TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

3. De tuttu senin kısaca ? benim ilkinde aşılama 6 yumurtadan 2 tanesi 5. Gune gitti orta malite dendi. Şimdi 18 yumurtadan 2 tane 5. Gune gitti iy kalite dendi bekliyorum :)

3. De tuttu senin kısaca ? benim ilkinde aşılama 6 yumurtadan 2 tanesi 5. Gune gitti orta malite dendi. Şimdi 18 yumurtadan 2 tane 5. Gune gitti iy kalite dendi bekliyorum :)
hadi inşallah olur canım çok takma stres yapma günlük hayatına devam et takınca olmuyor valla ben öyle yaptım bu sefer yatmadım

Canım hayırlı olsun kacıncı haftada gıttın keseyı görmeye
Canım normalde haftaya ayın 25inde çağırdı kendi doktorum. Eşimi durduramadım, bugün gittik başka bi doktora. 30 martta transfer olmuştum işte, bugün keseleri gördük. Doktor daha öncede görünebilirmiş dedi. Değerim yüksekti çünkü. 2 gün önce 9300 dü

Masallah canım ikiz sanırım :) banada ıkı transfer yapıldı degerım günlük iki katına cıkıyor, ikiz olabilirmi acaba senındemı oyleydı?

kızlar bugün transfer günüm inşallah 12 gün sonra bende burada hamileyim diye yazarım inşallah yaa transfer olana kadar ki süre çok hızlı geçti inşallah bugünden sonra da öyle geçer

kızlar bugün transfer günüm inşallah 12 gün sonra bende burada hamileyim diye yazarım inşallah yaa transfer olana kadar ki süre çok hızlı geçti inşallah bugünden sonra da öyle geçer
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin tutunur sabırlı ve sakin ol! öyle yada böyle zaman geçiyo

Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin tutunur sabırlı ve sakin ol! öyle yada böyle zaman geçiyo
Tşk ederim canım aynen dediğin gibi yapacağım inşallah olmazsa bi dahaki sefere olur napalım nasipten öteye yok yok ki

Kızlar negatif olduğu zaman adet gecikiyormu yoksa günündemi oluyoruz tecrübeliler yazabilirmi?

Kullandığımız ilaçlar yüzünden gecikiyor canım... ilaçları kullanmayı bırakınca 4-5 gün içerisinde oluyoruz adet...
Bugün transferin 9.günü aynı zamanda adet günümdü oyüzden sordum daha çok ümitlenicektim ama gecikme oluyo diyosun pufff neyse beklicem artık yapacak bişey yok

Kızlar kasıklarımda belimde bi ağrı var. Kasıklarım şiş gibi hissediyorum, bi baskı var sanki. Normal mi
Canım doktorlar normal diyor. Benim transferin 2. Gününden itibaren ağrılarım başladı geçmek bilmedi. Doktoro sordum normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…