- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
Canim neyaptin gottin mi doktoraBenim doktor izinde diye baska bi doktora gittim
Oda cok ilgilenmedi beni üzdü hatta
Ben tek kese görüyorum dedi
Oda boş görünüyo dedi
Yarın kendi doktoruma gidicem inşallah
O bana güzel şeyler söyler
Evet canım gördüm kuzucuğumu:)Canim neyaptin gottin mi doktora
Sok sevindim ya masallah allah korusun sizi.tam nekadarlikken duymus oldun kalbiniEvet canım gördüm kuzucuğumu:)
Ultrasonda kalbi pıt pıt atıyodu
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günleride gördüm
Allahım istiyen herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın arkadaşım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah. Darısı sonuç bekleyenlereArkadaslarrrrr test sonucunu aldim 321 cikti hamileyim çok değişik güzel bir duygu bir an önce herkese nasip olsun.
Ayyy canım cokk sevindim. sağlıkla al kucağına insallahEvet canım gördüm kuzucuğumu:)
Ultrasonda kalbi pıt pıt atıyodu
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günleride gördüm
Allahım istiyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol arkadaşım. Amin insallah ben çok bekledigim için biliyorum. Dualarım isteyenler için.Gözün aydın arkadaşım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah. Darısı sonuç bekleyenlere
7+0 da duydum canımSok sevindim ya masallah allah korusun sizi.tam nekadarlikken duymus oldun kalbini
Evet canım 0 değil. Inşallah 2 günde yükselir. Allah yardımcın olsun.10.gün 9.83 değerim
5.gün embriyosu çok düşük sanki ama sonuçta sıfır değil :)
Evet canım 0 değil. Inşallah 2 günde yükselir. Allah yardımcın olsun.
Cabım çok aevindim yaa7+0 da duydum canım
6+1de gittiğimde boş kese vardı sadece
10.gün 9.83 değerim
5.gün embriyosu çok düşük sanki ama sonuçta sıfır değil :)
Seninle aynı durumdayım canım bugün 10.günüm test durdukça pembeleşti ilk anda yoktu o yüzden morelim bozuldu biraz.7.günde aynı şekilde olmuştu.nasip artık.kan testini ne zaman tekrarlayacaksın?kaç emriyoydu senin?benim 2 tane 5.gün embriyosu
Seninle aynı durumdayım canım bugün 10.günüm test durdukça pembeleşti ilk anda yoktu o yüzden morelim bozuldu biraz.7.günde aynı şekilde olmuştu.nasip artık.kan testini ne zaman tekrarlayacaksın?kaç emriyoydu senin?benim 2 tane 5.gün embriyosu
Canm kan testi yapıldı mı sonucun nedir?benim doktorum pts çağırdı bugün 12.gün olmasına rağmenBenimde iki tane iyi kalite 5.gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?