TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

negatiften sonra kontrole çağırmadı dr. Sadece ilaçlarımı bırakınca regl olacaksın dedi 1 hafta sonra oldum. Onun haricinde ikinci tedaviye hazır hissedince gel demişti..
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba canım sizin konuyu kafama taktım iyiki de taktım ,doktordan araştırmasını istedim ve yaptı, önce genetik testi yaptı ama sonuç daha çıkmadı, sonra rahim filimi çekti ve solda hidrosalpinks çıktı yani haftaya inşallah laparoskopi ameliyati olacam sol tüpümü bağalanacak sıvı akmasın diye,bol dua edin bana ameliyatım güzel geçsin, ıyiki varsınız iyiki bana söylediniz yoksa öyle bişey bilmiyordum ve araştırmazdım

nasıl mutlu oldum canım inşallah sorunun da halledilir ve en kısa zamanda bize bebiş haberini verirsin ama kafama takıldı tedaviye başlamadan rahim filmi istemedi mi doktor o zaman çıkmış ve sorunu o zaman incelemiş olması gerekirdi

İnşallah canım yaaa inşallah ,yok istemedi çünkü 11 sene önce rahim filimi çektirdim ve o eski sonucu ona verdim ve öyle bişey görenmiyordu sadece sol tüpüm tıkalıydı ama sen öyle diyence hemen doktora söyledim ve rahim filimini istedim

hadi bakalım canım inşallah güzel haberlere az kaldı

Kizlar bugun 8. Gunum 2 gun sonra kan testim var ama hic umidim yok cunki hic belirtim yok ara sira azcik kasik agrisi giriyor o kadar. Dualariniza ihtiyacim var.

Kizlar bugun 8. Gunum 2 gun sonra kan testim var ama hic umidim yok cunki hic belirtim yok ara sira azcik kasik agrisi giriyor o kadar. Dualariniza ihtiyacim var.
Allah yüzünü güldürsün arkadaşım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

Benim de bugün 7.günüm. Hafif pembe/kahverengi lekelenmem oldu, biraz canım sıkıldı. Gerçi geçen sefer de olmuştu, sonuç pozitifti ama bilmiyorum insan endişeleniyor. Geçen seferki 7 haftalık hamileyken düşükle sonuçlandı.

Belirti olmamasını hiç kafana takma benimde hiç bir belirtim olmamıştı çok ümitsiz bir şekilde test yaptırdım ve çok şükür pozitifti sonuç. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun. Şimdi 8 haftalık hamileyim ama dün kanamam oldu bebekte sorun yok kalp atışını duyduk bugün ama düşük riskim var. Hepimizin Allah yardımcısı olsun

Ayyy, ben bu topiği arıyordum en sonunda buldum...
Bugün transferin 5. günü...

Şöyle bir göz attım sayfalara, hepsini okuyamadım. Hamile kalan arkadaşlara çok sevindim, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Mutlu ve sağlıklı bir gebelik süreciniz olsun. :)

negatif sonuç alan arkadaşlar, pes etmeyin, tekrar tekrar denemekten yılmayacağız. Mis kokulularımız gelecek.

sonucunuz çıktı mı ? inşallah bebeğiniz tutunmuştur bende 4. gündeyim inşallah tutunur

Merhaba arkadaşlar. Benimde bugün transfer gününü saymazsak 2. Günüm. Crinone jel kullanıyorum sadece sabahları.
Yüzümde adet zamanı oluşan sivilcelerden oluştu. Başkada bir belirtim yok:)

Hayırlı olsun transferin belirti arama zaten herkeste olmuyor mesela ben :)

Evet ya öyle diyorlar . Ama genelde bu adet belirtileri yaşayanlar oluyormuş ya bende bi dinledim kendimi tık yok. Adet dönemimde de sancı çekmem zaten o yüzden bir fark yok şuanda tabi zaten daha çok erken :)

Canım sonucum 30,7 çıktı.. yarın tekrar bakacaklar. Nasıl sence?
Tebrik ederim canım, inşallah katlanarak artar değerin. Herkesin farklı olabiliyor ilk ölçülen değeri, kaçıncı gün embriyosuydu, testi kaçıncı gün yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…