Hakkinda hayirlisi olsun canm bnm uzulme.10.gun idrar testi yine negatif
2 günTest gününe kaç gün var canım
Evet ama işte dene sonuna kadar dene deneyelim tamamda para ? Biz artık maddi acıdan tukendik mesela ! keşke para sıkıntısı olmasada olana kadar bende deneyebilseydimGünaydınn kızlarrr
Negatif çıkanlar lütfen üzülmeyin
Benimde dün negatif çıktı ilk denememdi ve kendimi pozitife acayip alıştırmıştım sonuç kağıdında kocaman negatifi görünce hastane başımıza yıkıldı sanki kendimi doktorun odasına atıp acayip ağladım.
Ama doktorum öyle iyi geldi öyle toparladıki beni anlatamam. Deneyeceğiz olana kadar deneyeceğiz bu sefer kısmet olmadı ama olana kadar elimizden geleni yapacağız. Yeterki umudunu yitirme, korkma dedi.
Çok iyi geldi konuşması. Beni çok cesaretlendirdi. Diyeceğim şu ki ağlamaları sızlamaları bir yana bırakıp tekrar denemek için kolları sıvamız lazım.
Bol bol dua etmeye devam edelim kızlar ve inanalımki Rabbim en doğru zaman da verecek yavrularımızı.
Herzamaman dualarımdasınız benim.
Yine de bekle canım idrar da negatif i görüp pozitif olan çok var bende teste 5 gün kala yaptım negatif kendimi herşeye hazırladım biliyorum çok zor ama dünyanın sonu diil napalim Allah kısmet etmiyor demek ki çok üzüldüm ağladım ama inan geçti herşeye hazırlıklı yım sende öyle yap kendini bırakma
Çok haklısın canım. Manevi çöküntünün dışında maddi sıkıntılarda insanı mahvediyor. Bizim ilk denememiz 10.000 tlye denk geldi. Sonuç sıfır. Kafam çok karışık gerçekten ama Rabbimin bi bildiği var diyip hayata devam etmek zorundayız...Evet ama işte dene sonuna kadar dene deneyelim tamamda para ? Biz artık maddi acıdan tukendik mesela ! keşke para sıkıntısı olmasada olana kadar bende deneyebilseydim
Kesinlikle devam etmeliyiz Allah manevi hazırlık yanında maddi güçte versin insallahÇok haklısın canım. Manevi çöküntünün dışında maddi sıkıntılarda insanı mahvediyor. Bizim ilk denememiz 10.000 tlye denk geldi. Sonuç sıfır. Kafam çok karışık gerçekten ama Rabbimin bi bildiği var diyip hayata devam etmek zorundayız...
Yine de bekle canım idrar da negatif i görüp pozitif olan çok var bende teste 5 gün kala yaptım negatif kendimi herşeye hazırladım biliyorum çok zor ama dünyanın sonu diil napalim Allah kısmet etmiyor demek ki çok üzüldüm ağladım ama inan geçti herşeye hazırlıklı yım sende öyle yap kendini bırakma
Çok haklısın canım. Manevi çöküntünün dışında maddi sıkıntılarda insanı mahvediyor. Bizim ilk denememiz 10.000 tlye denk geldi. Sonuç sıfır. Kafam çok karışık gerçekten ama Rabbimin bi bildiği var diyip hayata devam etmek zorundayız...
Evet Allahım herşeyin iyisini hayırlısını versin benim2. Deneme inşallah kanda pozitif çıkar diye umut ediyorum ama bakalım kısmet 3.icin zor görünüyor durumlarYine de bekle canım idrar da negatif i görüp pozitif olan çok var bende teste 5 gün kala yaptım negatif kendimi herşeye hazırladım biliyorum çok zor ama dünyanın sonu diil napalim Allah kısmet etmiyor demek ki çok üzüldüm ağladım ama inan geçti herşeye hazırlıklı yım sende öyle yap kendini bırakma
Aynen canım normal yollarla hamile kalanlar ne kadar şanslı olduklarının farkında diiller ama demek ki kısmet diilmis ne yapalım her zaman hayırlısını isteyelimKesinlikle devam etmeliyiz Allah manevi hazırlık yanında maddi güçte versin insallah
Seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten çok masraflı işler insan sonuç alamayınca çok üzülüyor o kadar para çöpe gitmiş gibi düşünüyor ama Allah bize doğal yollardan nasip etmiyor ne yapalım bebislerimiz için feda olsun diyoruzEvet Allahım herşeyin iyisini hayırlısını versin benim2. Deneme inşallah kanda pozitif çıkar diye umut ediyorum ama bakalım kısmet 3.icin zor görünüyor durumlar
Tebrik ederim canım rabbim bizlerede nasib etsin inşallahKız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım..
Evet olsunda helal hoş olsun tabiiSeni çok iyi anlıyorum canım gerçekten çok masraflı işler insan sonuç alamayınca çok üzülüyor o kadar para çöpe gitmiş gibi düşünüyor ama Allah bize doğal yollardan nasip etmiyor ne yapalım bebislerimiz için feda olsun diyoruz
Canım en kötü kısmı da bu bekleme kısmı zaman hiç geçmiyorMerhaba kızlar bende 12 sinde nakil oldum test için 24 ünü bekliyorum. Çok yavaş geçiyor günler ne yapacağımı şaşırdım vallahi.
Seninkisi 17 ocakmış aramızda tam 1 hafta var. Umut ederim güzel haberler alırsın. Çalışıyor musun?Canım en kötü kısmı da bu bekleme kısmı zaman hiç geçmiyor
Idrar için çok erken değil mi? Doktorlar bile 12 gün kan testi istiyor, ayrıca idrar testini de sabah yapın diyorlar değerler varsa zaten çok düşüktür umutsuzluğa kapılma lütfen.Dayanamadım erken test yaptım idrar da negatif çıktı çok da umutlu diil im kendimi herşeye hazırladım yani hayırlısı neyse o olsun eğer negatifse emin im bunda da vardır bı hayır
Oo hayırlı olsun bence kesin ikiz :)Kız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?