TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

geçmiş olsun.kimyasal gebelik malesef.

Geçmiş olsun canım. Lütfen doktoruna ulaş bir an önce. Dış gebelik ben de geçirdim Allah düşmanıma vermesin ama inişli çıkışlı olmuştu değerlerim. Değerinin düşmesine çok üzüldüm. Herşeyin başı sağlık. Bir an önce doktorla konuş

Pozitifi düşünmeye çalış diyeceğim ama biliyorum çok zor bende aynı durumdayım ben yapmadım idrar testi önceki denememde yapıp ikinci silik çizgiyi görmeme rağmen negatif sonuç aldığım için cesaret edemedim Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşayan bilir miş çookk zor bir süreç Allah hakkımuzda hayırlı olanı versin

((

Uyku hali bende hamilelik belirtisidir hep. Hadi hayırlısı inşallah.

Bu topiği de yeni buldum :)
Salı test günüm. 4.tedavi. 2 tane blast transferi yapıldı. Bu sefer zerre belirti yok. Salıya kadar bekleyeceğim test yapmayacağım. O kadar ümitsiz ve eminim yani. Şimdiye kadar 5 kere hamile kaldım. Hep aynı olan belirtilerin 6.da olmama ihtimali yoktur herhalde :)

Hayırlı olsun sizin için çocuğunuz var mı

cnim dış gebeligin değerleri 1000 buluyor.böyle düşük olmaz.bu olsa olsa kimyasaldir

Kan testi yapmadım yarın yapacağım. İdrar yaptım ama 2 Mayıs’ta çatlatma iğnesi olmuştum yarım doz, gitgide silikleşiyor idrar testi hergün
cnim şimdiden hayirli olsun diyeyim.orasına hiç takılma senin gibi çok arkadaş gordum önceleri tam net olan 2.cizgi sonradan kayboluyordu.ama hamile çıktılar.eminim seninde öyle çıkacaktır.darisi basimiza

cnim dış gebeligin değerleri 1000 buluyor.böyle düşük olmaz.bu olsa olsa kimyasaldir
Bence de dış gebelik değil çünkü dış gebelikte bir inip bir çıkıyor. Yalnız benimki en yüksek 500 küsür olmuştu dış gebelikte bini görmedim hiç. Allah düşmanıma bile vermesin

Yok canim ben ilçede oturuyorum telefonla ulaşamadım yarın Merkeze gidip görüşeceğim ama hiç umudum yok belirti de yok adetim de yok psikolojim yerle bir

Evet canim haklisin benimde 3 cu tup denemdi hepsi negatif sonuclandi su varki benim bu tup bebekten once dogal 2 tane hamileligim oldu dustu 7 yillik hasret ve hic bitmiyo anne olma hayalin dun kotuydum ama bugun biraz daha iyim sabrini veriyo rabbim dun canimdan can koptu bu acinin tarifi yok en iyi biz anlariz birbirinizi sen ne durumdasin canim birazda sen bahset kendinden insallah sizler olumlu sonuc alirsiniz

Sağlık olsun. Muhtemelen benim de yarın negatif çıkacak. Sağlıklıysa tutunacak değilse tutunamayacak. Fazla üzme kendini. Yine olur İnşallah
Insallah olumlu sonuc alirsin canim uzulmemek elde degil hep dua ediyorum hepimiz icin rabbim bi gun bizede annelik tadirsin insallahhhhh

Çok tesekkur ederım umuduma umut oldun
Bizim icin umut herzaman var tukenmeli biz test gunu gelene kadarda olsa anneyiz cokk dua edecem canim sizler icinn ben ilaclari biraktim ve adet olmadim hala bi kosede umudum bile var acaba gecmi tutut diye he 0 cikiyodu 1.20 cikmisti 10 cu gun olabilirmiki acaba

Yok canim ben ilçede oturuyorum telefonla ulaşamadım yarın Merkeze gidip görüşeceğim ama hiç umudum yok belirti de yok adetim de yok psikolojim yerle bir
Bende de öyleydi. Belirti, adet hiçbirşey gelmedi. 5. gün embriyosu 10. gün testinde çıkar diye gittim. Ama sonuç 1.
Yarın haberleşiriz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…