TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Canm kan testi yapıldı mı sonucun nedir?benim doktorum pts çağırdı bugün 12.gün olmasına rağmen7.gün pozitif çıkan test bugün negatif(( nasip degilmiş çok üzgünüm

Yarın 14.gün tekrar yapıcam ama bu kadar düşük değerle iş zor gibi.
Erken yapmak cidden çok yanlış bir hareket. Bilimin bir bildiği var ki 12.gün diyor ama işte biz sabredemiyoruz. Sıfır çıksaydı üzülüp konuyu kapatacaktım ama böyle arttı artmadı sinir stres çok yıprattı. Kimyasal ya da dış gebelik olabilirmiş. Dış gebelikte sılıntılı iş inşallah değildir.
Hepimiz için hayırlısı olsun. Aynen ben de çok çok üzfünüm.

Bence gününüzü bekleyin kızlar ben bugün yaptırdım pişman oldum :)
25 temmuzda transferim oldu e2 ve progestan yanında betayada baktırdım 0.42 çıktı 3.gün 2 tane transfer edilmişti
Merhaba . Gününde hcg baktırdığınızda kaç çıktı?

Kizlar transferimin 6.günün deyim 5.gun açık pembe leke ilk gun açık pembe leke haricinde baska belirtim yokkarnim aksamlari çok şişiyor sadece..sayfaları okudum pozitif sonuç alanlara çok sevindim benim gibi bekleyenlere de nasip etsin Allah çok zor beklemek insan belirti arıyor

Merhaba arkadaşlar benimde bugün transfer gununude sayarsak 10. Gün olacak değişik bı ağrı var karnımda kasıklarımda adet mi olcam acaba hiç bir belirti de yok ... Ne kadar zor bir süreç Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bnimde 6.günüm pembe leke dışında benimde belirtim yok inşallah bebeklerimiz bizimledirler

Ins hepiniz pozitifi gorursnz kizlar beklemek cok zor gercektn. Sen gununu tamamlamissin artik masallah kacnci gun embriyosuydu bugn ciksr aslnda 5. Gunse. Adet agrilari cok oluyo buda belrgn bir belrti canim ins bebegin seninledir

Ins hepiniz pozitifi gorursnz kizlar beklemek cok zor gercektn. Sen gununu tamamlamissin artik masallah kacnci gun embriyosuydu bugn ciksr aslnda 5. Gunse. Adet agrilari cok oluyo buda belrgn bir belrti canim ins bebegin seninledir
Ya inşallah nefes alınca böyle karnım patlicak gibi bı değişik 3.gun embriyosu doktorun 12.gun görüşelim dedi diğer idrar testleri de zaten malum yeterince psikoloji bozdu yapmak istemiyorum günümü beklemeye devam az kaldı şükür de bende az kaldım yine hüsran yaşayacağım diye

Merhaba kızlar bende salı günü transfer oldum 27 si test günüm bu süreç en zoru Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Evet oylryse 12. Gun net olur canim az kalms zatn hic yapma istersn idrar testi negatf hep gornce insanda onyargi oluyo ama nednse ben suphelenp 6. Gun yapmstm yapmicam die soz verdm guya:)) ay biliyomusn karinda sislik oluyor ya sen hamile olabilirsin hormon ilaclarinin etkisi o tutunms olabilir:)

Mrb arkadaşlar 6 aralıkta 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriosu transfer edildi test sonuçlarımı yazmak istiyorum degerlerim nasıl sizce transferden sonraki değerlerin
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420 değerlerim nasıl sizce allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Agzindan bal damlıyor inşallah oyleyimdir rabbim herkese yaşatsın o güzel duyguyu insallaaaaahhh hamile olan arkadaşlar dda sağ salim sıkıntısız kucağına alsın su su mubarek cuma gününün hürmetine jnsallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…