TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

kızlar idrardanegatif kanda pozitif cıkma ıhtımali varmı mesela 5 gün yada 3 gün idrarda ne zaman cıkar

Ayy maşallah darısı basımıza tebrik ederim dondurulmş muydu kaltesi nasıldı birde belirtinz bir hıssınz oldumı acaba

Valla bu benim 3. Denemem.. ilk defa bu rakamları gördüm. Evet dondurulmuştu 1. Kaliteydi. Belirti mi bilmiyorum ama regly sancısı gibi sancıyla uyandığm gün oldu.

Arkadaşlar merhaba. Sali gunu tranafer oldum o günü saymazsak 2. Gün bugun. Dün 3 kere idrardan sonra tirnak ucu kadar akıntı gibi kahve bordo arası leke gibi bisey geldi. Korktum ama ilk 2 gun normalmis. Sizde de oldu mu. 27 ekim tahlil günüm

kızlar idrardanegatif kanda pozitif cıkma ıhtımali varmı mesela 5 gün yada 3 gün idrarda ne zaman cıkar
Bildim kadariyla 8 gunden once yapma. Hem moralin bozulur hem cikmazmis. Ama ikiz olabilirse 7 de çıkabilir silik olarak. 10 günü beklemek lazim. Bende 27 ekim kan tahlili gunu. Bugün 2. Günüm. Transferle 3. Gun

Canım benim çok teşekkür ederim telkinlerin için. Ben zaten erken yaptım testi idrarda pozitif görünce emin olmak istedik. Asıl test günüm 15i yani yarın :)
Canim erken yapmışsin ya. Kacinci gün idrarda pozitif gördün. Sali ttansfer oldum onu saymazsak bugun 2. Gun. Transfer gununu saymiyorlarmjs.

Canim erken yapmışsin ya. Kacinci gün idrarda pozitif gördün. Sali ttansfer oldum onu saymazsak bugun 2. Gun. Transfer gununu saymiyorlarmjs.
Canım ben transfer gününü saymadan 8. Gün akşamı yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ertesi gün de kan tahlili yaptırmıştım 80 lerde çıkmıştı :) erkendi ama merak işte benim çıkmıştı çok şükür ama çıkmayan da çok var o yüzden moral bozmaya gerek yok :)

Ah hayirlisi canim. Su kan tahlili gunune bi geleydik bizde 2 tane transfer ettikler bana da. 2. Gün bugun . Transfer ile 3 oluyo. Canim dun hafif tirnak ucu kadar leke geldi 3 kere idrardan sonra gordum. Bugun 1 kere simdi gordum. Ogleden sonra aricam sorcam. Kagitta yaziyodu olabilir diye ama korktum

Benimde transferden sonraki ikinci günüm bugün,iki tane orta kalite dördüncü gün embriyo transferi yapıldı,lütfen bana da dua edin,hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Kızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUM Allahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık

Çok sevindim değerleriniz hayırlısı ile katlanır ınsallah :) iki embriyomu tek embriyomu konmuştu?

Benimde transferden sonraki ikinci günüm bugün,iki tane orta kalite dördüncü gün embriyo transferi yapıldı,lütfen bana da dua edin,hepimiz için hayırlısı olur inşallah
28 ekimmi test gunun canim. Hepimiz icin hayırlısı bende heyecanla bekliyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…