TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Negatif gormeye o kadar alıştım ki inanamıyorum ayy ınsallah öyledir hala test yanlıştır diyorum umarım değildir. Yani dünden beri belim biraz ağrıyor göğüs dolgunluğu ilk günler daha çoktu şimdi azaldı ama progesteron a bağlıyorum belirtileri off bugün kan testi vermeye gideceğim dayanamiyacagim 10. Güne kadar.

Merhaba sabah test yapmistim ve silik ikinci çizgi çıkmıştı dondurulmus 5. Gün embriyosu 8. Gün bhcg 36, 7
Inanamiyorimm şu duruma sizce değerim nasıl

Merhaba sabah test yapmistim ve silik ikinci çizgi çıkmıştı dondurulmus 5. Gün embriyosu 8. Gün bhcg 36, 7
Inanamiyorimm şu duruma sizce değerim nasıl

8. Gün için çok güzel değer. Allah tamamına erdirsin sorunsuzca ilerlesin katlanarak :)

Selam kizlar bugün heyecandan galiba Geç yattigim halde uyuyamadim bugün acilde kan verecegim bakalım sonuç ne olacak dualariniz bekliyorum

Gunaydin herkese hsyirli sabsahlar sonucu iyi cikanlar gozu aydin.cikmayan arkadaslar icinde cok uzgunum allah tez zamanda sizleride guldursun.denemekten bikmayin lutfen

Malesef arkadaşlar oğlumun bi kardeşi olmasını çok istemiştim aralıkta bu negatif aldım buda ikinci negatifim.ama vardır Rabbimin bi bildigi ona sığındım.maddi olarak bidaha deneyecegimizi sanmıyorum hayırlısı olsun .Rabbim burdaki anne adaylarına tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin ..duaya devam

Canım hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır. En azından bir evlâdın var ona sımsıkı tutunursun.

Merhaba hanimlar ben yeniyim
10 gun 13
12.gun 32
14.gun 104
Yani bugun 14 .gunum bu degerler dusuk ama gebelik var dedi hemsire sizce nasil sevinemiyorum cok korkuyorumm rabbim isteyen gerkeze basip etsin benide ayirmasin

Merhaba hanimlar ben yeniyim
10 gun 13
12.gun 32
14.gun 104
Yani bugun 14 .gunum bu degerler dusuk ama gebelik var dedi hemsire sizce nasil sevinemiyorum cok korkuyorumm rabbim isteyen gerkeze basip etsin benide ayirmasin
Evet değerler düşük ama önemli olan 2 ye katlanmasi ve sizinle haliyle 2 den fazla bile katlanmis bence sıkıntı yok
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin inşallah

Evet değerler düşük ama önemli olan 2 ye katlanmasi ve sizinle haliyle 2 den fazla bile katlanmis bence sıkıntı yok
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin inşallah

Amin cok sagoll insallah hakkimizda hayirli boyle olup bebislerini kucagina alanlar varmidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…