Ins canim ya:) sen test verdin mi ins bize guzel haberler verirsin:)Günler geçiyor bir şekilde.bi bakmışsın seninde test günün gelmiş canım:)inş pozitif sonuç alırız
Inanmiyorm yaSonuç negatif kızlar.Çok umutlanmıştım üzgünüminş sizler pozitif görürsünüz
Bi dahakine inş canım yılmak yokSonuç negatif kızlar.Çok umutlanmıştım üzgünüminş sizler pozitif görürsünüz
Bizde sorun rezerv azlığı canım,benim yumurtalarda orantısız büyüyünce bir iki tane yumurta toplanıyor,embriyo da orta kalite olunca ne yazık ki tutmuyorBeni ipek hanim aradi banada orta kaliteydi dedi ama bu aya mahsus bisey oldugunu soyledi yani esinle sende bir siki ti yok dedi bir dahaki tedavide napacaklarini anlatti pek anlamasamda adetin ikinci gunu bakicaz eger onden giden yumurta varsa dedi o ay iptal edicez dedi tedaviyi .. cnku bnm yumurtalar orantisiz buyumust bazisi buyudu onlar catlamasin diye igne verdi .. bnde anlamadim madem ozMn niye yapmadilar ...suan yaptiramam malum daha yeni tedavi borclarini odemeye basladik nezman olur onuda blmiyorum hic. sizin sorun neydi ?
İnşallah.Amin çok zor gerçektenInanmiyorm yauzuldm canim. Ins bidahakinde pozitifi gorursun allah guc kuvvet ve sabir versn cok zor yasadklarn
İnşallah canımBi dahakine inş canım yılmak yok
Anladim bn sordum bende rezerve azligimi var dedim hayir dedi amh vs normal ded bu aya mahsus boyle olmus .. kacinci deneme bu sizin?Bizde sorun rezerv azlığı canım,benim yumurtalarda orantısız büyüyünce bir iki tane yumurta toplanıyor,embriyo da orta kalite olunca ne yazık ki tutmuyor
İlk tedavimden bir kızım var şükür,sonra da iki iptal üç negatifim oldu,benim fsh 15 olmuş ,sanırım biraz yüksek,o nedenle tedaviyi biraz ertelemem lazım,siz tekrar ne zaman düşünüyordunuz yeni tedaviyiAnladim bn sordum bende rezerve azligimi var dedim hayir dedi amh vs normal ded bu aya mahsus boyle olmus .. kacinci deneme bu sizin?
Bahçeci 8000 tl dondurma ve rahim dinlendirme vs extra ücret oluyor bende yeni transfer oldum 2 günüm kaldı test sonucunaSisli memorial 7.800 du ama suan 8.700 olmus sanirim yumuta toplama transfer dahil.. ilaclar 5000 e yakin tutuyor ekstra dondurma parasi histreskopi fln gerekirse onlarda ayrica tutuyor
Suan dusunmuyoruz ya nezman olur onuda hic blmiorum:/İlk tedavimden bir kızım var şükür,sonra da iki iptal üç negatifim oldu,benim fsh 15 olmuş ,sanırım biraz yüksek,o nedenle tedaviyi biraz ertelemem lazım,siz tekrar ne zaman düşünüyordunuz yeni tedaviyi
Transferin 9.gününe girvem yarın kadık ahrım bel ağrım iki gündür var ve göğüdşer şiiş negatif olanlarda bunlar oldumu acabaSuan dusunmuyoruz ya nezman olur onuda hic blmiorum:/
9.gün kan verebilirsin canım sonuç çıkar hatta bende 7.günden itibaren ucuz idrar testlerindede çıkmıştıTransferin 9.gününe girvem yarın kadık ahrım bel ağrım iki gündür var ve göğüdşer şiiş negatif olanlarda bunlar oldumu acaba
Ayyy 5. gün müüBende 5.günde çok ince bir çizgi çıkmıştı :) ama şanslıydım . Eğer çıkmazsa sakın karamsar olmayın . Hepinize bol şans !
Saglikla gelsn canim kucagina almak nasip olsun:) baya erken cikiyo ozaman:) ben idrar testi yapmicam diyorm bakalim totem yaptm:)Bende 5.günde çok ince bir çizgi çıkmıştı :) ama şanslıydım . Eğer çıkmazsa sakın karamsar olmayın . Hepinize bol şans !
Ayyy 5. gün müügerçekten şanslıymışsın sağlıkla al kucağına inşallah benim de bugün 5. Günüm de birden kafamda şimşekler çaktı
Saglikla gelsn canim kucagina almak nasip olsun:) baya erken cikiyo ozaman:) ben idrar testi yapmicam diyorm bakalim totem yaptm:)
Ona ragmen cikms vay be:) yok yok gaza gelmicem canim:) nezaman yapsam negatif oldu oyle olnca inancimi yitirdm suan modumu dusrmk istemiyorm oyuzdnBen de yapmayacağım diyordum dayanamadım 5. Gün yaptımdediğim gibi yaparsanız ve çıkmazsa sakın olumsuzluğa kapılmayın sakın .
Ki benim 10.günümde hcg değerim çok yüksek bile değildi 98’di
2 tane 5.gün transferi .Ona ragmen cikms vay be:) yok yok gaza gelmicem canim:) nezaman yapsam negatif oldu oyle olnca inancimi yitirdm suan modumu dusrmk istemiyorm oyuzdnbi soru tek transfer miydi canim senin
Ben 4. Gün yaptım ve silik vardı. Bugün 9. GünümBen de yapmayacağım diyordum dayanamadım 5. Gün yaptımdediğim gibi yaparsanız ve çıkmazsa sakın olumsuzluğa kapılmayın sakın .
Ki benim 10.günümde hcg değerim çok yüksek bile değildi 98’di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?