3. De tuttu senin kısaca ? benim ilkinde aşılama 6 yumurtadan 2 tanesi 5. Gune gitti orta malite dendi. Şimdi 18 yumurtadan 2 tane 5. Gune gitti iy kalite dendi bekliyorum :)Aynen valla canım benim ilk iki denememde %50 demişlerdi ama olmadı 2 defa opu olmuştum birinde 10 diğerinde 8 yumurtadan sadece 1 tane 8 gücreli 3. gün elde edildi tamamen salak doktorun yanlış tedavisi yüzünden oldu bu sefer 7 tane yumurtamın 6 sı olgun çıktı 5 tanesi 3. güne gitti 2 tanesi 5. güne gitti o yüzden hiç belli olmuyor ne olacağı
hadi inşallah olur canım çok takma stres yapma günlük hayatına devam et takınca olmuyor valla ben öyle yaptım bu sefer yatmadım3. De tuttu senin kısaca ? benim ilkinde aşılama 6 yumurtadan 2 tanesi 5. Gune gitti orta malite dendi. Şimdi 18 yumurtadan 2 tane 5. Gune gitti iy kalite dendi bekliyorum :)
Gittik kuzumm. 2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.
Canım normalde haftaya ayın 25inde çağırdı kendi doktorum. Eşimi durduramadım, bugün gittik başka bi doktora. 30 martta transfer olmuştum işte, bugün keseleri gördük. Doktor daha öncede görünebilirmiş dedi. Değerim yüksekti çünkü. 2 gün önce 9300 düCanım hayırlı olsun kacıncı haftada gıttın keseyı görmeye
Canım normalde haftaya ayın 25inde çağırdı kendi doktorum. Eşimi durduramadım, bugün gittik başka bi doktora. 30 martta transfer olmuştum işte, bugün keseleri gördük. Doktor daha öncede görünebilirmiş dedi. Değerim yüksekti çünkü. 2 gün önce 9300 dü
Şimdilik iki kese görünüyor ama haftaya netleşecek :) Benimde öyleydi canım. 2 günde ikiye katlaması gerekirken günde 2ye katlıyor :)Masallah canım ikiz sanırım :) banada ıkı transfer yapıldı degerım günlük iki katına cıkıyor, ikiz olabilirmi acaba senındemı oyleydı?
Şimdilik iki kese görünüyor ama haftaya netleşecek :) Benimde öyleydi canım. 2 günde ikiye katlaması gerekirken günde 2ye katlıyor :)
Aminnnnn canım aminnnnAy canımm hadi insallah rabbım kucağımıza almayı nasip etsin ..
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin tutunur sabırlı ve sakin ol! öyle yada böyle zaman geçiyokızlar bugün transfer günüm inşallah 12 gün sonra bende burada hamileyim diye yazarım inşallah yaatransfer olana kadar ki süre çok hızlı geçti inşallah bugünden sonra da öyle geçer
Ben iki kullanıyorumKızlar crinone jeli günde iki kez mi kullandınız??
Tşk ederim canım aynen dediğin gibi yapacağım inşallah olmazsa bi dahaki sefere olur napalım nasipten öteye yok yok kiHayırlı olsun canım inşallah bebeğin tutunur sabırlı ve sakin ol! öyle yada böyle zaman geçiyo
Teşekkür ederim canımBen iki kullanıyorum
Kullandığımız ilaçlar yüzünden gecikiyor canım... ilaçları kullanmayı bırakınca 4-5 gün içerisinde oluyoruz adet...Kızlar negatif olduğu zaman adet gecikiyormu yoksa günündemi oluyoruz tecrübeliler yazabilirmi?
Ben günde bir kullanıyorumKızlar crinone jeli günde iki kez mi kullandınız??
Bugün transferin 9.günü aynı zamanda adet günümdü oyüzden sordum daha çok ümitlenicektim ama gecikme oluyo diyosun pufff neyse beklicem artık yapacak bişey yokKullandığımız ilaçlar yüzünden gecikiyor canım... ilaçları kullanmayı bırakınca 4-5 gün içerisinde oluyoruz adet...
Canım doktorlar normal diyor. Benim transferin 2. Gününden itibaren ağrılarım başladı geçmek bilmedi. Doktoro sordum normal dedi.Kızlar kasıklarımda belimde bi ağrı var. Kasıklarım şiş gibi hissediyorum, bi baskı var sanki. Normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?