- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
Sonrasında katlandımı sağlıklı şekilde canımGayet iyi canım benim 8.gün degerim 10 cikmisti
8.gün 10Sonrasında katlandımı sağlıklı şekilde canım
Maşallah ilk defa böyle artan bi değer okudum8.gün 10
10.gün60
12.gün 190
14.gün585 oldu
Gayet güzel artti
Yarın allahın izniylede kalp atışlarını duycaz inşallah
Çift emriyo transferi oldu ama kaç tane tuttu bilemiyorum canım :) yarın öğreniriz inşallahMaşallah ilk defa böyle artan bi değer okudumsanırım ikizler
Çok sevindim canım ya inşallah oomuhteşem sesi duyarsın hemde ikiii kalp birden olur inşallah benim yarın test günüm doktoruma atacağım tahlilimi, önemli olan rakam değil ikiye katlamasıymış ama bugün kan veremedim artık bakalm yarın ki durumaÇift emriyo transferi oldu ama kaç tane tuttu bilemiyorum canım :) yarın öğreniriz inşallah
Hayırlısı neyse o olsun inşallah tek cift farketmez tabiki
Ayyy hakkında hayırlısı olsun canım. Hiç ultrasondan bakmadı mi doktor. Benim cuma baktı 2 gibi görünüyor dedi. Inşallah sağlıklı hayırlı olsun tek iki fark etmezÇift emriyo transferi oldu ama kaç tane tuttu bilemiyorum canım :) yarın öğreniriz inşallah
Hayırlısı neyse o olsun inşallah tek cift farketmez tabiki
Benim doktor izinde diye baska bi doktora gittimAyyy hakkında hayırlısı olsun canım. Hiç ultrasondan bakmadı mi doktor. Benim cuma baktı 2 gibi görünüyor dedi. Inşallah sağlıklı hayırlı olsun tek iki fark etmez
Bazıları hiç psikolojiden anlamıyor galiba. Hadi güzel haberler olsun ınşallah. Bol bol dua ediyorum hepimize. Için ferah tut canımBenim doktor izinde diye baska bi doktora gittim
Oda cok ilgilenmedi beni üzdü hatta
Ben tek kese görüyorum dedi
Oda boş görünüyo dedi
Yarın kendi doktoruma gidicem inşallah
O bana güzel şeyler söyler
Sağol canım benimBazıları hiç psikolojiden anlamıyor galiba. Hadi güzel haberler olsun ınşallah. Bol bol dua ediyorum hepimize. Için ferah tut canım
Canım doktor keseyi bile zor gördü vajinal ultrasonla baktı. Iki kese görünüyor dedi ama emin olamadı. Cuma tekrar gideceğim inşallah. Sen kendi doktoruna git o ne derse ona bak canım boşver hiç moral bozma.Sağol canım benim
Cuma gittiginde bebisi görebildin mi sadece kese mi görünüyordu
Zaten genelde ilk boş kese 10gün sonra felanda bebek görunuyomuş
Olanida buymuş ama
Doktor endişelendirdi beni
Nasıl oldu Sonucunuz?ARKADAŞLAR KİM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRDÜ ACABA BENİM
İSTANBUL AMERİKAN HASTAHANESİ BÜLENT URMAN HOCA
Benim de doktorum Bülent Urman. Çok şükür bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum
Hayirli olsun tek mi cift mi bakalim Allah saglikla tamanina erdirsin insallah8.gün 10
10.gün60
12.gün 190
14.gün585 oldu
Gayet güzel artti
Yarın allahın izniylede kalp atışlarını duycaz inşallah
Erken gebelik testleri var, onlardan alıp tekrar mı yapsan acabaBekledikçe böyle oldu
Erken gebelik testleri var, onlardan alıp tekrar mı yapsan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?