- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Yok yapmadım canım idrara güvenmiyorumİdrar testi yaptın mı?
En akıllıca seçim yapma bence de... akşam güzel haberlerini bekliyorumYok yapmadım canım idrara güvenmiyorum
Evet canim dun kan verdim negatif cikti 1.20 cikti 10 cu gunumdu cok uzgunumMerhaba tatlım test yaptın mı acaba merak ettım
İnş canım sen ne hissediyorsunEn akıllıca seçim yapma bence de... akşam güzel haberlerini bekliyorum
Evet canim dun kan verdim negatif cikti 1.20 cikti 10 cu gunumdu cok uzgunum
En akıllıca seçim yapma bence de... akşam güzel haberlerini bekliyorum
Sağlık olsun. Muhtemelen benim de yarın negatif çıkacak. Sağlıklıysa tutunacak değilse tutunamayacak. Fazla üzme kendini. Yine olur İnşallahEvet canim dun kan verdim negatif cikti 1.20 cikti 10 cu gunumdu cok uzgunum
Canım 6. Gün kanda bile hcg salgılanmıyor 4. Gün embriyosu olduğu için.. 5. Gün embriyosunda 6. Gün kanda başlıyo senin 4 olduğu için en erken 7. Gün idrara geçerBenımde 4. Gun embrıyosuydu
Bugun 6. Gunum
4 gun çıkan silik çizgi
5 de ve altıncı gunde cıkmadı
Catlatma iğnesinin silik çizgisiydi sanırım benımde umudum tukendı
Senin daha çok erken canım idrar testi için. Çıkmaması normal bozma moralini. İlerleyen günlerde anca çıkar. Benim bugün transferden sonraki 10. günüm.Benımde 4. Gun embrıyosuydu
Bugun 6. Gunum
4 gun çıkan silik çizgi
4.gün embriyosunda 6.gün neden umudunuzu tüketiyorsunuz? Benim 5.gün embriyosu 7.günde çıktı. Hatta 10.gün 12.gün çıkanlar var. Çok erken idrar testi yapmaya başlamışsınız. Çatlatma iğnesinin etkisi birkaç gün devam etmiştir sonra o bitinceçift çizgi kaybolmuştur. Umudunuzu tüketmek için çok erken. Şuan hiç olumsuz birşey yok ki sizin için.Benımde 4. Gun embrıyosuydu
Bugun 6. Gunum
4 gun çıkan silik çizgi
Canım yarın değil miydi test günün belki ondan çıkmamıştır. Yaşın genç daha olur. Hiç bozma moralini.2nin altında çıktı kan tahlilim tutmadı
Canım çok üzüldümYarın ama biraz yüksek cikmazmiydi tutunsaydi
Merhaba, 21Nisan 2 Donmuş Blasto transfer.
10.gün 30 Nisan Betahcg:9.74
12.gün 2 Mayıs Betahcg:61,14
13.gün 3 Mayıs Betahcg:90,34 Doktor Her şey yolunda demişti.....
15.gün 5Mayıs Betahcg:72,38 Değerim düşmüş.???
Ne anlama geliyor?Daha önce dış gebelik ve düşük yaşadım.
3.tüp bebek denememdi......
Canım 6. Gün kanda bile hcg salgılanmıyor 4. Gün embriyosu olduğu için.. 5. Gün embriyosunda 6. Gün kanda başlıyo senin 4 olduğu için en erken 7. Gün idrara geçer
4.gün embriyosunda 6.gün neden umudunuzu tüketiyorsunuz? Benim 5.gün embriyosu 7.günde çıktı. Hatta 10.gün 12.gün çıkanlar var. Çok erken idrar testi yapmaya başlamışsınız. Çatlatma iğnesinin etkisi birkaç gün devam etmiştir sonra o bitinceçift çizgi kaybolmuştur. Umudunuzu tüketmek için çok erken. Şuan hiç olumsuz birşey yok ki sizin için.
Senin daha çok erken canım idrar testi için. Çıkmaması normal bozma moralini. İlerleyen günlerde anca çıkar. Benim bugün transferden sonraki 10. günüm.
Bilmiyorumki umarım yükselir.Yarın ama biraz yüksek cikmazmiydi tutunsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?