- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
geçmiş olsun.kimyasal gebelik malesef.Merhaba, 21Nisan 2 Donmuş Blasto transfer.
10.gün 30 Nisan Betahcg:9.74
12.gün 2 Mayıs Betahcg:61,14
13.gün 3 Mayıs Betahcg:90,34 Doktor Her şey yolunda demişti.....
15.gün 5Mayıs Betahcg:72,38 Değerim düşmüş.???
Ne anlama geliyor?Daha önce dış gebelik ve düşük yaşadım.
3.tüp bebek denememdi......
cnim sen hiç test yptinmi?Bilmiyorumki umarım yükselir.
Kan testi yapmadım yarın yapacağım. İdrar yaptım ama 2 Mayıs’ta çatlatma iğnesi olmuştum yarım doz, gitgide silikleşiyor idrar testi hergüncnim sen hiç test yptinmi?
Geçmiş olsun canım. Lütfen doktoruna ulaş bir an önce. Dış gebelik ben de geçirdim Allah düşmanıma vermesin ama inişli çıkışlı olmuştu değerlerim. Değerinin düşmesine çok üzüldüm. Herşeyin başı sağlık. Bir an önce doktorla konuşMerhaba, 21Nisan 2 Donmuş Blasto transfer.
10.gün 30 Nisan Betahcg:9.74
12.gün 2 Mayıs Betahcg:61,14
13.gün 3 Mayıs Betahcg:90,34 Doktor Her şey yolunda demişti.....
15.gün 5Mayıs Betahcg:72,38 Değerim düşmüş.???
Ne anlama geliyor?Daha önce dış gebelik ve düşük yaşadım.
3.tüp bebek denememdi......
Pozitifi düşünmeye çalış diyeceğim ama biliyorum çok zor bende aynı durumdayım ben yapmadım idrar testi önceki denememde yapıp ikinci silik çizgiyi görmeme rağmen negatif sonuç aldığım için cesaret edemedim Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşayan bilir miş çookk zor bir süreç Allah hakkımuzda hayırlı olanı versinKızlar yarın test günüm hala hiçbir belirtim yok. Sadece ara ara adet krampları oluyor. 2 Mayıs’ta yarım doz çatlatma iğnesi olmuştum. 3,4,5,6 Mayıs’ta idrar testi yaptım. İkinci çizgi gitgide silikleşti. Bugün çok silikti. Galiba yarın negatifi görücem.
geçmiş olsun.kimyasal gebelik malesef.
Geçmiş olsun canım. Lütfen doktoruna ulaş bir an önce. Dış gebelik ben de geçirdim Allah düşmanıma vermesin ama inişli çıkışlı olmuştu değerlerim. Değerinin düşmesine çok üzüldüm. Herşeyin başı sağlık. Bir an önce doktorla konuş
merhaba arkadaşlar
herkese tedavileri hayırlı olsun güzel sonuclar alalım
benim 7. tedavim şişli memorial da oldu
4. gün embrıyosu
bugun transferinde 4. günü
erken gebelik testi yaptım gözle görülür çokkkk silik bi çizgi var ama fotografta cıkmıyor
çatlatma iğnesi yuzunden mi silik çizgi çıkıo yoksa belirtimi anlayamadım
daha onceki altı tdavim başka merkezlerdeydı
sağ kasıkta ılk gunden beri agrı ara ara kasılma var
bende dıs gebelikten cok korkuyorum
allah korusun tup bebeğin de dıs gebelik ıhtımalı var
devamlı bır uyku halı ve hareket ettıkcede baş donmesı yaşıyorum
Hayırlı olsun sizin için çocuğunuz var mıUyku hali bende hamilelik belirtisidir hep. Hadi hayırlısı inşallah.
