TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Sağol canım banada 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Pazartesi akşam kan testi yaptırıyorum :)
Cok heyecanli haber ver bizede canim:) pozitif cikacak gibi testte cift cizgi olms canim hayirlisi bakalim 10. Gunmu kan teeti yapiyosun. 12. Gun dedilr bana ctedsiye geliyo ama ogun isin var 11. Gunu aksam dusunuorum kan testini

Cok heyecanli haber ver bizede canim:) pozitif cikacak gibi testte cift cizgi olms canim hayirlisi bakalim 10. Gunmu kan teeti yapiyosun. 12. Gun dedilr bana ctedsiye geliyo ama ogun isin var 11. Gunu aksam dusunuorum kan testini
12. Gün salı gününe geliyor ama eşim çalıştığı için pazartesi aksami yaptıracagiz. Yani 11. Gün :)

İdrar testinde çıkarsa yarın yapayım o zaman sabah orta idrarlamı yapılıyordu
Ben ilk testi akşam yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün sabah idrarı ile de yaptım yine çıktı yarın güzel haberler ver inşallah

Ben ilk testi akşam yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün sabah idrarı ile de yaptım yine çıktı yarın güzel haberler ver inşallah
İnşallh çıkar ilk tüp bebek deneyimim gebelik beklediğimiz iyi embriyo dedi embriyolok transfer ederken rahmindede bilinen bi bozukluk yok ama tabi nasip meselesi negatifleri de çok duyuyoruz herseye hazrım şuanda hayırlısı neyse o olur inşallah hepimiz için

Sağol canım banada 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Pazartesi akşam kan testi yaptırıyorum :)
Ayy canım valla ne kadar meraksızsın ya sen
kaç gundur seni takip ediyorum ısrarla test gununu bekliyosun tebrikler gerçekten
Ben 6ve 7gun idrarda pozitifi gördüm
8,gun hemen gidip kan vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…