TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar bende dün testimi yaptırdım çok şükür 198 çıktı. Transferden sonra en ufak bir belirttim olmadı hiç bir değişiklik hissetmedim vücudumda. ilk başarısız denememle aynıydı herşey o yüzdem çok umutsuzdum ama çok şükür rabbime olumlu şimdilik. Benim gibi Belirtisi olmadığı için umutsuzluğa kapılanlara umut olsun inşallah. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Minniem Nekadarcilekbirhayat kızlar hepimiz negatif mi aldık . Ben salı sabah progestan ve estrofem fitil kullandım öğlene negatifi aldım ilaçları bıraktım. Ama regl olmadım ne zaman olacak ya? Siz oldunuz mu?

Allah tamamına erdirsin canım. Tebrik ederim

İlk denememde ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra regl olmuştum bu süre bazılarında çok daha uzun sürebiliyormuş.

MasallaJ cnm Allah kucağına almayi nasip etsin .bende bugün 9.günundeyim arada agrilarim oluyo sonra geciyo pazar günü kan verecegim bakalım sonuç ne olacak bizede dua et cnm

Gözün aydınnn bu zorlu bekleyişin sonunda güzel haber almak paha biçilmezdir darısı başımızaa kaçıncı günde test yaptın

MasallaJ cnm Allah kucağına almayi nasip etsin .bende bugün 9.günundeyim arada agrilarim oluyo sonra geciyo pazar günü kan verecegim bakalım sonuç ne olacak bizede dua et cnm
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gözün aydınnn bu zorlu bekleyişin sonunda güzel haber almak paha biçilmezdir darısı başımızaa kaçıncı günde test yaptın
14. Günde yaptırdık. Amin inşallah Allah sizlerede isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu..

Canım ben de salı bıraktım ama henüz adet olmayınca dün mesaj attım doktora 1 hafta içinde olursun dedi bana .. rabbim normal yoldan nasip etsin bu Sevinç’i hepimize isteyen herkese

Minniem ben de bunalıma girdim. Hiç bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi. İlk ve son denememizdi bizim. Yaş 41 daha normal yolla hayatta olmaz bu yaştan sonra sağ tüpüm de yok zaten. Kızım yalnız kalacak diye çok üzüldüm benim de kardeşim yok zaten. Hiç korkma kaçıncı denemendi bu?

İlk denememdi ama etkileniyor insan eşimle aramızda yas farkı var ben 31 o 28 üzülüyorum

Merhaba arkadaşlar 3. Tedavim ve dondurulmus 5. Gun embriyosu 2 adet. Transfer tarihim 4 mayis bugün 8. Gun ve idrar testi yaptim çok silik bi çizgi cıktı acaba sadece ben mi öyle görmek istiyorum?

Eklentiler

• 20180512_082758.webp
    6 KB · Görüntüleme: 80
Evet cnm bende hemen gördüm maşallah inşallah tutmuştur
.ben 10.gündemimizde ama hala cesaret edip yapamıyorum. .cnm belirtilerin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…