Amin çok teşekkür ederim daha kalp atışını duymadık ama umarım sağlıkla ilerler hepimizin kucakları dolu dolu olurAminSerp208 gerçekten çok emek ediyoruz. Buarada sen de hamileymişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Merhaba hayirli olsun benimde transferim 6 agustos,18 agustosta kan testi yaptirin dediler heyecanla bekliyorum insallah hepimizin yuzu guler sonuc cikincaMerhabalar bugün benim de transferim oldu ve beklemeye başladım.
Merhaba hayirli olsun benimde transferim 6 agustos,18 agustosta kan testi yaptirin dediler heyecanla bekliyorum insallah hepimizin yuzu guler sonuc cikinca
Amin K kleopatra41 aynı gün transfer olmuşuz benim de 17 ağustos test günüm. Beklemedeyim.
Benim 3. Gun 5 tane yumurtadan 1 tanesi tuttu.neufolit decavit coraspin crinone jel ve estrofem kullaniyorum.belagrisi ve kasiklarimda hafif agri batma var ama ilaclarin belirtisiymis heveslenmeye korkuyorum ins hepimizin testi olumlu cikarBenimde test günüm 19 ağustos kızlar. Kullandığınız ilaçlar neler ve belirtileriniz var mı kaçıncı gün embiriyosu
Benim 3. Gun 5 tane yumurtadan 1 tanesi tuttu.neufolit decavit coraspin crinone jel ve estrofem kullaniyorum.belagrisi ve kasiklarimda hafif agri batma var ama ilaclarin belirtisiymis heveslenmeye korkuyorum ins hepimizin testi olumlu cikar
Estrofem, criocine jel, oksapar iğne, coraspin 5. gün embriyosu belirti mi bilmiyorum ama kasık ağrılarım var dün akşamda pembe lekelenmem oldu iyi mi kötü mü bilemedim
FolikasitNeufolit ne demek ki ne için kullanılıyor
Nasil gidiyor?heyecan dorukta dimi :)Amin K kleopatra41 aynı gün transfer olmuşuz benim de 17 ağustos test günüm. Beklemedeyim.
Canım ben dayanamadım dün kan testi yaptırdım 46 çıktı ama Cuma yı da katlanacak mı diye bekliyorum. Heyecanlıyım sen nasılsın idrar testi falan yaptın mı?Nasil gidiyor?heyecan dorukta dimi :)
Masallah devami katlanarak gelir insallah Bende yarin gidip saglikocagina kan vereyim diyorum kimseye soylemeden :) sonuca bile bakamam gibi geliyo heyecandanCanım ben dayanamadım dün kan testi yaptırdım 46 çıktı ama Cuma yı da katlanacak mı diye bekliyorum. Heyecanlıyım sen nasılsın idrar testi falan yaptın mı?
Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah. Negatif görmek zor, ama zamanla tekrar deneme gücü geliyor. Tedaviye gerek kalmadan olur inşallahKizlar bugun 10. Gunum sabah kan verdim sonucum 1.20 negatif umarim bekleyen herkesin pozitif olur
Allah sabır versin canım inşallah kendi kendine olursun da bir daha gerek kalmaz tedaviye. Benim de bayramın ilk günü test günüm. Beklemek çok zor.Kizlar bugun 10. Gunum sabah kan verdim sonucum 1.20 negatif umarim bekleyen herkesin pozitif olur
İnsallah canim bekleyen herkesin yuzu gulerAllah en kısa zamanda nasip eder inşallah. Negatif görmek zor, ama zamanla tekrar deneme gücü geliyor. Tedaviye gerek kalmadan olur inşallah
Tavsiyem gununu bekle sabret tam gununde kan ver.esime diyemiyorum okadar hevesliki kendim biyana onun uzulmesini dusunuyorum bideAllah sabır versin canım inşallah kendi kendine olursun da bir daha gerek kalmaz tedaviye. Benim de bayramın ilk günü test günüm. Beklemek çok zor.
O da zor. Bu da bizim sınavımız sanırım.Tavsiyem gununu bekle sabret tam gununde kan ver.esime diyemiyorum okadar hevesliki kendim biyana onun uzulmesini dusunuyorum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?