- 10 Temmuz 2012
- 641
- 571
- 303
Aynen bende yarın hemen yaparım vallaHeyecan kapladi bizide
Kuzum bende hic atmadim ama mesaji cevapla kisminda dosya yukle kismindan yapiliyor sanirimKızlar nasıl foto atılıyor bilmiyorum sakin olun biri bana tarif edebilir mi :)
Kuzum ovitrelle kullanmadiysaniz 12 icinde o cizgiler gercek rahat olun.ama ovitrelle kullandiysaniz yani catlatma ignesi gercek olmuyor o cizgiler..cok sefer yapmisligim var tecrube ile sabitKizlarrr transferin 7.günü az önce test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı allah tamamına erdirsin darısı hepinizeeee inşallah yanıltıcı değildir test 2 tane yaptım ikiside çok silik mutluluktan elim ayağım titriyor çok mutluyum hepiniz dualarımdasınız nolur sizde dua edin kanda da görüyüm
Canım bana yumurta toplamadan sonra 2 ay rahim dinlendirme yapıldı tekrar ovitralle iğne filan olmadım :)Kuzum ovitrelle kullanmadiysaniz 12 icinde o cizgiler gercek rahat olun.ama ovitrelle kullandiysaniz yani catlatma ignesi gercek olmuyor o cizgiler..cok sefer yapmisligim var tecrube ile sabit
Hayirli ugurlu olsunn..masallah cok guzel cikmis bol bol katlansin insallh.sakin gunune kadar kan testi yapma .2 gun sonra tekrar ayni marka testten alip koyulasmayi takip et tatlmKızlar oldu galiba
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı gebeliktir Allah isteyen herkese nasip etsin :)Hayirli ugurlu olsunn..masallah cok guzel cikmis bol bol katlansin insallh.sakin gunune kadar kan testi yapma .2 gun sonra tekrar ayni marka testten alip koyulasmayi takip et tatlm
Hayırlı uğurlu olsun InşAllah sağ salim kucağına da almayı nasip eylesin Rabbim sağlıcakla gelsin evladınızTeşekkür ederim canım inşallah sağlıklı gebeliktir Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Bende supriz dusunurum hep :) hediye aldim sana diyip bebek patigi ,emzik yada baba yazan mama onlugu falan dusundum paketi acinca anliycak zaten belki klise bilmiyorum ama yasim 38 yeni moda supriZler bilmiyorumHanımlar hamile olduğunuzu eşinizle birlikte mı öğrendiniz. Yada tek öğrendiyseniz süpriz yapabildiniz mı. Tedavi süreci eşle birlikte ilerliyo ama genede sonucum pozitif olursa süpriz yapmak istiyorum kocama ama neler yapabilirim bişey gelmiyo aklıma
Coookkkk sevindim cok canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallahhKızlar oldu galiba
Erken gebelik testi canım 15 tl mi neydi fiyatı. Valla ben de sürpriz yapmayı çok isterdim ama yapamadım. Kan testinden sonra kesinleşirse kesin diye yapayım bariCoookkkk sevindim cok canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallahhErken gebelik testimi yoksa ucuz olanlardan mı canım
tebrik ederimmKızlar oldu galiba
Canım seninde hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerlesin herşey gönlünce olsun:)Kizlarrr transferin 7.günü az önce test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı allah tamamına erdirsin darısı hepinizeeee inşallah yanıltıcı değildir test 2 tane yaptım ikiside çok silik mutluluktan elim ayağım titriyor çok mutluyum hepiniz dualarımdasınız nolur sizde dua edin kanda da görüyüm
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)tebrik ederimm
Amin cnm insallahhÇok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)
Aminn bitanemmmm sana da hayırlı olsun darısı kanda görmeye inşallah allah tamamına erdirsin hepimuziCanım seninde hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerlesin herşey gönlünce olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?