Ne mutlu çok çok sevindim sizin adınıza allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin allaha emanet olun :)Canım benim tüpler kapalıydı eşimde de sperminde yavaşlık vardı o yüzden riske atmadık bizde. Bugün test günümdü canım çok şükür oldu inşallah sizlerinde olur. Tek diyebileceğim sabır.
Canım bugün kaçıncı günundü ve kaç çıktı değerin inşallah sağlıcakla kucağına alırsınCanım benim tüpler kapalıydı eşimde de sperminde yavaşlık vardı o yüzden riske atmadık bizde. Bugün test günümdü canım çok şükür oldu inşallah sizlerinde olur. Tek diyebileceğim sabır.
Canım bugün 11. Gün 190 çıktı 9. Gün merak edip yaptırdığımda da 88 çıkmıştı :)Canım bugün kaçıncı günundü ve kaç çıktı değerin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Ohhh çok şükür kat kat artmış benimde dün 9.gündü 159.6 çıktı yarın bi daha yapılacak inşallah benimde güzelce katlanırCanım bugün 11. Gün 190 çıktı 9. Gün merak edip yaptırdığımda da 88 çıkmıştı :)
İnşallah canım güzel haberler al :)Ohhh çok şükür kat kat artmış benimde dün 9.gündü 159.6 çıktı yarın bi daha yapılacak inşallah benimde güzelce katlanır
Var cnm ben varim.kaç ml olduğunu hatırlamıyorum ama kalinlasmazsa transfer iptal edilebilir dendi.ekstra sildegra diye bi ilaç verdi fitil olarak kullandım. Tekrar gittiğimde normal kalınlığına ulaşmış. Canını sıkma cnm.hayırlısı olsun inşallah. Benim 11.09 transferim oldu beklemedeyim.Herkese slmlar salı günü transferim olucaktı ama bugünki kontrolde rahim duvarı 6.5 çıkınca şimdilik iptal oldu 3 gün sonra tekrar kontrol var estrofemin dozunu artırdılar ve alttan fitik olarak ta atıcam 3-4 günde artış olurmu kızlar varmı başına gelen en az 8 olması lazım galiba siz kaç mm de transfer oldunuz????dönüş yaparsanız çok sevinirim
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız allah yardımcımız olsunVar cnm ben varim.kaç ml olduğunu hatırlamıyorum ama kalinlasmazsa transfer iptal edilebilir dendi.ekstra sildegra diye bi ilaç verdi fitil olarak kullandım. Tekrar gittiğimde normal kalınlığına ulaşmış. Canını sıkma cnm.hayırlısı olsun inşallah. Benim 11.09 transferim oldu beklemedeyim.
Aminnn cnm hepimizin insallah..Hakkımızda hayirlisi neyse o olsun...İnşallah güzel sonuçlar alırsınız allah yardımcımız olsun
Benim transfer tarihimde 11 Eylül hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Var cnm ben varim.kaç ml olduğunu hatırlamıyorum ama kalinlasmazsa transfer iptal edilebilir dendi.ekstra sildegra diye bi ilaç verdi fitil olarak kullandım. Tekrar gittiğimde normal kalınlığına ulaşmış. Canını sıkma cnm.hayırlısı olsun inşallah. Benim 11.09 transferim oldu beklemedeyim.
Özel olmazsa problem neydi acaba bizde sperm de sorun var bakalım böyle olup tutanları duyunca umut oluyorAminnn cnm hepimizin insallah..Hakkımızda hayirlisi neyse o olsun...
