Bende klasik şeyler düşünüyorum aslına bakarsanBende supriz dusunurum hep :) hediye aldim sana diyip bebek patigi ,emzik yada baba yazan mama onlugu falan dusundum paketi acinca anliycak zaten belki klise bilmiyorum ama yasim 38 yeni moda supriZler bilmiyorum
Rabbim gerçeğini nasip etsin canım inşallah hayallerde kalmaz tatlımBende klasik şeyler düşünüyorum aslına bakarsan12. Gün kan testi yapılıcak ya 11. Gün sıkıldım hava alayım diye çıkıp kan vericem Rabbim nasip ederde pozitif olursa küçük bi pasta alıcam 12. Günün sabahı eşim sabah işten geldi mi adet oldum diye ağlayarak karşılıycam sonrada adet oldum ya canım tatlı istiyo dolapta tatlı yapmıştım getir de yiyeyim biraz derim dolabı bi açar kocam küçük pasta da babacım ben geliyorum yazar Eşim şok kesin 2 gün kendine gelemez
Allah razı olsun teşekkür ederim InşAllah herkes hayallerine kavuşsunRabbim gerçeğini nasip etsin canım inşallah hayallerde kalmaz tatlım
hadi hayırlısı inşallah canım ben cumartesı teste esımle gıtcez sürpriz olamıcak bizim için ama bebiş olsunda süprizi kalsın kenarda diyorum artıkBende klasik şeyler düşünüyorum aslına bakarsan12. Gün kan testi yapılıcak ya 11. Gün sıkıldım hava alayım diye çıkıp kan vericem Rabbim nasip ederde pozitif olursa küçük bi pasta alıcam 12. Günün sabahı eşim sabah işten geldi mi adet oldum diye ağlayarak karşılıycam sonrada adet oldum ya canım tatlı istiyo dolapta tatlı yapmıştım getir de yiyeyim biraz derim dolabı bi açar kocam küçük pasta da babacım ben geliyorum yazar Eşim şok kesin 2 gün kendine gelemez
Bizde cinsiyetinde filan yaparız artık sağ salim olsunlar da yapcak bişey yokhadi hayırlısı inşallah canım ben cumartesı teste esımle gıtcez sürpriz olamıcak bizim için ama bebiş olsunda süprizi kalsın kenarda diyorum artıkokadar ki zormuş bu işler
inşallah canım inşallah hadı senın yine azda olsa belli oldu ben daha hayalini bile kuramıyorumBizde cinsiyetinde filan yaparız artık sağ salim olsunlar da yapcak bişey yok
Olur canım içini ferah tut senin stres yapmaman gerekiyor iyi düşün iyi olsuninşallah canım inşallah hadı senın yine azda olsa belli oldu ben daha hayalini bile kuramıyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah :)10.gün beta 121
12.gün beta 248
On gün sonra kese randevusu inşallah keseyi de görürüz ardından kalp atışı ve inşallah bebişimize kavuşuruz
Beşinci gün dondurulmuş tek embriyo transferi idi bu arada
Amin canım inşallah Rabbim herkesin kucağını doldursunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sevindim değerde çok güzel çok şükür darısı bizeAmin canım inşallah Rabbim herkesin kucağını doldursun
Harika fikir tatli yiyelim tatli konusalim olmus remsen insallah yarabbim suprizlerimizi yapalim babalaraBende klasik şeyler düşünüyorum aslına bakarsan12. Gün kan testi yapılıcak ya 11. Gün sıkıldım hava alayım diye çıkıp kan vericem Rabbim nasip ederde pozitif olursa küçük bi pasta alıcam 12. Günün sabahı eşim sabah işten geldi mi adet oldum diye ağlayarak karşılıycam sonrada adet oldum ya canım tatlı istiyo dolapta tatlı yapmıştım getir de yiyeyim biraz derim dolabı bi açar kocam küçük pasta da babacım ben geliyorum yazar Eşim şok kesin 2 gün kendine gelemez
Gözün aydın canım.:) Rabbim tamamina erdirsin :)Kızlar kan tahlili yaptım 88.20 çıktı iyi mi oran doktor da yoktu soramadım
Çok iyi tamamına erdirsin inşallah RabbimKızlar kan tahlili yaptım 88.20 çıktı iyi mi oran doktor da yoktu soramadım
Canım değerin çok güzel , ayrıca hiç o değerlere takma , ben boş yere kafama taktım . İlk değerim 98 çıktı , resmen karalar bağladım milletin 200-300 çıkıyor hatta bazen daha fazla ; benim 98 ya düşerse , ya çıkmazsa diye diye kendime işkence ettim resmen . Şimdi o kadar pişmanım ki , kendime de eşime de bebeğime de o stresi yaşattım diye . Çok şükür herşey yolunda . Çok irdeleme, gebesin keyfini çıkar !Sağolun kızlar darısı isteyen herkese inşallah :)
Canım benim çok teşekkür ederim telkinlerin için. Ben zaten erken yaptım testi idrarda pozitif görünce emin olmak istedik. Asıl test günüm 15i yani yarın :)Canım değerin çok güzel , ayrıca hiç o değerlere takma , ben boş yere kafama taktım . İlk değerim 98 çıktı , resmen karalar bağladım milletin 200-300 çıkıyor hatta bazen daha fazla ; benim 98 ya düşerse , ya çıkmazsa diye diye kendime işkence ettim resmen . Şimdi o kadar pişmanım ki , kendime de eşime de bebeğime de o stresi yaşattım diye . Çok şükür herşey yolunda . Çok irdeleme, gebesin keyfini çıkar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?