Bn gunluk hayata devam ediyorum ilk bikac gun 2 gun yattim snra devam ayaktayim hep evde arada disari cikiyrm ama agir kaldrmamaya cakisiyorum falana ama yatmiyorum hep devam islere .. yanlismi blmiyorum doktorlar gunluk yasama devam dediler sonucta nblm
En iyisini yapiyosun canımBn gunluk hayata devam ediyorum ilk bikac gun 2 gun yattim snra devam ayaktayim hep evde arada disari cikiyrm ama agir kaldrmamaya cakisiyorum falana ama yatmiyorum hep devam islere .. yanlismi blmiyorum doktorlar gunluk yasama devam dediler sonucta nblm
Insallah olur Allah kolaylik versinEn iyisini yapiyosun canım
Ben 2 transferimde hiç kalkmamiştım surekli yattim ama sonuç ikiside negatif
Bu transferde cok fazla dikkat etmedim normal hayatima geri döndüm bakalım bu neolcak hayirlisi artik
Bnde 9.gun test yapin yaziyor kagitta ama dun aksam ve busabah idrar testi yaptim negatif ikiside busabah 7. Gunum persembe kan testi 2 kala belki silik cizgi cikar dedim ama insallah bn yaniliyorumdur vardirKızlar.bugun 7. Günüm idrar testi yaptım bisey cikmadi. Ama sabredip beklicem. 2 tane konuldu ama hayalet falan da bi çizgi daha cikmadi. Hayirlisi insallah benlediler. 7. Gün olduğu için insallah cikmamistir. Kan testini 11. Gün cumaya geliyo o zaman yaptircam.
Allah canim ya pozitif gorursun burda kim poztf olsa bizim gibi seviniyoruzBugün 12. Günüm kan verdim bekliyorum, hiç ümidim yok ama hayırlısı..
Amin inşallah teşekkür ediyorumOns
Allah canim ya pozitif gorursun burda kim poztf olsa bizim gibi seviniyoruz
Malesef negatif inşallah bidahakine :)
Ben bunca zaman tup bebek yaptrdinmi garanti olur diyordum ama bu bile zor okdr negatif duyuyorumki ... bugun modum cok dustu idrarlar negatif cikinca boyle negatifler duydukcaMalesef negatif inşallah bidahakine :)
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Rabbim isteyen tüm kullurına bu mutluluğu yaşatsınBen de dün eski mesajlara bakarken seNinkilere denk gelip okudum biliyo musun. Çok teşekkür ederim inş. Senini detebrik ederim ayrıca cnm
aynen canım benim kesinlikle öyle bin şükür bu günlere Allaha hamd olsun Rabbim isteyen herkese herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım vaktini bekliyor minnak inşallah çok bekletmeden gelir konar annesinin göbüşüneMalesef negatif inşallah bidahakine :)
Canım neden sıkıntı yapıp midunu düşürüyorsun daha kan bile vermemisken herkesin idrarda çıkacak diye bir şey yok eltimin 9.gün idrar negatif çıkmıştı 10.gün kanda pozitifti bana çok ısrar ettiler idrar testi yapmiyim diye ama ben onları dinlemedim kandan önce idrarda negatif görürsem kendimi negatife hazırlarım diye düşündüm 4.denemedim ve hiç umudum yoktu 7.gün idrarda pozitif gördüm ama hep kuruntu yaptım ya testler bozuksa ya iğnenin etkisi ise 12gün kan.vermem gerekirken dayanamadım 9.gün verdim çok şükür pozitif çıktı herkesin idrarda çıkacak diye bişey yok umarım 3 gün sonra sevinç gözyaşları içinde yazarsın pozitif diye dualarım isteyen herkesleBen bunca zaman tup bebek yaptrdinmi garanti olur diyordum ama bu bile zor okdr negatif duyuyorumki ... bugun modum cok dustu idrarlar negatif cikinca boyle negatifler duydukcagercekten zor galiba evlat sahibi olabilmek ((((
Ben bunca zaman tup bebek yaptrdinmi garanti olur diyordum ama bu bile zor okdr negatif duyuyorumki ... bugun modum cok dustu idrarlar negatif cikinca boyle negatifler duydukcagercekten zor galiba evlat sahibi olabilmek ((((
Çok normal canım hatta hemşireler uyarıyorlar torto görürseniz renkli vs. Korkmayın diye.hepimize olduKizlar hayirli akşamlar
10 gundur crinone jel kullaniyorum bugu. Transferimin 6.güňü
Bugün wcde bi baktın jel parça parça geri gelmiş acik pembe ve kahverengi tortu seklinde neden boyle oldu normal mi acaba
Cevap verirseniz sevinirim
Kızlar bişi daha sorucam bu süreçte bir bardak dahi olsa nescafe içemiyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?