3.gunamin canım
evet bi deger var kanında
ve sekızıncı gun erken
kaıcıncı gun embrıyosuydu tatlım
Bence sende umut var :)
Kızlar bu sabah idrar testim negatif çıktı. Kan testine öylesine gideceğim olmadığına eminim. Sağlık olsun artık bırakıyorum bu sevdayı. Kızıma bir kardeş olsun diye çok uğraştım ama nasipte yokmuş. Hayırlısı böyleymiş. Sevgiyle kalın...
Merhaba.ben de sizle ayni gun transfer oldum.5.gun embriyosu 10.gun kan vermeyi dusunuyorum.ilkinde evde test de yaptim gunlerce uzgun dolastim bu defa zor da olsa bekliyorum :)arkadaşlar bende 30 nisan pazartesi gunu transfer oldum
sizce acıle gıdıp kan versem varsa az da olsa bı deger cıkar mı
Merhaba.ben de sizle ayni gun transfer oldum.5.gun embriyosu 10.gun kan vermeyi dusunuyorum.ilkinde evde test de yaptim gunlerce uzgun dolastim bu defa zor da olsa bekliyorum :)
Evet 12.gune veriyorlar hep.garanti olsun diye belli ki.ilk denemede hicbir hissim yoktu ne agri ne baska birsey.bu sefer 2.gunden dune kadar adet agrisina benzer 5-6.gunlerde sabahtan geceye devam eden kasık agrim ve arada batmalarim oldu.bir umutla bekliyorum bakalim.Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.5. gün embriyosu ise 12 mayıs cok uzun vermısler test gununuzu
Kızlar bu sabah idrar testim negatif çıktı. Kan testine öylesine gideceğim olmadığına eminim. Sağlık olsun artık bırakıyorum bu sevdayı. Kızıma bir kardeş olsun diye çok uğraştım ama nasipte yokmuş. Hayırlısı böyleymiş. Sevgiyle kalın...
Çok erken bakmışsın canım hiç sıkma canını. Dedikleri günden erken bakmamak gerekiyomuş bazen son hün bile yükselebiliyormuş. Moralleri yüksek tutunnnMerb kızlar benim 3 gün embriyosu dün 8.gündü akşam acilden kan verdim 4.8 cıktı artar mi bu değer bu şekilde olan var mı ..litfen yazın varsa
Kızlar sonuç tahmin ettiğim gibi 5,7 çıktı. Benden bu kadar size güzel sonuçlar dilerim
Canım benim yaşım geçiyor artık, 41 olacağım bu ay. O yüzden bırakıyorum. Allah gönlünüze göre verir İnşallah.Ben de oğluma kardeş için uğraşıyorum ama yarın 2. negatifi alacağım, biliyorum. Çok ümitliydim bu sefer...
4 yılın sonunda oğluma kavuşmuştum bin şükür. Bir 4 yıl daha beklerim. Çok yoruldum ama pes etmeyeceğim...
Bakalım doktorum ne diyecek mesaj attım. Cevap bekliyorum. Tekrarla derse tekrarlarım yoksa ilaçları bırakacağım.Melinix 2gün sonra tekrarla bence.Umudumuzu yitirmek yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?