızlar bugün benim transferimin 6.günü erken gebelik testi aldım yaptım çift çizgi çıktı yanılma olabilir acaba aile hemindeki hemşire ilaçlardan çıkabilir dedi biraz kursağımda bıraktı sanki ya bilgisi olan bu konuda
Kan ı kaçıncı gün yaptın pekiBenim 4.günden çıkmıştı. Kan ver bence
Çok güzel şimdi peki ne durumdaİdrarda çift çizgiyi görünce hemen gidip kan verdim. 4.gün 11 çıkmıştı
12.günümde 888 gördük. 18.günümde 9300 gördük. Ayın 25’inde ultrasonumuz var, onu bekliyoruz.Çok güzel şimdi peki ne durumda
Hayırlı olsun canim.12.günümde 888 gördük. 18.günümde 9300 gördük. Ayın 25’inde ultrasonumuz var, onu bekliyoruz.
Canim kaçıncı haftada duymuş oldun kalp atışıni. Benim ilk kontrol pzrtsi olacak. Hem kes4 hem de kalbi duymayı umut ediyorum. 23 nisan gibi neşe dolarım inşallahTüp bebek çok hassas olduğu için yasak diyorlar benim salı kontrol vardı kalp atışlarınıda duyduk doktorum ilişki yok uç ay dedi banada bence riske atma doktoruna sor benim kocam yazık benden çok düşünüyo yanımda yatmıyo bebişe degerimde birşey olur Allah korusun diye
Allah razı olsun canım. Benimde senden 2 gün sonra kontrolüm var. Bizde hem kese hem kalbi duymayı bekliyoruz Allah nasip ederseHayırlı olsun canim.
Canim kaçıncı haftada duymuş oldun kalp atışıni. Benim ilk kontrol pzrtsi olacak. Hem kes4 hem de kalbi duymayı umut ediyorum. 23 nisan gibi neşe dolarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?