Bu topiği de yeni buldum :)
Salı test günüm. 4.tedavi. 2 tane blast transferi yapıldı. Bu sefer zerre belirti yok. Salıya kadar bekleyeceğim test yapmayacağım. O kadar ümitsiz ve eminim yani. Şimdiye kadar 5 kere hamile kaldım. Hep aynı olan belirtilerin 6.da olmama ihtimali yoktur herhalde :)
Evet 1 oğlum var 3,5 yaşında, şükürler olsun. O da tüp bebekHayırlı olsun sizin için çocuğunuz var mı
cnim dış gebeligin değerleri 1000 buluyor.böyle düşük olmaz.bu olsa olsa kimyasaldirGeçmiş olsun canım. Lütfen doktoruna ulaş bir an önce. Dış gebelik ben de geçirdim Allah düşmanıma vermesin ama inişli çıkışlı olmuştu değerlerim. Değerinin düşmesine çok üzüldüm. Herşeyin başı sağlık. Bir an önce doktorla konuş
cnim şimdiden hayirli olsun diyeyim.orasına hiç takılma senin gibi çok arkadaş gordum önceleri tam net olan 2.cizgi sonradan kayboluyordu.ama hamile çıktılar.eminim seninde öyle çıkacaktır.darisi basimizaKan testi yapmadım yarın yapacağım. İdrar yaptım ama 2 Mayıs’ta çatlatma iğnesi olmuştum yarım doz, gitgide silikleşiyor idrar testi hergün
Hiç umudum yok benim. Yine de sağol yarın sonucu haber veririmcnim şimdiden hayirli olsun diyeyim.orasına hiç takılma senin gibi çok arkadaş gordum önceleri tam net olan 2.cizgi sonradan kayboluyordu.ama hamile çıktılar.eminim seninde öyle çıkacaktır.darisi basimiza
Bence de dış gebelik değil çünkü dış gebelikte bir inip bir çıkıyor. Yalnız benimki en yüksek 500 küsür olmuştu dış gebelikte bini görmedim hiç. Allah düşmanıma bile vermesincnim dış gebeligin değerleri 1000 buluyor.böyle düşük olmaz.bu olsa olsa kimyasaldir
2nin altında çıktı kan tahlilim tutmadı
Evet canim haklisin benimde 3 cu tup denemdi hepsi negatif sonuclandi su varki benim bu tup bebekten once dogal 2 tane hamileligim oldu dustu 7 yillik hasret ve hic bitmiyo anne olma hayalin dun kotuydum ama bugun biraz daha iyim sabrini veriyo rabbim dun canimdan can koptu bu acinin tarifi yok en iyi biz anlariz birbirinizi sen ne durumdasin canim birazda sen bahset kendinden insallah sizler olumlu sonuc alirsinizSıkma canını yada uzme kendını ınan dıyenem ne desek boş
Üzülüp belkı aglayıp toparlanmak gerekıyor malesef gercekcı olmalıyız
Hayatta tesellının işe yaramadıgı konulardan bırı cunku
Bende yedıncı tedavım ve sonundakı husranın telafısının olmadıgını cok ıyı bılıyorum
Gunun bırınde kucagıma alabıldıgımızde ınsallah derın nefes alabılecegız.
O gune kadar malesef aldıgım her nefes benım yarımmış gıbı hıssedıyorum
Insallah olumlu sonuc alirsin canim uzulmemek elde degil hep dua ediyorum hepimiz icin rabbim bi gun bizede annelik tadirsin insallahhhhhSağlık olsun. Muhtemelen benim de yarın negatif çıkacak. Sağlıklıysa tutunacak değilse tutunamayacak. Fazla üzme kendini. Yine olur İnşallah
Bizim icin umut herzaman var tukenmeli biz test gunu gelene kadarda olsa anneyiz cokk dua edecem canim sizler icinn ben ilaclari biraktim ve adet olmadim hala bi kosede umudum bile var acaba gecmi tutut diye he 0 cikiyodu 1.20 cikmisti 10 cu gun olabilirmiki acabaÇok tesekkur ederım umuduma umut oldun
Bende de öyleydi. Belirti, adet hiçbirşey gelmedi. 5. gün embriyosu 10. gün testinde çıkar diye gittim. Ama sonuç 1.Yok canim ben ilçede oturuyorum telefonla ulaşamadım yarın Merkeze gidip görüşeceğim ama hiç umudum yok belirti de yok adetim de yok psikolojim yerle bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?