Hayirli olsun canim allahim kucagina almayida nasip etsinGünaydın kızlar dayanamadım test yaptım, hiç beklemeden çıktı ikinci çizgi silik de olsa, burada göründüğünden daha koyu aslında, ben gözlerime inanamadım pozitif mi bu sonuç? Yarın test günüm kan vericem , allahım hayırlara çıkarsın Eki Görüntüle 2175068 Eki Görüntüle 2175069
Canim bu batmalar kasik agrilari normsl stres yapmayin bebisleride strese sokmayinAynen arkadaşlar ben de çok merak ediyorum benim de dün transferim oldu sağ kasımda bi iki kez batma hissettim onunda dışında bişe yok. Hamile olan arkadaşlar siz de durumlar nasıldı transfer sonrası?
Hamilelik belirtisi yaşayan var mı transfer sonrası arkadaşlar
Aynen arkadaşlar ben de çok merak ediyorum benim de dün transferim oldu sağ kasımda bi iki kez batma hissettim onunda dışında bişe yok. Hamile olan arkadaşlar siz de durumlar nasıldı transfer sonrası?
Maşallahİçinizi ferah tutun, belirti aramayın, benim bir iki gün hafif kasık sızlaması dışında hiç bir belirtim yoktu, olmadı bu sefer de diye endişelendim hep. 12. Gün değerim 342, 15. Gün 1360 çıktı ve bugün 16. Gün hala bi belirti yok
MaşaAllah canım sağlıkla al kucağına inşaAllahİçinizi ferah tutun, belirti aramayın, benim bir iki gün hafif kasık sızlaması dışında hiç bir belirtim yoktu, olmadı bu sefer de diye endişelendim hep. 12. Gün değerim 342, 15. Gün 1360 çıktı ve bugün 16. Gün hala bi belirti yok
8. Gün çok erken testini atmadıysan tekrar bak sonradan belirginleşebilirMaşaAllah canım sağlıkla al kucağına inşaAllah
Az önce test yaptım evde 8. Günüm hiçbirşey çıkmadı umudum kalmadı benim
Ben transfer sonrası hiç belirti yaşamadım. Sonucu öğrendik yine birşey yok. 7. Hafta gibi 1 hafta mide bulantısı yaşadım. Şimdi yine hiçbir belirti filan yaşamıyorum. Hatta Bebek yaşıyor mu acaba diye devamlı kafamda sorular. Herkeste belirti olmuyor yani canım, fazla takılmamak lazımMaşallahhiç hamile kalmadım o yüzden ne hissedilir onu da bilmiyorum o yüzden soruyorum
Hadi inşallh diyelim o zamanBen transfer sonrası hiç belirti yaşamadım. Sonucu öğrendik yine birşey yok. 7. Hafta gibi 1 hafta mide bulantısı yaşadım. Şimdi yine hiçbir belirti filan yaşamıyorum. Hatta Bebek yaşıyor mu acaba diye devamlı kafamda sorular. Herkeste belirti olmuyor yani canım, fazla takılmamak lazım
Doktorunuzu arayıp sorun korkmayın olabiliyor ama doktorunuza muhakkak sorunKızlar bugün transferimin 3. günü az önce lavobaya gittiğimde iç çamaşırımda çok az kan gördümd çok korkuyorum bişe olmuş mudur burada çok fazla kasık ağrım var
Kızlar bugün transferimin 3. günü az önce lavobaya gittiğimde iç çamaşırımda çok az kan gördümd çok korkuyorum bişe olmuş mudur burada çok fazla kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?