Canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişler bizimledir benim 2 tane 5. Gün ve 6.Gün transfer edildi bakalım tek mi çift mi tutar hayırlısı inşallah doğum gününde mutlu haberi alırsın benimde bugün karnım ağrıyor normal mi bilmiyorumCanım bende senle aynı gün olmuşum transferi kaçıncı gün embriyosydu cnm benim doğum günüm 29 Eylül inşallah bana en güzel hediye olacak pozitif görürsem hakkımızda hayırlısı olsun cnm inşallah hepimizin ki tutar benim karın ve kasık agrilarim var sende de varmi
benim de 8 yıllık hasret. 3. denememiz inşallah bu kez olur. 22 eylül test tarihimBenimde 8 yıllık hasretim ve ilk defa 5.güne gelen embriyolarım
İnşallah canım benim Rabbim sana da nasip etsin kaçıncı günun22 eylül ben 7 8 9. Günlerde idrar testleri yaptım hep silik çıktı normalde 12.gün kan ver dediler bana biz dayanamadık 9.gün akşam acilde verdik 159 çıktı çok şükür 12 günü bekleme 9.günde ver bence inşallah bir pozitifte senden gelir Rabbim bütün bekleyen herkese nasip etsin inşallahbenim de 8 yıllık hasret. 3. denememiz inşallah bu kez olur. 22 eylül test tarihim
Cnm hayitli olsun ins kat kat artar degerin ins cnm bnm cok sevindim testleri hep ilk idrarinla mi yaptin sabahlari yoksa rastgele saatlerde mi yaptin bugun benimde sekiznci gun ama elimde idrar testi yok kan mi versem yoksa gun icinde idrar testi mi yapsam bilemedimİnşallah canım benim Rabbim sana da nasip etsin kaçıncı günun22 eylül ben 7 8 9. Günlerde idrar testleri yaptım hep silik çıktı normalde 12.gün kan ver dediler bana biz dayanamadık 9.gün akşam acilde verdik 159 çıktı çok şükür 12 günü bekleme 9.günde ver bence inşallah bir pozitifte senden gelir Rabbim bütün bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Canım herhangi bir saatte yaptım ama bence en mantıklısı git kan ver ben 9.gün verdim idrar testinde pozitifi görünce içim rahat etmedi hatta daha da korktum çünkü transfer günü catlatma iğnesi vurulmuşum onun etkisi mi diye kafayı yedim en son eşim acıdı bana hadi kan verde kurtul bu ikilemden dedi çok şükür güzel bir değer gördüm 7.gün verseydim de değer çıkacakmış yani imkanın varsa git bi kan ver ve kurtul ben kendimi yedim bitirdim ama boşuna stres yapmısım çok şükür bin şükür bu günümüze devlet hastanesi size yakınsa akşam acile gidip kan ver ben akşamları gidip acilde kan verdim ve 45 dakikada çıktı sonuçCnm hayitli olsun ins kat kat artar degerin ins cnm bnm cok sevindim testleri hep ilk idrarinla mi yaptin sabahlari yoksa rastgele saatlerde mi yaptin bugun benimde sekiznci gun ama elimde idrar testi yok kan mi versem yoksa gun icinde idrar testi mi yapsam bilemedim
İnşallah güzel bir değer seni bekliyordurCnm hayitli olsun ins kat kat artar degerin ins cnm bnm cok sevindim testleri hep ilk idrarinla mi yaptin sabahlari yoksa rastgele saatlerde mi yaptin bugun benimde sekiznci gun ama elimde idrar testi yok kan mi versem yoksa gun icinde idrar testi mi yapsam bilemedim
Hayırlı olsun canım ben de dün transfer oldum test günlerimiz aynı inşallah allah yüzümüzü güldürsün :)Marhaba kızlar bende dün transfer oldum bugün 1. Gün test günüm 29 eylül hakkımızda hayırlısı olsun :)
Aslinda yakin ama esim askerde annemlerde kaliyorum babama da cekiniyom solemeye gunduzleri acillerden almiyolar mi peki bilgin var mi bir de cnm sana kac embriyo koydular ve belirti falan hissettin mi bende hic bi belirti yok gibi yani sirt agrisi haricCanım herhangi bir saatte yaptım ama bence en mantıklısı git kan ver ben 9.gün verdim idrar testinde pozitifi görünce içim rahat etmedi hatta daha da korktum çünkü transfer günü catlatma iğnesi vurulmuşum onun etkisi mi diye kafayı yedim en son eşim acıdı bana hadi kan verde kurtul bu ikilemden dedi çok şükür güzel bir değer gördüm 7.gün verseydim de değer çıkacakmış yani imkanın varsa git bi kan ver ve kurtul ben kendimi yedim bitirdim ama boşuna stres yapmısım çok şükür bin şükür bu günümüze devlet hastanesi size yakınsa akşam acile gidip kan ver ben akşamları gidip acilde kan verdim ve 45 dakikada çıktı sonuç
Amin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırızHayırlı olsun canım ben de dün transfer oldum test günlerimiz aynı inşallah allah yüzümüzü güldürsün :)
Canım transferin hayırlı olsun ooo sen yolu yarılamışsın az kalmış teste hepimizde var o kokular rabbim korktuğumuzu yaşatmasın inşallah güzel haberler veririz birbirimizeKizlar ben de 15 eylul de oldum transfer. Bugün 6. Günüm. 3. Tup bebek denememiz.
