Merhaba sabah test yapmistim ve silik ikinci çizgi çıkmıştı dondurulmus 5. Gün embriyosu 8. Gün bhcg 36, 7
Inanamiyorimm şu duruma sizce değerim nasıl
Benim de doktorum Bülent Urman. Çok şükür bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorumARKADAŞLAR KİM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRDÜ ACABA BENİM
İSTANBUL AMERİKAN HASTAHANESİ BÜLENT URMAN HOCA
Hayırlı olsun canım bence güzel önemli olan artış inş katlanarak devam ederMerhaba sabah test yapmistim ve silik ikinci çizgi çıkmıştı dondurulmus 5. Gün embriyosu 8. Gün bhcg 36, 7
Inanamiyorimm şu duruma sizce değerim nasıl
Selam
3.gün 1.kalite tek embriyo transfer edilmişti bugün 9.gün
B hcg 19
naptın canım inş güzel haberler verirdinSelam kizlar bugün heyecandan galiba Geç yattigim halde uyuyamadim bugün acilde kan verecegim bakalım sonuç ne olacak dualariniz bekliyorum
Canimm naptın haberlerini bekliyoruz.Selam kizlar bugün heyecandan galiba Geç yattigim halde uyuyamadim bugün acilde kan verecegim bakalım sonuç ne olacak dualariniz bekliyorum
Çok teşekkür ediyoruminş artışın güzel olur canım hayırlı olsun
Canım hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır. En azından bir evlâdın var ona sımsıkı tutunursun.Malesef arkadaşlar oğlumun bi kardeşi olmasını çok istemiştim aralıkta bu negatif aldım buda ikinci negatifim.ama vardır Rabbimin bi bildigi ona sığındım.maddi olarak bidaha deneyecegimizi sanmıyorum hayırlısı olsun .Rabbim burdaki anne adaylarına tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin ..duaya devam
Benimde bugün 10. Gun 2. Tahlil için gideceğim umarım artıslarimiz güzel olur ❤Çok teşekkür ediyorum
Hastaneye gidiyorum 2.tahlil için bugün 11.gün
İnşallahhBenimde bugün 10. Gun 2. Tahlil için gideceğim umarım artıslarimiz güzel olur ❤
Evet değerler düşük ama önemli olan 2 ye katlanmasi ve sizinle haliyle 2 den fazla bile katlanmis bence sıkıntı yokMerhaba hanimlar ben yeniyim
10 gun 13
12.gun 32
14.gun 104
Yani bugun 14 .gunum bu degerler dusuk ama gebelik var dedi hemsire sizce nasil sevinemiyorum cok korkuyorumm rabbim isteyen gerkeze basip etsin benide ayirmasin
Evet değerler düşük ama önemli olan 2 ye katlanmasi ve sizinle haliyle 2 den fazla bile katlanmis bence sıkıntı yok
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?