TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Test yaptın mı canım umarım pozitif sonuçlar alırsın inşallah ilk denemede tutarda bizim kadar yorulmazsın ben 4.denemede pozitifi gördüm bin şükür bizimki biraz nazlı çıktı 9.yılda tutundu inşallah ta bir ömür bırakmaz darısı bütün arkadaşlara hergün dua ediyorum Rabbim nerde isteyen uğraş veren varsa onlarda nasip etsin diye

Merhaba arkadaslar pozitif cikan canlar gozunuz aydin darisi basimiza yarin kan vercem Allahin izniyle size sorum su olucak belirtileriniz varmiydi bnm pek yok sadece arada adet sancisi gbi agrim oluo o kadar

Canım bugun yap aktım ama sabah kpss sınavına girdim apar topar çıktım evden yapamadan bugünde o kadar ağrım varki adet ağrısı gibi şiddetli inş adet olcagımın sinyali değildir

Canım bugun yap aktım ama sabah kpss sınavına girdim apar topar çıktım evden yapamadan bugünde o kadar ağrım varki adet ağrısı gibi şiddetli inş adet olcagımın sinyali değildir
Adet sancısını sıkıntı etme benimde çok şiddetli sancım oluyordu yani her sancı adet belirtisi değil bu arada sınav içinde bol şans sonucu haber ver

Adet sancısını sıkıntı etme benimde çok şiddetli sancım oluyordu yani her sancı adet belirtisi değil bu arada sınav içinde bol şans sonucu haber ver
İnş hayrlı bi sonuç alırım ikinci ünimi okuyorum tıbbi laboratuvar bölümünü bitirdiğimde işime yarıycan eger güzel bi puan alırsam

Mrb benimde bugun test günümdü 12.gün değerim 1000 çıktı çok şükür allah herkese nasip etsin
Çok sevindim cnm bnm 10.günüm bugün çarşamba test yapcam nasıl bi belirti varmıydı daha önce kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme son sorum sorun varmı tüp bebek için sebepsiz mi

Öyle mi peki pkos dışında bir engel var mı eşinde falan.. Bir de embriyon oluşuyor mu kaliteli oluyor mu
Yok canim tek derdim pko. Hep taze transfer oldum. Ameliyatta oldum baska sorun varmidir acaba diye ama bisi cikmadi. 6.yi dondurulmus denicez

Ilk kez deniyorm canim esimde sorun vardi bide 1. Kalite embriyolarim oldu hersey basarili gecti 6. Gundeym transfern beklemedeym kismet
Hem eş hem pkos iki taraflı olmasına rağmen çok şükür ki embriyoların kaliteli olmuş canım ben de ilk kez demiyorum inşallah olumlu sonuç alırız. Senin pkos ne dereceydi peki canım bende tüm belirtileri var tarlusal ile adet oluyorum

Yok canim tek derdim pko. Hep taze transfer oldum. Ameliyatta oldum baska sorun varmidir acaba diye ama bisi cikmadi. 6.yi dondurulmus denicez
Anladım canım inşallah 6.tutar.peki sende pko ne derece var bende tüm belirtileri var adeti hep tarlusal kullanarak görüyorum ben de transfer olcam bu ay çok endişeliyim ya tutmazsa diye..

Anladım canım inşallah 6.tutar.peki sende pko ne derece var bende tüm belirtileri var adeti hep tarlusal kullanarak görüyorum ben de transfer olcam bu ay çok endişeliyim ya tutmazsa diye..
Bende hicbir belirtisi yok canim zayifim. 28 gunde adet olurum hic sasmaz. Ama yumurtaliklarin gorunumu pko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…