TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Allah yardımcınız olsun. Bebişin vakti zamanı vardır öyle düşünmek gerek. İnşallah en kısa zamsnda güzel haberleri alırsınız.
 
Mrb kizlar. 11 de transfer oldum. Cok bel agrim oldu normalde 16 si adet tarihimdi. 19 da kahverengi leke gelmeye basladi. Ilk denemem 5. Gunu embriyosu iyi kalitede demisti doktor. Bugun kahverengi lekeler yerini kirmiziya birakti sanirim adet oldum. 25 test tarihim. Bugun klinige gittim ama kapaliydi. Negatif oldugunu biliyorum cok uzgunum yinede test gunu kan vericem. 2. Deneme icin ara veriliyormu? Bilgisi olan cvp verirse cok sevinirim. Anne olmak cok guzel bi duygudur eminim. Rabbim butun kadinlara nasip etsin.
 

Yok canım üzülmüyorum üzülmemde iki sonucada hazırlıklıyım sadece evde vardı sabah çylesne yaptım bi baktım silik çizgi şok oldum ve 3. Embriyosu ve daha 6. Gün. Bi hata olabilir diye düşündüm.
O sebeple buraya yazdım zaten. Yarın kan verebilirim...
Teşekkürler cevapların için.
Bende 12 gün dayanmayanlar kervanına katılmış oldum....ama 7. Gün yarın çıksa bile kaç çıkacak 3/5 filanmı :))
Kafam karıştı
 
Çok geçmiş olsun canım. Bu sefer nasip değilmiş inşallah bir sonrakine güzel haberi verirsin. Benim 2. Ve 3. Denemelerim de böyle olmuştu yine test günü kan verdim.
Tüp bebek süreci aşmasında ki soktoruna sormalısın eğer rahim iyi ve yumurtlama da sıkıntı yapmıyorsa bir ay ara berdikten sonra yapıyorlar ama benim en kısa sürem 4 aydı.
 

Cok tsk ederim canim cvbin icin. Umarim cok uzun bi ara olmax. Yasim ilerliyor tabi bi taraftanda Rabbim ol derse olur. Insan icinden gecenlerede engel olamiyor.
 
Cok tsk ederim canim cvbin icin. Umarim cok uzun bi ara olmax. Yasim ilerliyor tabi bi taraftanda Rabbim ol derse olur. Insan icinden gecenlerede engel olamiyor.
Canım inan inşallah olacaktır. Bizler maddi manevi imkan verdikçe çaba harcayacağız gerisi Allah tan.
Bu süre zarfında Allah güç kuvvet imkan versin sana ve eşine. İnşllah bu mutluluğu yaşayanlar kervanına katılırsınız, katılırız.
 
Canim bilgin varmi ben progestan fitil kullaniyorum onu birakmammi lazim yoksa devammi etmeliyim. Doktor 1 ay kullancaksin dedi.
 
Canim bilgin varmi ben progestan fitil kullaniyorum onu birakmammi lazim yoksa devammi etmeliyim. Doktor 1 ay kullancaksin dedi.
Ben test gününe kadar ilçlrı kullandım. Fitili de an son ogün kullandım sonra doktorum ile görüştüm sonuç negatif çıkınca bıraktım tüm ilaçları
 
Valla belli olmaz canım. Benim 4.günden 11 çıkmıştı :) Bende senin gibi evde testi öylesine yapmıştım. Kan ver gitsin :)
Valla belli olmaz canım. Benim 4.günden 11 çıkmıştı :) Bende senin gibi evde testi öylesine yapmıştım. Kan ver gitsin :)
 


Valla ozaman bende yarın bir kan vereym bence :)
Sonucu olumlu da plsaa olumsuz da olsa yazaeım buraya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…