TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

arkadaşlar bende 30 nisan pazartesi gunu transfer oldum
sizce acıle gıdıp kan versem varsa az da olsa bı deger cıkar mı

Güzel düşün,güzel haberler insallah...

arkadaşlar bende 30 nisan pazartesi gunu transfer oldum
sizce acıle gıdıp kan versem varsa az da olsa bı deger cıkar mı
Merhaba.ben de sizle ayni gun transfer oldum.5.gun embriyosu 10.gun kan vermeyi dusunuyorum.ilkinde evde test de yaptim gunlerce uzgun dolastim bu defa zor da olsa bekliyorum :)

Merhaba.ben de sizle ayni gun transfer oldum.5.gun embriyosu 10.gun kan vermeyi dusunuyorum.ilkinde evde test de yaptim gunlerce uzgun dolastim bu defa zor da olsa bekliyorum :)

merhaba
siz nerede oldunuz transferinizi
5. gün embrıyosu ise sizin çarşamba gunu test gununuz
ben dayanamayıp idrarda yaptım
aslında sizde idrara yansımıztır artık deger

Bahcecide.benim 12 mayis test gunum ama 2gun once yapayim diyordum.nedense test gununu o kadar erken vermiyorlar burda.idrar testini de korkudan yapamiyorum

5. gün embriyosu ise 12 mayıs cok uzun vermısler test gununuzu
Evet 12.gune veriyorlar hep.garanti olsun diye belli ki.ilk denemede hicbir hissim yoktu ne agri ne baska birsey.bu sefer 2.gunden dune kadar adet agrisina benzer 5-6.gunlerde sabahtan geceye devam eden kasık agrim ve arada batmalarim oldu.bir umutla bekliyorum bakalim.Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.

İdrarda kandan daha geç çıkıyor moralini bozma sakın. Tam dedikleri gün kanda baktır. Stress yokkkk inşallah herşey güzel olur

İdrarda kandan daha geç çıkıyor moralinibozma sakın. Tam dedikleri gün kanda baktır.Stress yokkkk inşallah herşey g

Merb kızlar benim 3 gün embriyosu dün 8.gündü akşam acilden kan verdim 4.8 cıktı artar mi bu değer bu şekilde olan var mı ..litfen yazın varsa
Çok erken bakmışsın canım hiç sıkma canını. Dedikleri günden erken bakmamak gerekiyomuş bazen son hün bile yükselebiliyormuş. Moralleri yüksek tutunnnolacak Allahın izni ile

Kızlar sonuç tahmin ettiğim gibi 5,7 çıktı. Benden bu kadar size güzel sonuçlar dilerim

Benimde yinelendi tahlilim Bugun 0.100 olumsuz rabbim insallah bekleyenleri müjdelendirsin.Dr görüştüm %70 şans vermiştim ama olmadı dedi eşimden sperm dna hasar testi ve ikiniz için genetik test istendi aranızda yaptıran var mi acaba konu ile ilgili yorum yapabilirmisiniz

Ben de oğluma kardeş için uğraşıyorum ama yarın 2. negatifi alacağım, biliyorum. Çok ümitliydim bu sefer...
4 yılın sonunda oğluma kavuşmuştum bin şükür. Bir 4 yıl daha beklerim. Çok yoruldum ama pes etmeyeceğim...

Canım benim yaşım geçiyor artık, 41 olacağım bu ay. O yüzden bırakıyorum. Allah gönlünüze göre verir İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…