TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhabalar tedirgin olarak yazıyorum şu anda 5. Gün embriyosu 2 adet 8. Gün 36.7 idi 10. Gün 40. 6 cıktı ve şu anda gerçekten çok üzgünüm boyle olup artan var mı acaba

kızlar ana bi bakın ya sonucum şimdi de 50 cıktı 10.gün 14 tu 13 gün yine 14 tu adet oldum sıfırlandı mi diye tekrar baktirdim 16.gun 50 cikti korkuyorum ya ters giden biseler mi var.tup bebek dr ulaşamadım normal bi kadın dogumcuya gösterdim bise diyemem dedi..bekliceksin cuma tekrar kan ver artadabilir diş gebelikde olabilir dedi..bu nedr ya yardımcı olun sorabileceğiniz birileri var mi

Kesinlikle doktora danış. Ama sıfırlayana kadar takip et.

Kizlar kahve rengi leke oldu bu sabah simdi doktorda sira bekliyorum.cok korkuyorum insallah birsey yoktur

Korkulacak bişey yoktur inşallah ne dedi dr.merak ettim
Plesentada yirtilma varmis hafif bu haftada olabilirdedi 10 gun sonra tekrar gitcem progestan baskadi 3 defa gunde istirahat dedi bebis erkek olabilirmis 10 gun sonra 4lu testtede netlesir dedi

Gözünüz aydın canım geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağımızıza almak nasip etsin hepimize inşallah.

benim değer 120 olmuş kızlar bu nedir ya sıfırlandı mi diye gidip kan veriyorum yükseliyor 14 çıkmıştı 3 gün sonra yine 14 3 gün sonra 50 3.4 gün sonra 120 adette oldum tüp bebekte diş gebelik olur mu böyle bu durum mu var Allah'ım ya neler oluyor icimde

Valla bende şaşkınlıkla okudum canım tüp bebekte dış gebelik oluyor sanırım doktorun ne diyor bu duruma ?

Valla bende şaşkınlıkla okudum canım tüp bebekte dış gebelik oluyor sanırım doktorun ne diyor bu duruma ?
yok cnm dr görüşemedim 50 çıktığında kendiliğinden sıfırlanır demişti . şuan görüşemedim.. haftaya gidip bi daha baktiririm

Acaba üstüne görme filan mı oluyor yani bebis duruyor olabilir mi inşallah oyledir

Kızlar negatiften sonra kontrol için muayeneye gittiniz mi? Ben il dışında yaptırdığım için tüp bebeği çok yıprandım maddi manevi. Kontrole gitmedim... Sizler nasıl yaptınız?

Kızlar negatiften sonra kontrol için muayeneye gittiniz mi? Ben il dışında yaptırdığım için tüp bebeği çok yıprandım maddi manevi. Kontrole gitmedim... Sizler nasıl yaptınız?
Ben de negatif aldım. Ama kontrole girmedim. İlaçları bıraktıktan sonra 1 hafta içinde regl olacaksın dedi. 3 gün sonra oldum. Birşey yoktur diye gitmedim. Ayrıca şunu yap bunu yap da demedi ama gitse miydik

Ben de negatif aldım. Ama kontrole girmedim. İlaçları bıraktıktan sonra 1 hafta içinde regl olacaksın dedi. 3 gün sonra oldum. Birşey yoktur diye gitmedim. Ayrıca şunu yap bunu yap da demedi ama gitse miydik
Bilmiyorumki benim doktorum regl olunca kontrole gel hem de konuşalım dedi. Ben de git gelden çok yoruldum hocam yaz tatilinde gelirim dedim. Ama bulunduğum şehirdeki bir doktora gideyim diye düşündüm. Sen doktorla aynı şehirde işen sor bence kontrole gerek var mı diye... Bu arada negatif almakta çok üzücüydü geçmiş olsun sana da canım...

negatiften sonra kontrole çağırmadı dr. Sadece ilaçlarımı bırakınca regl olacaksın dedi 1 hafta sonra oldum. Onun haricinde ikinci tedaviye hazır hissedince gel demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…