Hayırlı olsun Allah devamını getirsinKız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım..
Canım çok sevindimKız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım..
Şimdi gördüm.ikizler geliyordur belkiCok sagol cnm, bılmıyorum kı ıkı embrıyo transferı yapıldı olabılır de
Sagol canımm Aynı seninle canım 3 ocak ben gun hesaplayamıyorum bana gore 11 esıme gore 10 bır de sen suan kac gunluk olarak hesaplıyorsun?Canım çok sevindimbugün kaçıncı günündü senin? Değerin baya güzel çıkmış
Cok tesekkur ederım, sen de saglıkla kucagına al ınsallahHayırlı olsun Allah devamını getirsin
Amin canım cumlemiz insallahCok tesekkur ederım, sen de saglıkla kucagına al ınsallah
10.gündeyiz canım.Sagol canımm Aynı seninle canım 3 ocak ben gun hesaplayamıyorum bana gore 11 esıme gore 10 bır de sen suan kac gunluk olarak hesaplıyorsun?
Çok sevindim canım allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahKız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım..
Sagol canım Allah razı olsun..Rabbim her kimin özlemi varsa nasip etsinÇok sevindim canım allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Şükürler olsun canım o güzel haberi aldın kaçıncı gün bugunSagol canım Allah razı olsun..Rabbim her kimin özlemi varsa nasip etsin
Hayirli olsun canim benimKız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım..
Her bünye bir değil cnmBenim neden mide bulantim yok yaaMidem bulansin istiyorum
Belkide hic olmicakHer bünye bir değil cnm
Belki hiç olmazsın belki senin için erken daha
Benimde bulantılarım var bugün hiç beslenemedim gibi bişi ne kadar geç o kadar iyi
Amin canımm cok tesekkur ederımHayirli olsun canim benim
Merhaba benim de 8 Ocak transfer. 22 ocak test tarihim. 3. Denenme
Yasin suresiyle meryem suresini oku canim . Hayirlisi olsun . Bol bol dua et . Her zaman hayirlisini isteMerhaba benim de 8 Ocak transfer. 22 ocak test tarihim. 3. Denenme
Ben bir de bir şey soracağım. Manevi olarak neler okudunuz nasıl dualar ettiniz? Bu önemli benim icin
Amin tatlimAmin canımm cok tesekkur ederımrabbım sana da kucagına almayı nasip etsin
Test gününe kaç gün var canım10.gun idrar testi yine negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?