TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bizde sorun rezerv azlığı canım,benim yumurtalarda orantısız büyüyünce bir iki tane yumurta toplanıyor,embriyo da orta kalite olunca ne yazık ki tutmuyor

Kızlar dr umla görüştüm.Rahim temizleme işlemi yapıp parça alıp patolojiye yollıycaz dedi.Embriyom 1.kalite olduğu halde 2.kez negatifi neden oldu die bakmamız lazım dedi.Bu işlemi yaptıran varmı?

Bizde sorun rezerv azlığı canım,benim yumurtalarda orantısız büyüyünce bir iki tane yumurta toplanıyor,embriyo da orta kalite olunca ne yazık ki tutmuyor
Anladim bn sordum bende rezerve azligimi var dedim hayir dedi amh vs normal ded bu aya mahsus boyle olmus .. kacinci deneme bu sizin?

Anladim bn sordum bende rezerve azligimi var dedim hayir dedi amh vs normal ded bu aya mahsus boyle olmus .. kacinci deneme bu sizin?
İlk tedavimden bir kızım var şükür,sonra da iki iptal üç negatifim oldu,benim fsh 15 olmuş ,sanırım biraz yüksek,o nedenle tedaviyi biraz ertelemem lazım,siz tekrar ne zaman düşünüyordunuz yeni tedaviyi

Sisli memorial 7.800 du ama suan 8.700 olmus sanirim yumuta toplama transfer dahil.. ilaclar 5000 e yakin tutuyor ekstra dondurma parasi histreskopi fln gerekirse onlarda ayrica tutuyor
Bahçeci 8000 tl dondurma ve rahim dinlendirme vs extra ücret oluyor bende yeni transfer oldum 2 günüm kaldı test sonucuna

Suan dusunmuyoruz ya nezman olur onuda hic blmiorum:/

Transferin 9.gününe girvem yarın kadık ahrım bel ağrım iki gündür var ve göğüdşer şiiş negatif olanlarda bunlar oldumu acaba
9.gün kan verebilirsin canım sonuç çıkar hatta bende 7.günden itibaren ucuz idrar testlerindede çıkmıştı

Bende 5.günde çok ince bir çizgi çıkmıştı :) ama şanslıydım . Eğer çıkmazsa sakın karamsar olmayın . Hepinize bol şans !

Bende 5.günde çok ince bir çizgi çıkmıştı :) ama şanslıydım . Eğer çıkmazsa sakın karamsar olmayın . Hepinize bol şans !
Ayyy 5. gün müü gerçekten şanslıymışsın sağlıkla al kucağına inşallah benim de bugün 5. Günüm de birden kafamda şimşekler çaktı

Ayyy 5. gün müü gerçekten şanslıymışsın sağlıkla al kucağına inşallah benim de bugün 5. Günüm de birden kafamda şimşekler çaktı

Saglikla gelsn canim kucagina almak nasip olsun:) baya erken cikiyo ozaman:) ben idrar testi yapmicam diyorm bakalim totem yaptm:)

Ben de yapmayacağım diyordum dayanamadım 5. Gün yaptım dediğim gibi yaparsanız ve çıkmazsa sakın olumsuzluğa kapılmayın sakın .
Ki benim 10.günümde hcg değerim çok yüksek bile değildi 98’di

Ona ragmen cikms vay be:) yok yok gaza gelmicem canim:) nezaman yapsam negatif oldu oyle olnca inancimi yitirdm suan modumu dusrmk istemiyorm oyuzdn bi soru tek transfer miydi canim senin

Ona ragmen cikms vay be:) yok yok gaza gelmicem canim:) nezaman yapsam negatif oldu oyle olnca inancimi yitirdm suan modumu dusrmk istemiyorm oyuzdn bi soru tek transfer miydi canim senin
2 tane 5.gün transferi .
1 tanesi benimle canım . Evet sen kendini nasıl daha rahat hissediyorsan öyle yap . Kaçıncı günün bugün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…