TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Benimde test günüm 19 ağustos kızlar. Kullandığınız ilaçlar neler ve belirtileriniz var mı kaçıncı gün embiriyosu
Benim 3. Gun 5 tane yumurtadan 1 tanesi tuttu.neufolit decavit coraspin crinone jel ve estrofem kullaniyorum.belagrisi ve kasiklarimda hafif agri batma var ama ilaclarin belirtisiymis heveslenmeye korkuyorum ins hepimizin testi olumlu cikar

Estrofem, criocine jel, oksapar iğne, coraspin 5. gün embriyosu belirti mi bilmiyorum ama kasık ağrılarım var dün akşamda pembe lekelenmem oldu iyi mi kötü mü bilemedim

Benim 3. Gun 5 tane yumurtadan 1 tanesi tuttu.neufolit decavit coraspin crinone jel ve estrofem kullaniyorum.belagrisi ve kasiklarimda hafif agri batma var ama ilaclarin belirtisiymis heveslenmeye korkuyorum ins hepimizin testi olumlu cikar

Neufolit ne demek ki ne için kullanılıyor

Estrofem, criocine jel, oksapar iğne, coraspin 5. gün embriyosu belirti mi bilmiyorum ama kasık ağrılarım var dün akşamda pembe lekelenmem oldu iyi mi kötü mü bilemedim

Oksapar iğne ne için kullanıyorsun 5. Gün embriyosu inşallah tutar. Kaçıncı denemeniz. Pembe lekelenme tutunma olmuş olabilir inşallah

Çitlembikcim oksapar iğne okuduğum kadarı ile kan sulandırıcıymış da bana niçin verdiler onu bilmiyorum bide ilk transfer günü bi iğne yaptılar proluton diye tam haftasına da yaptırmam için bi adet daha yazdılar. Bu 3. denemem

Canım ben dayanamadım dün kan testi yaptırdım 46 çıktı ama Cuma yı da katlanacak mı diye bekliyorum. Heyecanlıyım sen nasılsın idrar testi falan yaptın mı?
Masallah devami katlanarak gelir insallah Bende yarin gidip saglikocagina kan vereyim diyorum kimseye soylemeden :) sonuca bile bakamam gibi geliyo heyecandan

Kizlar bugun 10. Gunum sabah kan verdim sonucum 1.20 negatif umarim bekleyen herkesin pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…