- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 46
Taze transferse ilaç etkisi olabilir, kaçıncı gün embriyosuydu. Ama yüksek bir değerse 7. Günde de çıkabilir. İnşallah Bebek tir. Bekleyip tekrarlamaktan başka çare yokEki Görüntüle 2196474 Transferin 7. Günü.. normal mi? İlaçlardan olabilir mi?
Hamile arkadaslar crinone jeli kullanırken kahverengi toru geldi miTaze transferse ilaç etkisi olabilir, kaçıncı gün embriyosuydu. Ama yüksek bir değerse 7. Günde de çıkabilir. İnşallah Bebek tir. Bekleyip tekrarlamaktan başka çare yok
O jel epey tortu yapıyor zamanla, hatta doktoruna gidince temizletiyorlar bazen.Hamile arkadaslar crinone jeli kullanırken kahverengi toru geldi mi
Taze transferse ilaç etkisi olabilir, kaçıncı gün embriyosuydu. Ama yüksek bir değerse 7. Günde de çıkabilir. İnşallah Bebek tir. Bekleyip tekrarlamaktan başka çare yok
Ayy maşallah darısı basımıza tebrik ederim dondurulmş muydu kaltesi nasıldı birde belirtinz bir hıssınz oldumı acabaBgn. 12. Gün 660 değer.. 2 gün sonra tekrarlayacağız
Ayy maşallah darısı basımıza tebrik ederim dondurulmş muydu kaltesi nasıldı birde belirtinz bir hıssınz oldumı acaba
Bildim kadariyla 8 gunden once yapma. Hem moralin bozulur hem cikmazmis. Ama ikiz olabilirse 7 de çıkabilir silik olarak. 10 günü beklemek lazim. Bende 27 ekim kan tahlili gunu. Bugün 2. Günüm. Transferle 3. Gunkızlar idrardanegatif kanda pozitif cıkma ıhtımali varmı mesela 5 gün yada 3 gün idrarda ne zaman cıkar
Canim erken yapmışsin ya. Kacinci gün idrarda pozitif gördün. Sali ttansfer oldum onu saymazsak bugun 2. Gun. Transfer gununu saymiyorlarmjs.Canım benim çok teşekkür ederim telkinlerin için. Ben zaten erken yaptım testi idrarda pozitif görünce emin olmak istedik. Asıl test günüm 15i yani yarın :)
Canım ben transfer gününü saymadan 8. Gün akşamı yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ertesi gün de kan tahlili yaptırmıştım 80 lerde çıkmıştı :) erkendi ama merak işte benim çıkmıştı çok şükür ama çıkmayan da çok var o yüzden moral bozmaya gerek yok :)Canim erken yapmışsin ya. Kacinci gün idrarda pozitif gördün. Sali ttansfer oldum onu saymazsak bugun 2. Gun. Transfer gununu saymiyorlarmjs.
Ah hayirlisi canim. Su kan tahlili gunune bi geleydik bizdeCanım ben transfer gününü saymadan 8. Gün akşamı yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ertesi gün de kan tahlili yaptırmıştım 80 lerde çıkmıştı :) erkendi ama merak işte benim çıkmıştı çok şükür ama çıkmayan da çok var o yüzden moral bozmaya gerek yok :)
Benimde transferden sonraki ikinci günüm bugün,iki tane orta kalite dördüncü gün embriyo transferi yapıldı,lütfen bana da dua edin,hepimiz için hayırlısı olur inşallahAh hayirlisi canim. Su kan tahlili gunune bi geleydik bizde2 tane transfer ettikler bana da. 2. Gün bugun . Transfer ile 3 oluyo. Canim dun hafif tirnak ucu kadar leke geldi 3 kere idrardan sonra gordum. Bugun 1 kere simdi gordum. Ogleden sonra aricam sorcam. Kagitta yaziyodu olabilir diye ama korktum
Kızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
Canim ben seni normal hamile kaldin diye hatirliyorumm yanlis mi hatirliyorummKizlar bugun transfer oldum
Bu 3.denemem
İnşllah bu sefer tutar
Allah yardımcisi olsun
çok tşk ederim canım iki blast embriyo transferi olduÇok sevindim değerleriniz hayırlısı ile katlanır ınsallah :) iki embriyomu tek embriyomu konmuştu?
28 ekimmi test gunun canim. Hepimiz icin hayırlısı bende heyecanla bekliyorimBenimde transferden sonraki ikinci günüm bugün,iki tane orta kalite dördüncü gün embriyo transferi yapıldı,lütfen bana da dua edin,hepimiz için hayırlısı olur inşallah
26 Ekim canım,hayırlısı Allah’tan28 ekimmi test gunun canim. Hepimiz icin hayırlısı bende heyecanla bekliyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?