- 10 Temmuz 2012
- 641
- 571
- 303
Hayırlı uğurlu olsun canım kaçıncı ğün embriyosu seninki?Eki Görüntüle 2188670 7.günüm kızlarrrr
Erken gebelik testi iyi sonuc cıkrıyo iyiki yapmışın canım biraz olsun icin rahat etmiştir nice güzel haberlerini alırız inşallahErken gebelik testi canım 15 tl mi neydi fiyatı. Valla ben de sürpriz yapmayı çok isterdim ama yapamadım. Kan testinden sonra kesinleşirse kesin diye yapayım bari
Ooohhh maşallah canım benim tebrik ederim rabbim kucağında görmeyi nasip etsin :) kaçıncı gün embriyosuyduuKızlar oldu galiba
5.gün embriyosu iki tane transfer edilmişti bu ucuz olan testlerden sabah yine yaparım belkiHayırlı uğurlu olsun canım kaçıncı ğün embriyosu seninki?
Çok şükür canım benim çok sevindim senin adınaaaaaEki Görüntüle 2188670 7.günüm kızlarrrr
allah razı olsun canım inşallah rabim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah kandada görürüm 5.gün embriyosu 2 tanrÇok şükür canım benim çok sevindim senin adınaaaaadarısı bizlere inşallah :) kaçıncı gün embriyosuydu canim
İnsallllah canım benim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasinallah razı olsun canım inşallah rabim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah kandada görürüm 5.gün embriyosu 2 tanr
Transferinizde bol şans dilerimİnşallah hayırli sonuçlar alırsınız benimde Perşembe günü transferim.. 2denemem.
8.ci denemeye kadar hiç hamile kalmadıniz mi acaba ?
Canım 3. Gün dondurulmuştu 2 ay sonra transfer edildi transferden 2 gün önce çözdük demişti heralde 5. Gün embriyosudur :) sizler de hayırlı haberler verin inşallah bekliyoruz burda :)Ooohhh maşallah canım benim tebrik ederim rabbim kucağında görmeyi nasip etsin :) kaçıncı gün embriyosuyduu
Canım sende yaptığında haber ver bekliyorum inşallah senden de alcaz güzel haberler :)Erken gebelik testi iyi sonuc cıkrıyo iyiki yapmışın canım biraz olsun icin rahat etmiştir nice güzel haberlerini alırız inşallah
Bugün deniçem karar degişmezsem canım benim 3.gün embriyosu ya cıkmayadabilirCanım sende yaptığında haber ver bekliyorum inşallah senden de alcaz güzel haberler :)
Olsun canım hayırlısıyla pozitif olsun da beklenir sıkıntı değil :)Bugün deniçem karar degişmezsem canım benim 3.gün embriyosu ya cıkmayadabilir
Denemicem canım ya cumartesi sonucu öğrenirim artık çünkü 3.gün embriyosu çok yanıltıcı boşuna strese sokmim kendimiOlsun canım hayırlısıyla pozitif olsun da beklenir sıkıntı değil :)
Nasıl için rahat ediyorsa öyle yap canım hayırlı haberler al inşallahDenemicem canım ya cumartesi sonucu öğrenirim artık çünkü 3.gün embriyosu çok yanıltıcı boşuna strese sokmim kendimi
Stres yapma canım Allah yardımcın olsun bol bol dua et :)Kizlar transfere gidiyorum dua edin banaaa
TesekktT ederim canım benimStres yapma canım Allah yardımcın olsun bol bol dua et :)
İnşallah canım çok sağolNasıl için rahat ediyorsa öyle yap canım hayırlı haberler al inşallah
Allah yardımcın olsun gönlünce olsun inşallahStres yapma canım Allah yardımcın olsun bol bol dua et :)
Kizlar transfere gidiyorum dua edin banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?