Allah yardımcınız olsun. Bebişin vakti zamanı vardır öyle düşünmek gerek. İnşallah en kısa zamsnda güzel haberleri alırsınız.Kızlar negatif değerim 0 yıkıldım resmen çok umutluydum şu an şoktayız eşim salı gene verelim kanı belki yükselir değer diyor ama ben sanmıyorum ilacı da zorla içirdi salıya kadar devam edeceksin diyor of kızlar çok zormuş çok Allah kimseyi böyle sınamasın
Yarın gidip kan ver rahat et madem çift çizgi var :) şu an kanda çıkmasa bile 12.güne kadar süren var. Üzülmene de gerek yok. Ama pozitif çıkarsa kanda ona göre hareketlerini ayarlarsın, hayatını düzenlersin :) ben 4.günden yapmıştım
Çok geçmiş olsun canım. Bu sefer nasip değilmiş inşallah bir sonrakine güzel haberi verirsin. Benim 2. Ve 3. Denemelerim de böyle olmuştu yine test günü kan verdim.Mrb kizlar. 11 de transfer oldum. Cok bel agrim oldu normalde 16 si adet tarihimdi. 19 da kahverengi leke gelmeye basladi. Ilk denemem 5. Gunu embriyosu iyi kalitede demisti doktor. Bugun kahverengi lekeler yerini kirmiziya birakti sanirim adet oldum. 25 test tarihim. Bugun klinige gittim ama kapaliydi. Negatif oldugunu biliyorum cok uzgunum yinede test gunu kan vericem. 2. Deneme icin ara veriliyormu? Bilgisi olan cvp verirse cok sevinirim. Anne olmak cok guzel bi duygudur eminim. Rabbim butun kadinlara nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canım. Bu sefer nasip değilmiş inşallah bir sonrakine güzel haberi verirsin. Benim 2. Ve 3. Denemelerim de böyle olmuştu yine test günü kan verdim.
Tüp bebek süreci aşmasında ki soktoruna sormalısın eğer rahim iyi ve yumurtlama da sıkıntı yapmıyorsa bir ay ara berdikten sonra yapıyorlar ama benim en kısa sürem 4 aydı.
Canım inan inşallah olacaktır. Bizler maddi manevi imkan verdikçe çaba harcayacağız gerisi Allah tan.Cok tsk ederim canim cvbin icin. Umarim cok uzun bi ara olmax. Yasim ilerliyor tabi bi taraftanda Rabbim ol derse olur. Insan icinden gecenlerede engel olamiyor.
Hamilelerin duası kabul olurmuş,bana da dua edermisin lütfenEvet canim hamileyim cok sukur
Canim bilgin varmi ben progestan fitil kullaniyorum onu birakmammi lazim yoksa devammi etmeliyim. Doktor 1 ay kullancaksin dedi.Çok geçmiş olsun canım. Bu sefer nasip değilmiş inşallah bir sonrakine güzel haberi verirsin. Benim 2. Ve 3. Denemelerim de böyle olmuştu yine test günü kan verdim.
Tüp bebek süreci aşmasında ki soktoruna sormalısın eğer rahim iyi ve yumurtlama da sıkıntı yapmıyorsa bir ay ara berdikten sonra yapıyorlar ama benim en kısa sürem 4 aydı.
Ben test gününe kadar ilçlrı kullandım. Fitili de an son ogün kullandım sonra doktorum ile görüştüm sonuç negatif çıkınca bıraktım tüm ilaçlarıCanim bilgin varmi ben progestan fitil kullaniyorum onu birakmammi lazim yoksa devammi etmeliyim. Doktor 1 ay kullancaksin dedi.
Valla belli olmaz canım. Benim 4.günden 11 çıkmıştı :) Bende senin gibi evde testi öylesine yapmıştım. Kan ver gitsin :)Yok canım üzülmüyorum üzülmemde iki sonucada hazırlıklıyım sadece evde vardı sabah çylesne yaptım bi baktım silik çizgi şok oldum ve 3. Embriyosu ve daha 6. Gün. Bi hata olabilir diye düşündüm.
O sebeple buraya yazdım zaten. Yarın kan verebilirim...
Teşekkürler cevapların için.
Bende 12 gün dayanmayanlar kervanına katılmış oldum....ama 7. Gün yarın çıksa bile kaç çıkacak 3/5 filanmı :))
Kafam karıştı
Valla belli olmaz canım. Benim 4.günden 11 çıkmıştı :) Bende senin gibi evde testi öylesine yapmıştım. Kan ver gitsin :)Yok canım üzülmüyorum üzülmemde iki sonucada hazırlıklıyım sadece evde vardı sabah çylesne yaptım bi baktım silik çizgi şok oldum ve 3. Embriyosu ve daha 6. Gün. Bi hata olabilir diye düşündüm.
O sebeple buraya yazdım zaten. Yarın kan verebilirim...
Teşekkürler cevapların için.
Bende 12 gün dayanmayanlar kervanına katılmış oldum....ama 7. Gün yarın çıksa bile kaç çıkacak 3/5 filanmı :))
Kafam karıştı
Valla belli olmaz canım. Benim 4.günden 11 çıkmıştı :) Bende senin gibi evde testi öylesine yapmıştım. Kan ver gitsin :)
Valla belli olmaz canım. Benim 4.günden 11 çıkmıştı :) Bende senin gibi evde testi öylesine yapmıştım. Kan ver gitsin :)
Bekliyorum canım. Güzel haberlerle gel :)Valla ozaman bende yarın bir kan vereym bence :)
Sonucu olumlu da plsaa olumsuz da olsa yazaeım buraya
Benim de Bülent Urman, şu an gebeyim. Hepinize nasip olur umarim..ARKADAŞLAR KİM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRDÜ ACABA BENİM
İSTANBUL AMERİKAN HASTAHANESİ BÜLENT URMAN HOCA
İnşallah güzel değer çıkar. Güzel haberlerini bekliyoruzValla ozaman bende yarın bir kan vereym bence :)
Sonucu olumlu da plsaa olumsuz da olsa yazaeım buraya
Canim insallah allah gonlune gore versin hayirli evlatlar nasip etsinHamilelerin duası kabul olurmuş,bana da dua edermisin lütfen
Tebrikler canım.Kızlar gebelik testim
Hayırlı olsun canım gecemi yaptın bu testi?Kızlar gebelik testim
Hayırlı olsunKızlar gebelik testim
23 nisanTebrikler canım.Test günü ne zamandı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?