TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Canım ben pozitifi aldım ama korkum geçmiyor bir şey olacak diye
Canım hayırlı olsun. İnşallah yoktur bir şey endişe etme. Doktoruna sor istersen içini ferah tut. Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıklı bir hamilelik süreçi diliyorum

Kızlar negatif değerim 0 yıkıldım resmen çok umutluydum şu an şoktayız eşim salı gene verelim kanı belki yükselir değer diyor ama ben sanmıyorum ilacı da zorla içirdi salıya kadar devam edeceksin diyor of kızlar çok zormuş çok Allah kimseyi böyle sınamasın

Merhaba bir sorunsormak istiyorum. 16.04.2018 tarihinde 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün 6. Günüm. Sabah idrarla genelik testi yaptım. Çok silik şekilde çıktı. Gebelik testinde ikinci çizgi direk silik olarak çıktı. Negatif olma ihtimali varmı? Yani sorum şu idrar testi pozitif olupta negatif sonuç alan varmı? Yada test yanıltıcı olabiliyormu? Yoksa pozitifmidir? Kütfen acil cevap bekliyorum

İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Kan vermen en iyisi

Merhaba kızlar ben yeni katıldım size,27 inde transfer oldum bugün 5 ci günüm ve hafif bel ve kasık ağrım oldu bugün ve çok korkuryom ,çünkü ilk denememde aynısını yaşadım ,aynı yaşayan varmı bana yardımcı olun lütfen

Kacinci gununuz canim

Bendede cok agri olmustu kasik bel sirt agrisi

16.04.2018 tarihinde 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün 6. Günüm. Sabah idrarla genelik testi yaptım. Çok silik şekilde çıktı. Gebelik testinde ikinci çizgi direk silik olarak çıktı. Negatif olma ihtimali varmı? Yani sorum şu idrar testi pozitif olupta negatif sonuç alan varmı? Yada test yanıltıcı olabiliyormu? Yoksa pozitifmidir?
Salı kan vereceğim ama kan verene kadar sizlerden cevaplar gelirsw çok mutlu olurum kafam çok karıştı

Benim de 7.gün normal gebelik testinde silik ikinci çizgi çıkmıştı aynı gün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Sonra da değerim katlanarak arttı. Bugün 14.gün değerim 729 :) darısı başına inşallah.

İdrar yanıltıcı olabiliyor. Kan vermen en garantili yol olur. Daha önceki sayfada da aynı cevabı vermiştim :)

Canim cok zordur biliyorum ama yinede dondurulmusun var

Evet sağolasın en garantisi kan testi biliyorum salı günü de yaptıracağım ancak salıya kadar buraya yazmak iatedm sağıl cevapların için :)
Yarın gidip kan ver rahat et madem çift çizgi var :) şu an kanda çıkmasa bile 12.güne kadar süren var. Üzülmene de gerek yok. Ama pozitif çıkarsa kanda ona göre hareketlerini ayarlarsın, hayatını düzenlersin :) ben 4.günden yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…