- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
Bana mı söyledin bilmiyorum ama üstüme alınayım :) bi tane konmuştu. Üzülmemeye çalışıyorum tabiiCanim bozma moralini bak soyle dusun bide belki ikizdi bori dustu biri kaldi yine yuklir umarim insallah olabiliyomus bbazen oyle
Deger yukselip dusen arkadasa demistim fuco sanirim adi arkadasin ama insallah seninde sonucun iyi cikarBana mı söyledin bilmiyorum ama üstüme alınayım :) bi tane konmuştu. Üzülmemeye çalışıyorum tabii
Uzulme cnm vardir bir hsyir de kendini topla devam et pes etme benim okadar ilac tedavisi asilama ve besinci tup denemede tuttu vakti zamani vardir diyenlere icimden kiziyordum.halimden anlamiyorlar diye.ama ben cok iyi anliyorum insallah olavak cnm .biliyormusun insan bi zaman sonra aglama duyusunuda kaybediyor.bos bakiyorsun oyle .her ne yaparsan yap ama vazgecmeDeger yukselip dusen arkadasa demistim fuco sanirim adi arkadasin ama insallah seninde sonucun iyi cikar
Allah razi olsun canim evet cabuk geciyo acin gozyaslarin katiliyorum sanaUzulme cnm vardir bir hsyir de kendini topla devam et pes etme benim okadar ilac tedavisi asilama ve besinci tup denemede tuttu vakti zamani vardir diyenlere icimden kiziyordum.halimden anlamiyorlar diye.ama ben cok iyi anliyorum insallah olavak cnm .biliyormusun insan bi zaman sonra aglama duyusunuda kaybediyor.bos bakiyorsun oyle .her ne yaparsan yap ama vazgecme
Yinede sonuctan haberdar et pes etme canim herseyin hayirlisiKızlar bu sabah idrar testim negatif çıktı. Kan testine öylesine gideceğim olmadığına eminim. Sağlık olsun artık bırakıyorum bu sevdayı. Kızıma bir kardeş olsun diye çok uğraştım ama nasipte yokmuş. Hayırlısı böyleymiş. Sevgiyle kalın...
Yumurta gelisiminden kaynakli sanci ve sislik olabiliyo benim karnim son zamanlarda 8 aylik hamile kadar sismisti normal yani canim. Yum toplama isleminden sonra iniyo birazGünaydın kızlar, ben ilk tüp bebek denemem için tedavi aşamasındayım, soracağım soru başlığınıza uygun değil ama sizin cevaplayabileceğiniz bişey :) çünkü ben daha transfer olmadım neyse artık o günlerde gelecek :)
Tedaviye başlayalı 10.gün oldu, 2-3 gündür karnımda, karnımın azcık aşağılarında ağrı mı desem , batma mı desem, ara ara bi şeyler oluyor, bide karnımda şişlik hissediyorum,adet olacakmışım gibi hissediyom arada. normal mi bu? Sizde olmuş muydu, üşüttüm mü yoksa çok yumurta oluşmasından mı hani vücut normal koşullarda 1-2 yumurtaya alışık.
Teşekkürler :)Yumurta gelisiminden kaynakli sanci ve sislik olabiliyo benim karnim son zamanlarda 8 aylik hamile kadar sismisti normal yani canim. Yum toplama isleminden sonra iniyo biraz
Sonucun değişeceğini sanmıyorum ama şöyle düşünüyorum sağlıklı olsaydı tutunurdu. Demekki tutunmaması daha hayırlı. Artık bu işle uğraşmayacağım enerjimi evladıma harcıyacağım. Allah evladımın bahtını açık etsin iyi insanlarla karşılaşsın ileride iyi bir eş versin yalnızlık çekmesin...Yinede sonuctan haberdar et pes etme canim herseyin hayirlisi
Haklısın arkadaşım Allah sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez vakitte. Yaş geçti benim ama doktorum normal de olabilir demişti. Artık uğraşmayacağım olsun diye ama olursa da kapımız açık :). Batma bende de oluyordu. Sanırım yumurtalıklar çok şiş. Uzanmışsam eğer kalkınca gözlerin kararıyordu. Bilmiyorum bahsettiğin şey bu mu?merhaba arkadaslar
birbirimizi bizden başkası malesef anlayamaz
negatif sonucu almanın acısını yıne ancak zaman hafıfletıcek. başkasının hiç bir sözü teselli etmez bunu bende cok ıyı bılıyorum 7 negatıf alan bırı olarak söyluyorum. amaMelinx rabbim evladına uzun ömürler versin. belki tedavisiz bir kardeşi olur.
arkadaşlar size bir sey soracagım bugun benim yedinci günüm. sabah ucuz testlerden yaptım hiçbişey cıkmadı :) ben ısararla yapmaya devam ediyorum.
oturup kalkaerken sag kasıgımdan bırsey kopuomus gibi sancı oluyor sizede oluyor muydu.
ve böle içim geciıomus gibi ara ara başım dönuo sizede oluo muydu
Haklısın arkadaşım Allah sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez vakitte. Yaş geçti benim ama doktorum normal de olabilir demişti. Artık uğraşmayacağım olsun diye ama olursa da kapımız açık :). Batma bende de oluyordu. Sanırım yumurtalıklar çok şiş. Uzanmışsam eğer kalkınca gözlerin kararıyordu. Bilmiyorum bahsettiğin şey bu mu?
Merb kızlar benim 3 gün embriyosu dün 8.gündü akşam acilden kan verdim 4.8 cıktı artar mi bu değer bu şekilde olan var mı ..litfen yazın varsa
Acildeki dr arada bi değer bise söyleyemem tekrar edin dedi testi ..Ben bi umutluyum bi umutsuz Allah'ım kafayı yemeden bebişlerimize kavuşalım ne olurrrtatlım 8. gün için kan degeri erken oluo ama ama yınede degerli çıkmıs
10. gün tekrarla ıstersen
doktorunda bence ole dıyecek
Böyle hissetmiyordum ben, bir doktorunu arasan ihmal etme olur mu?iş yerindeyım ben
oturup kalkarken bişeyler kopuyomus gıbı oldu
ve devamlı sankı tansıyonum dusukde ıcım gecıomus gıbı oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?