- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
2 transferimden sonrada ilaç ve igneler kullandım ama daha birakmadan test günümde adet oldumValla ben hep ilacı bıraktıktan sonra adet oldum, hamile olsanda olmasanda o ilaçları kullandığın sürece adet olmuyosun diye biliyorum
Olabiliyo demekki ama bende hiç öyle olmadı canım2 transferimden sonrada ilaç ve igneler kullandım ama daha birakmadan test günümde adet oldum
Tabi var canım. Benim tek embriyo transfer edildi bekliyorumTek yumurtayla gebelik ihtimali varmı kızlar bu durumda olup pozitif olan var mı opu olmadım daha ama biri büyük diğerleri küçük 5 yumurtam var
İnş pozitif olur cnm bnm salı opum var bi yumurtam büyük diğerleri minnak bakalım kaç tane sağlam çıkıp döllencek inş en az bitane olurTabi var canım. Benim tek embriyo transfer edildi bekliyorum
Maşallah bence ikiz olabilir, kaç embriyo transfer edildi canım,embriyo kaliteleri nasıldı?maşallahKızlar 5.gün kan vermiştim 58 di
Bugün 11.günüm bugünde 325 çıktı iki blast embriyo transferi olmuştu değer güzel mi kızlar ikiz olabilir mi
Bence tabloya göre senin ki belli olmuştur canım,hadi güzel haberlerini bekliyoruzFarkadaşlar merhaba, 5. Gün embriyosu transfer edildi.iyi kalite dondurulmuş. Yarın 7• günüm kanda çıkar mı, illa 8. Günü mü bekliyim
Ayy inşallah canım bugünler bile inanılır değil inan kiMaşallah bence ikiz olabilir, kaç embriyo transfer edildi canım,embriyo kaliteleri nasıldı?maşallahbenim dördüncü gün embriyo transferi oldu,bugün 6. Günüm ,idrar testi ve kan testi yaptırmadım henüz
Canım ben 5.gün idrarda 7.gün de kan da öğrendim ama bana iki embriyo transferi olmuştu belki çıkmaz biraz daha bekle canım benceEki Görüntüle 2199924
Bence tabloya göre senin ki belli olmuştur canım,hadi güzel haberlerini bekliyoruz
8. Gun gibi diyo ama? Benim transferi saymazsak 7.gunum bugun. Arada kaldım bugun ve yarın arasındaEki Görüntüle 2199924
Bence tabloya göre senin ki belli olmuştur canım,hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Bana da 2 embriyo oldu. Degerin kaçtı canım 7. GünCanım ben 5.gün idrarda 7.gün de kan da öğrendim ama bana iki embriyo transferi olmuştu belki çıkmaz biraz daha bekle canım bence
5. Gün embriyo transferinde birinci gün üçüncü gün maddesinden başlıyor,yani üçüncü gün embriyosunun üçüncü gününe senin birinci günün tekabül ediyo canım8. Gun gibi diyo ama? Benim transferi saymazsak 7.gunum bugun. Arada kaldım bugun ve yarın arasında
Hmm belki çıkar o zaman canım hadi inşallah güzel haber ver bize benim 7.gün 58 çıktıBana da 2 embriyo oldu. Degerin kaçtı canım 7. Gün
Benimde yarin 7. Günüm. Bende yarin bi idrar testi yapcamFarkadaşlar merhaba, 5. Gün embriyosu transfer edildi.iyi kalite dondurulmuş. Yarın 7• günüm kanda çıkar mı, illa 8. Günü mü bekliyim
Pazartesi mi transfer oldun ben pazartesi oldum.persembe günü test yaptiracam insallah8. Gun gibi diyo ama? Benim transferi saymazsak 7.gunum bugun. Arada kaldım bugun ve yarın arasında
5. Gün embriyo transferinde birinci gün üçüncü gün maddesinden başlıyor,yani üçüncü gün embriyosunun üçüncü gününe senin birinci günün tekabül ediyo canım
pazartesi oldum bugün kan verdim bakalımPazartesi mi transfer oldun ben pazartesi oldum.persembe günü test yaptiracam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?