4. Gün embriyosu konuldu 2 tane birinci kalite
Çok korkularım var inşallah güzel sonuçlar alırız..
Canım transferin hayırlı olsun ooo sen yolu yarılamışsın az kalmış teste hepimizde var o kokular rabbim korktuğumuzu yaşatmasın inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Devlethastanesi ise gündüz kadın doğum polikliniği olduğu için alacaklarını sanmıyorum acilde yakınsa akşam babana söyle götürür babandan çekinme cnm belirtiye takılma benim kasiklarda ağrı oldu 7.günde lekelenme oldu ama arkadaşımim hiç belirtisi olmadı bugün 11.günü az önce bana tahlil sonucunu attı 811 çıkmış yani o hiç belli olmuyor herkesin belirtisi farklı oluyor inşallah Rabbim sana da nasip etsin bu mutluluğuAslinda yakin ama esim askerde annemlerde kaliyorum babama da cekiniyom solemeye gunduzleri acillerden almiyolar mi peki bilgin var mi bir de cnm sana kac embriyo koydular ve belirti falan hissettin mi bende hic bi belirti yok gibi yani sirt agrisi haric
Aminnnn cnm bnm rabbim seninkininde ins kucagina aldigin gunlere eristirsin ins hayirli evlat olsun insDevlethastanesi ise gündüz kadın doğum polikliniği olduğu için alacaklarını sanmıyorum acilde yakınsa akşam babana söyle götürür babandan çekinme cnm belirtiye takılma benim kasiklarda ağrı oldu 7.günde lekelenme oldu ama arkadaşımim hiç belirtisi olmadı bugün 11.günü az önce bana tahlil sonucunu attı 811 çıkmış yani o hiç belli olmuyor herkesin belirtisi farklı oluyor inşallah Rabbim sana da nasip etsin bu mutluluğu
Aynı gün transfer olmuşuz cnm hayırlı olsun benim de 2. Denemem nasip bakalım... ilk denememde test günüm gelmeden adet oldum heyecan falan kalmadı. Bu sefer bari test gününü görürüm inşallahAmin inşallah canım 1 hafta kaldı şükür..
Tekrarlayan basarisizlikalr insanı tedirgin ediyor. Bu sefer emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah:)
Allah razı olsun cnm benim amin inşallahAminnnn cnm bnm rabbim seninkininde ins kucagina aldigin gunlere eristirsin ins hayirli evlat olsun ins
Aynı gün transfer olmuşuz cnm hayırlı olsun benim de 2. Denemem nasip bakalım... ilk denememde test günüm gelmeden adet oldum heyecan falan kalmadı. Bu sefer bari test gününü görürüm inşallah
İnşallah cnm hepimi görürüz pozitifiSağol canım seninki de hayırlı olsun)
28 eylul test günüm yarıladık sayılır
Inşallah bu sefer olmayacaksın pozitifi gorucez:))
9. günde kan testi istedi dr zor ama sabrediyorum beklicem inşİnşallah canım benim Rabbim sana da nasip etsin kaçıncı günun22 eylül ben 7 8 9. Günlerde idrar testleri yaptım hep silik çıktı normalde 12.gün kan ver dediler bana biz dayanamadık 9.gün akşam acilde verdik 159 çıktı çok şükür 12 günü bekleme 9.günde ver bence inşallah bir pozitifte senden gelir Rabbim bütün bekleyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah cnm hepimi görürüz pozitifidoğal yolla olan düşüğüm var o zamanki belirtileri arıyorum vücudumda.. kendimi dinlememem lazım ama kendimi hep dinlerken buluyorum nasip bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benim de 27 eylül test tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?