- 1 Ocak 2018
- 358
- 379
- 18
Canım ben pozitifi aldım ama korkum geçmiyor bir şey olacak diyeCanım doktorlar normal diyor. Benim transferin 2. Gününden itibaren ağrılarım başladı geçmek bilmedi. Doktoro sordum normal dedi.
Canım hayırlı olsun. İnşallah yoktur bir şey endişe etme. Doktoruna sor istersen içini ferah tut. Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıklı bir hamilelik süreçi diliyorumCanım ben pozitifi aldım ama korkum geçmiyor bir şey olacak diye
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Kan vermen en iyisiMerhaba bir sorunsormak istiyorum. 16.04.2018 tarihinde 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün 6. Günüm. Sabah idrarla genelik testi yaptım. Çok silik şekilde çıktı. Gebelik testinde ikinci çizgi direk silik olarak çıktı. Negatif olma ihtimali varmı? Yani sorum şu idrar testi pozitif olupta negatif sonuç alan varmı? Yada test yanıltıcı olabiliyormu? Yoksa pozitifmidir? Kütfen acil cevap bekliyorum
Benimde kasiklarda belimde cok agrim olmustu inanilmaz sirt agrilarim vardiKızlar kasıklarımda belimde bi ağrı var. Kasıklarım şiş gibi hissediyorum, bi baskı var sanki. Normal mi
Kacinci gununuz canimKızlar negatif değerim 0 yıkıldım resmen çok umutluydum şu an şoktayız eşim salı gene verelim kanı belki yükselir değer diyor ama ben sanmıyorum ilacı da zorla içirdi salıya kadar devam edeceksin diyor of kızlar çok zormuş çok Allah kimseyi böyle sınamasın
Bendede cok agri olmustu kasik bel sirt agrisiMerhaba kızlar ben yeni katıldım size,27 inde transfer oldum bugün 5 ci günüm ve hafif bel ve kasık ağrım oldu bugün ve çok korkuryom ,çünkü ilk denememde aynısını yaşadım ,aynı yaşayan varmı bana yardımcı olun lütfen
11. Gün bugün canım yarın da versem birsey değişmez bence ama yine de salı gene vericem ilk denememdi gerçekten tutunduğunu hissediyordum çok büyük hayal kırıklığı ama yılmak yok bir tane dondurulmuşum varKacinci gununuz canim
İlk denemeniz neden olmadı doktorlar ne dedi acaba insallah hakkınızda hayırlısı olurBendede cok agri olmustu kasik bel sirt agrisi
Peki şimdi ne haldesiniz hamilemiziniz?Bendede cok agri olmustu kasik bel sirt agrisi
Benim de 7.gün normal gebelik testinde silik ikinci çizgi çıkmıştı aynı gün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Sonra da değerim katlanarak arttı. Bugün 14.gün değerim 729 :) darısı başına inşallah.16.04.2018 tarihinde 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün 6. Günüm. Sabah idrarla genelik testi yaptım. Çok silik şekilde çıktı. Gebelik testinde ikinci çizgi direk silik olarak çıktı. Negatif olma ihtimali varmı? Yani sorum şu idrar testi pozitif olupta negatif sonuç alan varmı? Yada test yanıltıcı olabiliyormu? Yoksa pozitifmidir?
Salı kan vereceğim ama kan verene kadar sizlerden cevaplar gelirsw çok mutlu olurum kafam çok karıştı
İdrar yanıltıcı olabiliyor. Kan vermen en garantili yol olur. Daha önceki sayfada da aynı cevabı vermiştim :)16.04.2018 tarihinde 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün 6. Günüm. Sabah idrarla genelik testi yaptım. Çok silik şekilde çıktı. Gebelik testinde ikinci çizgi direk silik olarak çıktı. Negatif olma ihtimali varmı? Yani sorum şu idrar testi pozitif olupta negatif sonuç alan varmı? Yada test yanıltıcı olabiliyormu? Yoksa pozitifmidir?
Salı kan vereceğim ama kan verene kadar sizlerden cevaplar gelirsw çok mutlu olurum kafam çok karıştı
Evet canim hamileyim cok sukurPeki şimdi ne haldesiniz hamilemiziniz?
Canim 2.denememdi hamileyim su andaİlk denemeniz neden olmadı doktorlar ne dedi acaba insallah hakkınızda hayırlısı olur
Evet sağolasın en garantisi kan testi biliyorum salı günü de yaptıracağım ancak salıya kadar buraya yazmak iatedm sağıl cevapların için :)İdrar yanıltıcı olabiliyor. Kan vermen en garantili yol olur. Daha önceki sayfada da aynı cevabı vermiştim :)
Canim cok zordur biliyorum ama yinede dondurulmusun var11. Gün bugün canım yarın da versem birsey değişmez bence ama yine de salı gene vericem ilk denememdi gerçekten tutunduğunu hissediyordum çok büyük hayal kırıklığı ama yılmak yok bir tane dondurulmuşum var
Yarın gidip kan ver rahat et madem çift çizgi var :) şu an kanda çıkmasa bile 12.güne kadar süren var. Üzülmene de gerek yok. Ama pozitif çıkarsa kanda ona göre hareketlerini ayarlarsın, hayatını düzenlersin :) ben 4.günden yapmıştımEvet sağolasın en garantisi kan testi biliyorum salı günü de yaptıracağım ancak salıya kadar buraya yazmak iatedm sağıl cevapların için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?