TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar.bugun 7. Günüm idrar testi yaptım bisey cikmadi. Ama sabredip beklicem. 2 tane konuldu ama hayalet falan da bi çizgi daha cikmadi. Hayirlisi insallah benlediler. 7. Gün olduğu için insallah cikmamistir. Kan testini 11. Gün cumaya geliyo o zaman yaptircam.

En iyisini yapiyosun canım
Ben 2 transferimde hiç kalkmamiştım surekli yattim ama sonuç ikiside negatif
Bu transferde cok fazla dikkat etmedim normal hayatima geri döndüm bakalım bu neolcak hayirlisi artik

Bugün 12. Günüm kan verdim bekliyorum, hiç ümidim yok ama hayırlısı..

Bnde 9.gun test yapin yaziyor kagitta ama dun aksam ve busabah idrar testi yaptim negatif ikiside busabah 7. Gunum persembe kan testi 2 kala belki silik cizgi cikar dedim ama insallah bn yaniliyorumdur vardir

Ben de dün eski mesajlara bakarken seNinkilere denk gelip okudum biliyo musun. Çok teşekkür ederim inş. Senini detebrik ederim ayrıca cnm
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Rabbim isteyen tüm kullurına bu mutluluğu yaşatsın

aynen canım benim kesinlikle öyle bin şükür bu günlere Allaha hamd olsun Rabbim isteyen herkese herkese nasip etsin
amin amin inşallah tez zamanda negatif alanlarında bu mutlu haberlerini alırız Rabbim bu günleri isteyen tüm kullarına yaşatsin

Ben bunca zaman tup bebek yaptrdinmi garanti olur diyordum ama bu bile zor okdr negatif duyuyorumki ... bugun modum cok dustu idrarlar negatif cikinca boyle negatifler duydukca gercekten zor galiba evlat sahibi olabilmek((((
Canım neden sıkıntı yapıp midunu düşürüyorsun daha kan bile vermemisken herkesin idrarda çıkacak diye bir şey yok eltimin 9.gün idrar negatif çıkmıştı 10.gün kanda pozitifti bana çok ısrar ettiler idrar testi yapmiyim diye ama ben onları dinlemedim kandan önce idrarda negatif görürsem kendimi negatife hazırlarım diye düşündüm 4.denemedim ve hiç umudum yoktu 7.gün idrarda pozitif gördüm ama hep kuruntu yaptım ya testler bozuksa ya iğnenin etkisi ise 12gün kan.vermem gerekirken dayanamadım 9.gün verdim çok şükür pozitif çıktı herkesin idrarda çıkacak diye bişey yok umarım 3 gün sonra sevinç gözyaşları içinde yazarsın pozitif diye dualarım isteyen herkesle

Ben bunca zaman tup bebek yaptrdinmi garanti olur diyordum ama bu bile zor okdr negatif duyuyorumki ... bugun modum cok dustu idrarlar negatif cikinca boyle negatifler duydukca gercekten zor galiba evlat sahibi olabilmek((((

Malesef herşey 4x4 lük olsada bilim biyerde susuyor yüce rabbim konuşuyor.. Rabbim neylerse güzel eyler.. sende sakın idrarla moralini bozma kaçıncı gün yaptın da negatif çıktı

Ben de heyecanıma yenik düştüm yedinci gün idrar testi negatif çıktı,moralimi çok bozdum yedinci gün idrar için erken mi aceba,4. Gün embriyo transferi oldu

Kizlar hayirli akşamlar
10 gundur crinone jel kullaniyorum bugu. Transferimin 6.güňü
Bugün wcde bi baktın jel parça parça geri gelmiş acik pembe ve kahverengi tortu seklinde neden boyle oldu normal mi acaba
Cevap verirseniz sevinirim

Çok normal canım hatta hemşireler uyarıyorlar torto görürseniz renkli vs. Korkmayın diye.hepimize oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…