TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

kızlar hıc bı yerde okumadm transfermn üçüncü günü kanamam oldu negatıfe meyil ettim butun hevesm kaçtı ama yınede yatıom vıcdan yapmamak ıcın bnm gıbısını duydunz mu hıc bıde normalde adetmn ılk gunu olacaktı normalde dün

Canım benim başıma gelmedi bilmiyorum ama ben burda çok okumuştum kanaması olanı doktorunla görüştün mü?

Canım benim başıma gelmedi bilmiyorum ama ben burda çok okumuştum kanaması olanı doktorunla görüştün mü?
hemsıremı aradm şaşırdı daha 3 gundü çünkü düştü mü noldu anlamadm başına gelende yok bugun kanamam olmadı bıdaha şükür lütfen dua edin bana işimiz dualarda

hemsıremı aradm şaşırdı daha 3 gundü çünkü düştü mü noldu anlamadm başına gelende yok bugun kanamam olmadı bıdaha şükür lütfen dua edin bana işimiz dualarda
Canım transferin kaçıncı günü bugün? Yani yerleşme kanaması olduğundan bahsediyolar burda inşallah öyledir canım

Herkese slmlar salı günü transferim olucaktı ama bugünki kontrolde rahim duvarı 6.5 çıkınca şimdilik iptal oldu 3 gün sonra tekrar kontrol var estrofemin dozunu artırdılar ve alttan fitik olarak ta atıcam 3-4 günde artış olurmu kızlar varmı başına gelen en az 8 olması lazım galiba siz kaç mm de transfer oldunuz????dönüş yaparsanız çok sevinirim

Benimde 13.09 oldu 4. Tüp bebek denemem bu arada yeni üyeyim arkadaşlar Rabbim bir an önce bebişlerimize kavuştursun bizi hayırlısıyla
Benim de 12.09 oldu beraber bekliyoz ne guzel rabbim herkeslerinkiniherkeslerinkini ol desin bi cirpida saglikli gebelikler olsun ins

Benim 10 mm idi. Dün transfer oldum. Bence kalınlaşır, allah yardımcın olsun.

Canım benimde 10 mm olduğunu söylemişti doktor 4 gün sonra transfer olmuştu. Estrofemi günde kaç kez kullanıyordun? Ben estrofem 2mg olana adetin 3. Günü gnde 2 kere olarak başlamıştım 3 gün sonra günde 3 kereye çıkarmıştı doktor 10 mm olmuştu kalınlığı en son muayene de.

MERhaba ben adetin 3.gününden beri günde 4 tane alıyordum ama kalınlaşma olmayınca şuanda günde 7 ye çıkardı doktorum pazartesi günü tekrar kontrol var o zmna kadar artması gerekiyor yoksa iptal olabilir transferim

Canım inşallah kalınlaşır ama sıkma canını benimde yumurta toplamadan 2 ay sonra olmuştu transferim evet beklemek zor ama acele etme dua et bol bol hayırlısıyla olsun da bu günler geçecek.

Canım inşallah kalınlaşır ama sıkma canını benimde yumurta toplamadan 2 ay sonra olmuştu transferim evet beklemek zor ama acele etme dua et bol bol hayırlısıyla olsun da bu günler geçecek.
2 ay oldu benimde yumurta toplanalı hem heyecan hem korku biran evvel o yüzden olsun istiyorum sizin sonucunuz belli oldumu problem neydi bizde sperm problemi hepimizin hakkında hayırlısı isteyen herkese evlat nasip etsin çok zormuş

Canım benim tüpler kapalıydı eşimde de sperminde yavaşlık vardı o yüzden riske atmadık bizde. Bugün test günümdü canım çok şükür oldu inşallah sizlerinde olur. Tek diyebileceğim sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…