Inşallah kızının kardeşleri tutunmuş, geliyorlardır. Önümüzdeki ay bende tedaviye başlıyorum. Benim de 3 yaşında bi oğlum var. Bakalım nasıl gecirecegiz. Yanında kızınla ilgilenen var mı ? :)Merhaba kızlar bugün benimde transferimin 3.günü. 14 eylülde oldu. İlk tüp bebek denememden 3 yaşında 1 kızım var. 5.gün taze embriyosu olarak çift transfer edilmişti. 5.haftada geçirdiğim kanama sonrası biri tutunamadı. 3 ay süren yatak istirahatinden sonra kalan meleğim tutundu ve güzel bir gebelik süreci geçirmiştim. Şimdi dondurulmuş embriyolardan 2tane transfer edildi. 10 gün sonra sonucumuz belli olacak. Coraspin 100gr 1 adet+estrofem 3x1+crinon jel ve günlük protestan iğne vuruluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İzmir den Erdal beye gidiyorum bu arada. 24 eylül test günümü bekliyorum
Aminn cnm inşAllah bende şimdi verdim kan sonuç bekliyorum. Benimde lekeler pek gelmiyor şuan ama kesinlikle yatmak gerekli.Canım benim 1 gün oldu kesildi sanırım yerleşme kanaması ama insan yine de çok korkuyor benimde 9.gün 159.6 çıktı bugün yine kan vereceğim inşallah katlanarak artar benim de 5.gün 2 embriyo transfer edildi çok şükür bugünümüze darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlara inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun. Sana da Allah kolaylık versin şimdiden. Normalde annemde kalacaktım dedesi dayısı var ilgileniyorlar. Ama malesef transfer gününden 1 gün önce annem grip oldu k.validem bana geldi mecburen. İdare ediyoruz: -) sağolsun yemeklerimizi yapıp kızla iyi kötü ilgileniyor. Buna da şükürInşallah kızının kardeşleri tutunmuş, geliyorlardır. Önümüzdeki ay bende tedaviye başlıyorum. Benim de 3 yaşında bi oğlum var. Bakalım nasıl gecirecegiz. Yanında kızınla ilgilenen var mı ? :)
Çıktı mı cnm sonucunAminn cnm inşAllah bende şimdi verdim kan sonuç bekliyorum. Benimde lekeler pek gelmiyor şuan ama kesinlikle yatmak gerekli.
Çıktı cnm çok şükür 655 10. Gün değerim Allahım sen koru darısı tüm isteyenlere inşAllahhÇıktı mı cnm sonucun
En kısa zamanda kesesini görmek kalp atışlarını duymak nasip olsun inşallah, Rabbim bizede nasip eylesin...Çıktı cnm çok şükür 655 10. Gün değerim Allahım sen koru darısı tüm isteyenlere inşAllahh
Maşallah canım kacinci gün embriyosuydu acabaÇıktı cnm çok şükür 655 10. Gün değerim Allahım sen koru darısı tüm isteyenlere inşAllahh
Gözünüz aydın canım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah darısı bütün isteyen bekleyen arkadaşlara bende yaptırdım bugün 11.gün 488 çıktı 9.gün 159duÇıktı cnm çok şükür 655 10. Gün değerim Allahım sen koru darısı tüm isteyenlere inşAllahh
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alınÇıktı cnm çok şükür 655 10. Gün değerim Allahım sen koru darısı tüm isteyenlere inşAllahh
Aminnn cnmm tüm hasret çekenler inşAllah kavuşur. bende 8 senelik hasretim.En kısa zamanda kesesini görmek kalp atışlarını duymak nasip olsun inşallah, Rabbim bizede nasip eylesin...
5. Gün dondurulmuşlardı cnm hatta ilk 5. Güne kavuşan yumoşlarımMaşallah canım kacinci gün embriyosuydu acaba
Aminn cnmmGözünüz aydın canım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah darısı bütün isteyen bekleyen arkadaşlara bende yaptırdım bugün 11.gün 488 çıktı 9.gün 159du
aminn tüm isteyenler kavuşsun inşAllahTebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın
Benimde 8 yıllık hasretim ve ilk defa 5.güne gelen embriyolarımAminnn cnmm tüm hasret çekenler inşAllah kavuşur. bende 8 senelik hasretim.
5. Gün dondurulmuşlardı cnm hatta ilk 5. Güne kavuşan yumoşlarım
Aminn cnmm
aminn tüm isteyenler kavuşsun inşAllah
12 sinde transfer oldu cnm 5. Gun dondurulmus tek embriyo transfer edildi bi belirti bisey hissetmiyodum bugun bi anda bas donmesi ve bulanti oldu o kadar snr ishal oldu galiba usuttum dedim bakalim beklemedeyim yani ins rabbim dualarimizi kabul ederTüm isteyenler dualarımda. Stres yapmamaya çalış cnm olmuş bil Allah’ın izniyle. Sen hangi durumdasın.
Hadi inşAllah hayırlısıyla mutlu hbrler bekliyorum12 sinde transfer oldu cnm 5. Gun dondurulmus tek embriyo transfer edildi bi belirti bisey hissetmiyodum bugun bi anda bas donmesi ve bulanti oldu o kadar snr ishal oldu galiba usuttum dedim bakalim beklemedeyim yani ins rabbim dualarimizi kabul eder
Canımmmm Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah hep dua ediyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah diye inşallah Rabbim bu mutluluğu hepinize nasip eder bizlerde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Aminnn cnm cok saolCanımmmm Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah hep dua ediyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah diye inşallah Rabbim bu mutluluğu hepinize nasip eder bizlerde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım bende senle aynı gün olmuşum transferi kaçıncı gün embriyosydu cnm benim doğum günüm 29 Eylül inşallah bana en güzel hediye olacak pozitif görürsem hakkımızda hayırlısı olsun cnm inşallah hepimizin ki tutar benim karın ve kasık agrilarim var sende de varmiMarhaba kızlar bende dün transfer oldum bugün 1. Gün test günüm 29 eylül hakkımızda hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?