TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Çok sevindim maşaallah Allah kucağınıza almayı nasip eder inşaallah son tedavinizde ilaç dozlarınız kaçtı acaba

Çok teşekkür ederim. Benim amh 0.6 hep düşük doz yapıldı tedavilerim, son tedavimde gonaf ve merional yanında büyüme hormonu da kullandım. İlaç dozları kişiye göre çok farklı olabilir bu tedaviler tamamen bireysel düşünülüp yapılıyor, ben doktoruma çok güvendim ve onun bildiği şeyler üzerine hiç düşünmedim o yüzden içim rahattı.

Allah devamını getirir inşaallah

Arkadaslar bende trasfer oldum ben.pgt ile tedavi gordum.suan trasferim oldu 7.gunumdeyim.5.gun sabredemedim idrar testi aldim yaptim ama ilk baktiginda bisey yok ama sonra ikinci cizgi belirti gibi vardi yada ben oyle gormk istedigim icinde gormus olabilir diyrm.sizce erkenmi 5.gun.cok strestliyim heycanliyim.arar ara kasik agrim oluyo sank bazen biseyler batiyo gibi oluyo gogus hasassiyetim var.dun doktora agliyrak sordum oda normal biraz sabret dedi...okadar seyler yasadimki anlatamam.sadece yasadigimin tek seyimi soyleyim.en acidini 2bucuk yasinda kizimi melegimi kaybettim.

Canim gecmis olsun oncelikle catlatma ignesinin gunu gectiyse testini yapip gormedin sonradan girebiliyorsan vardir mutlaka bende senin gibi yapanlardanim cunki uzerinden saatler gectikce incecik bisey girdum bu gun transferimin 10.gunu bu gun artik ilk 5 dakikada cikti

Kızlar yarın transferim var Rabbim izin verirse.
Trnsfer öncesi onerebileceginiz ekstra birşey var mi ? İlk transferim olacak umarım son olur. Transfer olmuş arkadaşlar yardiminizi bekliyorum çok heyecanliyim

Kızlar yarın transferim var Rabbim izin verirse.
Trnsfer öncesi onerebileceginiz ekstra birşey var mi ? İlk transferim olacak umarım son olur. Transfer olmuş arkadaşlar yardiminizi bekliyorum çok heyecanliyim
Canim hayirli olsun simdiden kendini strese sokma bide cok sıkışik gelmelisin diyorlarya oyle iyice altina yapacakmis gibi gitme sıkışik ol ama tutabilcegin kadar olsun sonrada teransferden sonra ayaklarini usutme gaz problemin olmasin yeter gerisu senin istirahat sekline bagli transfer sonrasinda kuru kayisi sabahlari ye ki kabuzda olma Allah gonlune gore versin insallah.

En çok korktuğum da buydu kendimi tutamayip doktorun üstüne tuvaletimi yapmak haklısın sanırım tutabileceği kız kadar sıkışık olunmali :)

Kasık ağrılarım transferinin 9. Günü başladı canım daha önceden bişey hissetmedim

Bu seviyeye yükseldim ay resmen her başlığın altına gidiyorum level level gibi herşey . Başlamak - opu- transfer - bekleme

Cnm napıyorsunuz şimdi hep yatıyor musun yada yürüyüş yapıyor musun? Bizim ev üçüncü kat asansörde yok transferden sonra nasıl çıkacağım bilmiyorum bir sorun olur mu

Cnm napıyorsunuz şimdi hep yatıyor musun yada yürüyüş yapıyor musun? Bizim ev üçüncü kat asansörde yok transferden sonra nasıl çıkacağım bilmiyorum bir sorun olur mu
Yatmıyorum canım ya Ankara dayım ankamall de gezdim hastane çıkısı . Yorulunca oturuyorum otele geldim uyudum az önce bi daha çıktım yürüdüm . Moralim iyi Allah’a bıraktım geri kalan kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…