TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Canımmm cok tesekkur ederım halasaka gıbı gelıyor 10 yıl bekledikten sonra :) bugunde kan verdım beta hcg 60 cıktı 7. Gun ınsallah yukselır...

canım çok erken yapmıişsın sanırım 10. gün yapman gerekiyordu bi daha ne zaman kan yapıcan bu sonuçlar ikiye katlanacak

Kızlar bu cuma benim 10. Günüm oluyor ben diyorum ki eşimden gizli sağlık ocağına gideyim tahlil yaptırayım pozitif çıkarsa sürpriz yaparım negatif çıkarsa bilmiyorum napacağımı gerçi. Ama benim aklıma takılan pozitif çıkarsa sonrasında yani 24 Nisandaki tahlilde sonuç değişmez de mi hemşire bana erken yaparsanız ilaçlar yanıltabilir demişti

Mrb , Çatlatma iğnelerinde hcg hormonu bulunduğu için belki etkileyebilir dondurulmuş transferde bence yanılma daha az olur az ilaç kullanılıyor

Merhabalar... bakıyorum burda herkes yapıyor erkenden testleri...
ben cesaret edemiyorum ama alırsam nasıl bi test alayım
Bu gün transferden sonra 6. günüm

Merhabalar... bakıyorum burda herkes yapıyor erkenden testleri...
ben cesaret edemiyorum ama alırsam nasıl bi test alayım
Bu gün transferden sonra 6. günüm

Canım bende 6. Gunu yaptım cok şükür pozitifi gördum. Klasik gebelik testi değilde hassas olanla yaptım.onlar biraz daha pahalı ama erken cıkarıyor. Eger yapmaya karar verırsen onlardan almanı tavsiye ederim... İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Tebrik ederim inş güzel olur her şey.... tamam erken gebelik testini bende bi alayım bakalım nasıl olacak :)

Merhaba kızlar bugün benim transferimin 6.günü erken gebelik testi aldım yaptım çift çizgi çıktı yanılma olabilir acaba aile hemindeki hemşire ilaçlardan çıkabilir dedi biraz kursağımda bıraktı sanki ya bilgisi olan bu konuda

Benim 4.günden çıkmıştı. Kan ver bence

12.günümde 888 gördük. 18.günümde 9300 gördük. Ayın 25’inde ultrasonumuz var, onu bekliyoruz.
Hayırlı olsun canim.
Canim kaçıncı haftada duymuş oldun kalp atışıni. Benim ilk kontrol pzrtsi olacak. Hem kes4 hem de kalbi duymayı umut ediyorum. 23 nisan gibi neşe dolarım inşallah

Hayırlı olsun canim.

Canim kaçıncı haftada duymuş oldun kalp atışıni. Benim ilk kontrol pzrtsi olacak. Hem kes4 hem de kalbi duymayı umut ediyorum. 23 nisan gibi neşe dolarım inşallah
Allah razı olsun canım. Benimde senden 2 gün sonra kontrolüm var. Bizde hem kese hem kalbi duymayı bekliyoruz Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…