Kaçıncı denemeydi senin canim?
Allah tamamına erdirsin canım. Tebrik ederimKızlar bende dün testimi yaptırdım çok şükür 198 çıktı. Transferden sonra en ufak bir belirttim olmadı hiç bir değişiklik hissetmedim vücudumda. ilk başarısız denememle aynıydı herşey o yüzdem çok umutsuzdum ama çok şükür rabbime olumlu şimdilik. Benim gibi Belirtisi olmadığı için umutsuzluğa kapılanlara umut olsun inşallah. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah..
İlk denememde ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra regl olmuştum bu süre bazılarında çok daha uzun sürebiliyormuş.Minniem Nekadarcilekbirhayat kızlar hepimiz negatif mi aldık . Ben salı sabah progestan ve estrofem fitil kullandım öğlene negatifi aldım ilaçları bıraktım. Ama regl olmadım ne zaman olacak ya? Siz oldunuz mu?
Amin canım Çok teşekkür ederim.Allah tamamına erdirsin canım. Tebrik ederim
MasallaJ cnm Allah kucağına almayi nasip etsin .bende bugün 9.günundeyim arada agrilarim oluyo sonra geciyo pazar günü kan verecegim bakalım sonuç ne olacak bizede dua et cnmKızlar bende dün testimi yaptırdım çok şükür 198 çıktı. Transferden sonra en ufak bir belirttim olmadı hiç bir değişiklik hissetmedim vücudumda. ilk başarısız denememle aynıydı herşey o yüzdem çok umutsuzdum ama çok şükür rabbime olumlu şimdilik. Benim gibi Belirtisi olmadığı için umutsuzluğa kapılanlara umut olsun inşallah. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Kızlar bende dün testimi yaptırdım çok şükür 198 çıktı. Transferden sonra en ufak bir belirttim olmadı hiç bir değişiklik hissetmedim vücudumda. ilk başarısız denememle aynıydı herşey o yüzdem çok umutsuzdum ama çok şükür rabbime olumlu şimdilik. Benim gibi Belirtisi olmadığı için umutsuzluğa kapılanlara umut olsun inşallah. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMasallaJ cnm Allah kucağına almayi nasip etsin .bende bugün 9.günundeyim arada agrilarim oluyo sonra geciyo pazar günü kan verecegim bakalım sonuç ne olacak bizede dua et cnm
14. Günde yaptırdık. Amin inşallah Allah sizlerede isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu..Gözün aydınnn bu zorlu bekleyişin sonunda güzel haber almak paha biçilmezdir darısı başımızaa kaçıncı günde test yaptın
Canım ben de salı bıraktım ama henüz adet olmayınca dün mesaj attım doktora 1 hafta içinde olursun dedi bana .. rabbim normal yoldan nasip etsin bu Sevinç’i hepimize isteyen herkeseMinniem Nekadarcilekbirhayat kızlar hepimiz negatif mi aldık . Ben salı sabah progestan ve estrofem fitil kullandım öğlene negatifi aldım ilaçları bıraktım. Ama regl olmadım ne zaman olacak ya? Siz oldunuz mu?
Amin canım İnşallahCanım ben de salı bıraktım ama henüz adet olmayınca dün mesaj attım doktora 1 hafta içinde olursun dedi bana .. rabbim normal yoldan nasip etsin bu Sevinç’i hepimize isteyen herkese
Maşallah Allah tamamına edersin canim ınşallahhhcanım 2. tedavim
Minniem Nekadarcilekbirhayat kızlar hepimiz negatif mi aldık . Ben salı sabah progestan ve estrofem fitil kullandım öğlene negatifi aldım ilaçları bıraktım. Ama regl olmadım ne zaman olacak ya? Siz oldunuz mu?[/QUOTE
Malesef negatif aldık daha kendime yeni geliyorum çok üzgündüm ne yapalım nasibimizde yokmuş hayırlısını istememden başka çaremiz yokbende pazar günü bıraktım ama hala olmadim Bugun tekrar dr görüşmeye gittik genetik test icin sonuç bi ay sonraymış 2ay dinlen tekrar başlayalım dedi yine ayni seyler korkuyorum
Canım daha çok gençsin hiç üzülme. Bizim de aramızda 5 yaş var. Büyük olan benim :).İlk denememdi ama etkileniyor insan eşimle aramızda yas farkı var ben 31 o 28 üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?