İnşallah ikimizde güzel haberler veririz.Benim transfer tarihimde 11 Eylül hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Cnm bizimde erkek infertilitesi.sperm sayımız az ileri hareketimiz çok az.morfoloji %2 lerde.ama ilk denemeden bi kızım dünyaya geldi.şimdide kardes istiyoruz nasip olursa.Yani cnm olur Allahın izniye. Bi arkadaşım daha var onunda aynı sorun hatta daha kötü sayı falan onunda ilk denemeden bi kızı var.Özel olmazsa problem neydi acaba bizde sperm de sorun var bakalım böyle olup tutanları duyunca umut oluyor
Ne mutlu size çok sevindim 1 evladınız var :) bizimde durum baya kötü 1 seferde en fazla 2-3 tane sperm çıkışı oluyor morfoloji vs bakılamıyor bile ama yumurtaların 6 tanesi döllenebildi rahim kalınlığım düzelirse işte deneyeceğiz doktorum 2 tane koyacağını söyledi heyecanla bekliyorumCnm bizimde erkek infertilitesi.sperm sayımız az ileri hareketimiz çok az.morfoloji %2 lerde.ama ilk denemeden bi kızım dünyaya geldi.şimdide kardes istiyoruz nasip olursa.Yani cnm olur Allahın izniye. Bi arkadaşım daha var onunda aynı sorun hatta daha kötü sayı falan onunda ilk denemeden bi kızı var.
Canım benim de 8.gün lekelenmem oldu Dr u aradım normal dedi maşallah değerin 8.güne göre çok yüksek 2 mi transfer olmuştu değerin ikiz değeri gibiSlm kızlar benim dün transferin 8. Gününde tahlil sonucum 247 idi. Ama bu akşam üzeri kahve lekelenmeler başladı. Yarın testimi tekrarlıcağım. Başına gelen varmı benim gibi lekelenen ama sonu güzel olan çok korkuyorum.
Cnm bende sordum normal diyorlar ağrı sancı ve lekelenmeler aama işte bi panik oldum. Senin kesildi mi lekelenmelerin. Ay evet cnm 2 embriyo transferi oldu inşAllah yarın artış devam eder. Seninkiler nasılCanım benim de 8.gün lekelenmem oldu Dr u aradım normal dedi maşallah değerin 8.güne göre çok yüksek 2 mi transfer olmuştu değerin ikiz değeri gibi
Cnm hiç üzülme kader de varsa sizinde olacak inşallah. Benim bi yakınım var eşinden 2 sperm falan buluyorlardi ameliyatla tup bebek denediler malesef olumsuz.sonra yaklaşık 1 yıl içerisinde normal yoldan hamile kaldı bayan.muhtemelen değerleri duzlme gosterdi ama normal yoldan hamile kalması bile mucize...Ne mutlu size çok sevindim 1 evladınız var :) bizimde durum baya kötü 1 seferde en fazla 2-3 tane sperm çıkışı oluyor morfoloji vs bakılamıyor bile ama yumurtaların 6 tanesi döllenebildi rahim kalınlığım düzelirse işte deneyeceğiz doktorum 2 tane koyacağını söyledi heyecanla bekliyorum
Cnm ne mutlu ki 6 tane döllenebilmiş.inşallah onlardan bi tanesi size evlat olur.hiç spermi olmayan deneyemeyenler var.çok şükür halimize..Ne mutlu size çok sevindim 1 evladınız var :) bizimde durum baya kötü 1 seferde en fazla 2-3 tane sperm çıkışı oluyor morfoloji vs bakılamıyor bile ama yumurtaların 6 tanesi döllenebildi rahim kalınlığım düzelirse işte deneyeceğiz doktorum 2 tane koyacağını söyledi heyecanla bekliyorum
Canım benim 1 gün oldu kesildi sanırım yerleşme kanaması ama insan yine de çok korkuyor benimde 9.gün 159.6 çıktı bugün yine kan vereceğim inşallah katlanarak artar benim de 5.gün 2 embriyo transfer edildi çok şükür bugünümüze darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlara inşallahCnm bende sordum normal diyorlar ağrı sancı ve lekelenmeler aama işte bi panik oldum. Senin kesildi mi lekelenmelerin. Ay evet cnm 2 embriyo transferi oldu inşAllah yarın artış devam eder. Seninkiler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?