Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnegatiften sonra kontrole çağırmadı dr. Sadece ilaçlarımı bırakınca regl olacaksın dedi 1 hafta sonra oldum. Onun haricinde ikinci tedaviye hazır hissedince gel demişti..
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canım sizin konuyu kafama taktım iyiki de taktım ,doktordan araştırmasını istedim ve yaptı, önce genetik testi yaptı ama sonuç daha çıkmadı, sonra rahim filimi çekti ve solda hidrosalpinks çıktı yani haftaya inşallah laparoskopi ameliyati olacam sol tüpümü bağalanacak sıvı akmasın diye,bol dua edin bana ameliyatım güzel geçsin, ıyiki varsınız iyiki bana söylediniz yoksa öyle bişey bilmiyordum ve araştırmazdımilk başta benim de sol tüpüm kapalı çıktı bizde eşimle Bahçeci ye gittik orada doktor demişti eğer tüpünüz kapalı ise oradan sıvı akıyor ve o embriyonun tutunmsina engel oluyor tekrar şahin filmi istedi çok şükür açık çıktı ama kapalı çıksa laparoskopi ile durumuna bakılacak gerekirse Tüp alınacakti bi sor canım ve üzül asla üzülme demeyeceğim benim ilk denemem umutluyum ama korkuyorum da yerine koyunca bende dayanamazdım ama topla kendini ve inşallah sende anne olacaksın
nasıl mutlu oldum canım inşallah sorunun da halledilir ve en kısa zamanda bize bebiş haberini verirsin ama kafama takıldı tedaviye başlamadan rahim filmi istemedi mi doktor o zaman çıkmış ve sorunu o zaman incelemiş olması gerekirdiMerhaba canım sizin konuyu kafama taktım iyiki de taktım ,doktordan araştırmasını istedim ve yaptı, önce genetik testi yaptı ama sonuç daha çıkmadı, sonra rahim filimi çekti ve solda hidrosalpinks çıktı yani haftaya inşallah laparoskopi ameliyati olacam sol tüpümü bağalanacak sıvı akmasın diye,bol dua edin bana ameliyatım güzel geçsin, ıyiki varsınız iyiki bana söylediniz yoksa öyle bişey bilmiyordum ve araştırmazdım
İnşallah canım yaaa inşallah ,yok istemedi çünkü 11 sene önce rahim filimi çektirdim ve o eski sonucu ona verdim ve öyle bişey görenmiyordu sadece sol tüpüm tıkalıydı ama sen öyle diyence hemen doktora söyledim ve rahim filimini istedimnasıl mutlu oldum canım inşallah sorunun da halledilir ve en kısa zamanda bize bebiş haberini verirsin ama kafama takıldı tedaviye başlamadan rahim filmi istemedi mi doktor o zaman çıkmış ve sorunu o zaman incelemiş olması gerekirdi
hadi bakalım canım inşallah güzel haberlere az kaldıİnşallah canım yaaa inşallah ,yok istemedi çünkü 11 sene önce rahim filimi çektirdim ve o eski sonucu ona verdim ve öyle bişey görenmiyordu sadece sol tüpüm tıkalıydı ama sen öyle diyence hemen doktora söyledim ve rahim filimini istedim
Allah yüzünü güldürsün arkadaşım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bugun 8. Gunum 2 gun sonra kan testim var ama hic umidim yok cunki hic belirtim yok ara sira azcik kasik agrisi giriyor o kadar. Dualariniza ihtiyacim var.
Belirti olmamasını hiç kafana takma benimde hiç bir belirtim olmamıştı çok ümitsiz bir şekilde test yaptırdım ve çok şükür pozitifti sonuç. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun. Şimdi 8 haftalık hamileyim ama dün kanamam oldu bebekte sorun yok kalp atışını duyduk bugün ama düşük riskim var. Hepimizin Allah yardımcısı olsunKizlar bugun 8. Gunum 2 gun sonra kan testim var ama hic umidim yok cunki hic belirtim yok ara sira azcik kasik agrisi giriyor o kadar. Dualariniza ihtiyacim var.
sonucunuz çıktı mı ? inşallah bebeğiniz tutunmuştur bende 4. gündeyim inşallah tutunurŞöyle bir göz attım sayfalara, hepsini okuyamadım. Hamile kalan arkadaşlara çok sevindim, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Mutlu ve sağlıklı bir gebelik süreciniz olsun. :)
negatif sonuç alan arkadaşlar, pes etmeyin, tekrar tekrar denemekten yılmayacağız. Mis kokulularımız gelecek.
İnşallah tutunur canım. Haber bekliyorum. Arayacakar beni.sonucunuz çıktı mı ? inşallah bebeğiniz tutunmuştur bende 4. gündeyim inşallah tutunur
Hayırlı olsun transferin belirti arama zaten herkeste olmuyor mesela ben :)Merhaba arkadaşlar. Benimde bugün transfer gününü saymazsak 2. Günüm. Crinone jel kullanıyorum sadece sabahları.
Yüzümde adet zamanı oluşan sivilcelerden oluştu. Başkada bir belirtim yok:)
Hayırlı olsun transferin belirti arama zaten herkeste olmuyor mesela ben :)
Sonucun çıktı mı arkadaşım, inşallah güzel haberler verirsin hepimizeİnşallah tutunur canım. Haber bekliyorum. Arayacakar beni.
Canım sonucum 30,7 çıktı.. yarın tekrar bakacaklar. Nasıl sence?Sonucun çıktı mı arkadaşım, inşallah güzel haberler verirsin hepimize
Tebrik ederim canım, inşallah katlanarak artar değerin. Herkesin farklı olabiliyor ilk ölçülen değeri, kaçıncı gün embriyosuydu, testi kaçıncı gün yaptınCanım sonucum 30,7 çıktı.. yarın tekrar bakacaklar. Nasıl sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?