TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bende supriz dusunurum hep :) hediye aldim sana diyip bebek patigi ,emzik yada baba yazan mama onlugu falan dusundum paketi acinca anliycak zaten belki klise bilmiyorum ama yasim 38 yeni moda supriZler bilmiyorum
Bende klasik şeyler düşünüyorum aslına bakarsan 12. Gün kan testi yapılıcak ya 11. Gün sıkıldım hava alayım diye çıkıp kan vericem Rabbim nasip ederde pozitif olursa küçük bi pasta alıcam 12. Günün sabahı eşim sabah işten geldi mi adet oldum diye ağlayarak karşılıycam sonrada adet oldum ya canım tatlı istiyo dolapta tatlı yapmıştım getir de yiyeyim biraz derim dolabı bi açar kocam küçük pasta da babacım ben geliyorum yazarEşim şok kesin 2 gün kendine gelemez

Rabbim gerçeğini nasip etsin canım inşallah hayallerde kalmaz tatlım

hadi hayırlısı inşallah canım ben cumartesı teste esımle gıtcez sürpriz olamıcak bizim için ama bebiş olsunda süprizi kalsın kenarda diyorum artık okadar ki zormuş bu işler

Harika fikir tatli yiyelim tatli konusalim olmus remsen insallah yarabbim suprizlerimizi yapalim babalara

Sağolun kızlar darısı isteyen herkese inşallah :)
Canım değerin çok güzel , ayrıca hiç o değerlere takma , ben boş yere kafama taktım . İlk değerim 98 çıktı , resmen karalar bağladım milletin 200-300 çıkıyor hatta bazen daha fazla ; benim 98 ya düşerse , ya çıkmazsa diye diye kendime işkence ettim resmen . Şimdi o kadar pişmanım ki , kendime de eşime de bebeğime de o stresi yaşattım diye . Çok şükür herşey yolunda . Çok irdeleme, gebesin keyfini çıkar !

Canım benim çok teşekkür ederim telkinlerin için. Ben zaten erken yaptım testi idrarda pozitif görünce emin olmak istedik. Asıl test günüm 15i yani yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…