TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

5.gün embriyosu 7.günüm Canım hayırlısı Allahtan kan vermeyi bekleyeceğim ama olmadı sanırım üstelik 2 taneydi...
Benim ilk hamileliğimde 5.gün embriyosu 2 taneydi 7.gün erken gebelik testinde bile silik olarak çıkmıştı , minik kaset testlerde çıkmaması çok normal , olmazsada üzülme allh sana sağlık versin tekrar yaparsın allh hepimize sağlıkla doğurup kucağınıza alabileceğiniz bebekler nasip etsin ,şuan olumsuz düşünmen için çok erken belki bebeğin seninle ve sen onu üzüyorsun öyle düşün

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için...
Gecenin bu saatinde yazdığın için de sağol sadece bi destek aradım...

Kızlar kesemizi gördük bugün2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.

Eklentiler

• C0B58997-FC14-4F99-9AAE-97A711FE22C5.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 4E5313F6-255A-4C2E-AE26-806A9CAD8AEA.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar kesemizi gördük bugün2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.
Hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşlh :) sen hamilesin dua et bizler içinde, tam olarak transferden kaç gün sonra kese gördünüz?

Hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşlh :) sen hamilesin dua et bizler içinde, tam olarak transferden kaç gün sonra kese gördünüz?
Amin canım. Allah hepimize nasil etsin sağlıkla kucağımıza almayı. Valla transferim 30 martta oldu. 2 gün önce değerim 9300 dü. Daha önce de görünebilirmiş öyle dedi doktor. Biz geç gitmişiz :)

Canim naaaptinn gittiniz mi? Kendim gibi heyecanlandım. Güzel haberlerle gel inşllah
Gittik kuzumm. 2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.

Eklentiler

• A7A7C02B-A631-4CBE-85E6-BEA657C0C457.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 431A60CD-59CF-48B7-8CC9-8296F5A05A5C.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 62
Gittik kuzumm. 2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.
Ayy çok sevindim . Inşallah netlesir diğeri de ve ikisini de kucağına alırsın. Hcg kaç çıkmıştı Senin? Yuksek miydi?

Amin canım. Allah hepimize nasil etsin sağlıkla kucağımıza almayı. Valla transferim 30 martta oldu. 2 gün önce değerim 9300 dü. Daha önce de görünebilirmiş öyle dedi doktor. Biz geç gitmişiz :)

ay gözünüz aydın canım benim de 2 nisanda 5. gün 2 tane konuldu ama benim 10. gün değerim 157 12. gün değerim 317 çıktı daha sonrasında da hiç test yapmadım doktorum kalp atışını bekle öyle ultrason baktır dedi ama benim ilacımı yazdırmam gerekiyor cumartesi günü gidecem hastaneye gitmişken keseye de baktırayım dedim tabi görünürse ama senin ki görünmüş benimde görünür sanırım bide senin 10. gün değerin kaçtı acaba

Aynen canım, o deli cesareti olan benim Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah Tüm isteyenlerle birlikte

10.gün 591di canım

Meraktan soruyorum geçen sefer bana yüzde 40 şans vermişlerdi şimdi yüzde 50. Yaşın 36 dan g3nç olsaydı oran artardı dediler. Sizlere ne oran veriyolar transfer öncesi :)

Meraktan soruyorum geçen sefer bana yüzde 40 şans vermişlerdi şimdi yüzde 50. Yaşın 36 dan g3nç olsaydı oran artardı dediler. Sizlere ne oran veriyolar transfer öncesi :)

mrb canım benim doktorum eşimin çok samimi arkdaşıydı transfer günü sordum şansımız yüzde kaç diye oda bana dedi ki öyle bi ran yok tutarsa %100 tutmazssa %0 öncesinde böyle bi oran vermiyoruz demişti

ARKADAŞLAR KİM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRDÜ ACABA BENİM
İSTANBUL AMERİKAN HASTAHANESİ BÜLENT URMAN HOCA

Hadi ya ben de zaten hiç anlamıyorum şu oran olayını hatta kalite olayını bile:))

Hadi ya ben de zaten hiç anlamıyorum şu oran olayını hatta kalite olayını bile:))
Aynen valla canım benim ilk iki denememde %50 demişlerdi ama olmadı 2 defa opu olmuştum birinde 10 diğerinde 8 yumurtadan sadece 1 tane 8 gücreli 3. gün elde edildi tamamen salak doktorun yanlış tedavisi yüzünden oldu bu sefer 7 tane yumurtamın 6 sı olgun çıktı 5 tanesi 3. güne gitti 2 tanesi 5. güne gitti o yüzden hiç belli olmuyor ne olacağı

ARKADAŞLAR KİM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRDÜ ACABA BENİM
İSTANBUL AMERİKAN HASTAHANESİ BÜLENT URMAN HOCA
Aaa bak şimdi çok şaşırdım. Benim ilk denemem bülent hocaydı:) yüzde 40 dien oydu ama çok detaylı bilgi alamadığım için süreç zamanında, şimdi anadolu sağlık hasthanesi aydın arıcı. Ama ikisi de çok iyi hoca onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…