Canm kan testi yapıldı mı sonucun nedir?benim doktorum pts çağırdı bugün 12.gün olmasına rağmen7.gün pozitif çıkan test bugün negatif (( nasip degilmiş çok üzgünüm
28 olmuş. İki kat artmış ama hala düşük. Kahverengi lekelenmem var.
kızlar ben bir kere test yaptırdım sonucum çıktı 422 bir daha gerek yok dedi hemşiremi aradım tüp bebek merkezindeki çok iyi sonucum dedi
ANLADIM CANIM, SENİN İÇİNDE HAYIRLISI OLSUNEvet iyi sonuç. İlk hamileliğim öyleydi benim.
Merhaba . Gününde hcg baktırdığınızda kaç çıktı?Bence gününüzü bekleyin kızlar ben bugün yaptırdım pişman oldum :)
25 temmuzda transferim oldu e2 ve progestan yanında betayada baktırdım 0.42 çıktı3.gün 2 tane transfer edilmişti
Merhaba arkadaşlar benimde bugün transfer gununude sayarsak 10. Gün olacak değişik bı ağrı var karnımda kasıklarımda adet mi olcam acaba hiç bir belirti de yok ... Ne kadar zor bir süreç Allah hepimizin yardimcisi olsun
İnşallah yaBnimde 6.günüm pembe leke dışında benimde belirtim yok inşallah bebeklerimiz bizimledirler
2 transfr mi oldn yoksa canim:) iyimis masallah saglkla kucagna al inskızlar ben bir kere test yaptırdım sonucum çıktı 422 bir daha gerek yok dedi hemşiremi aradım tüp bebek merkezindeki çok iyi sonucum dedi
Ins hepiniz pozitifi gorursnz kizlar beklemek cok zor gercektn. Sen gununu tamamlamissin artik masallah kacnci gun embriyosuydu bugn ciksr aslnda 5. Gunse. Adet agrilari cok oluyo buda belrgn bir belrti canim ins bebegin seninledirMerhaba arkadaşlar benimde bugün transfer gununude sayarsak 10. Gün olacak değişik bı ağrı var karnımda kasıklarımda adet mi olcam acaba hiç bir belirti de yok ... Ne kadar zor bir süreç Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ya inşallah nefes alınca böyle karnım patlicak gibi bı değişik 3.gun embriyosu doktorun 12.gun görüşelim dedi diğer idrar testleri de zaten malum yeterince psikoloji bozdu yapmak istemiyorum günümü beklemeye devam az kaldı şükür de bende az kaldım yine hüsran yaşayacağım diyeIns hepiniz pozitifi gorursnz kizlar beklemek cok zor gercektn. Sen gununu tamamlamissin artik masallah kacnci gun embriyosuydu bugn ciksr aslnda 5. Gunse. Adet agrilari cok oluyo buda belrgn bir belrti canim ins bebegin seninledir
Evet oylryse 12. Gun net olur canimYa inşallah nefes alınca böyle karnım patlicak gibi bı değişik 3.gun embriyosu doktorun 12.gun görüşelim dedi diğer idrar testleri de zaten malum yeterince psikoloji bozdu yapmak istemiyorum günümü beklemeye devam az kaldı şükür de bende az kaldım yine hüsran yaşayacağım diye
Agzindan bal damlıyor inşallah oyleyimdir rabbim herkese yaşatsın o güzel duyguyu insallaaaaahhh hamile olan arkadaşlar dda sağ salim sıkıntısız kucağına alsın su su mubarek cuma gününün hürmetine jnsallaaaahEvet oylryse 12. Gun net olur canimaz kalms zatn hic yapma istersn idrar testi negatf hep gornce insanda onyargi oluyo ama nednse ben suphelenp 6. Gun yapmstm yapmicam die soz verdm guya:)) ay biliyomusn karinda sislik oluyor ya sen hamile olabilirsin hormon ilaclarinin etkisi o tutunms olabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?