TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Selam arkadaşlar. Transferimin 7. Günü bugün. Dün hafif başkayan kahverengi topak şeklşnde akıntı bugün yine kahverengi su çamur karışık gibi yoğun kıvamlı akıntıya döndü. Jelden iğneye geçmem söylendi, tabi doktorum başka ilde aile hekimi de sağolsun yazmadı , ilacı aldım ama reçete olmadığı için ancak akşama vurdurabilicem bi yakınıma mübarek günde Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kızlar...

Benim doktor izinde diye baska bi doktora gittim
Oda cok ilgilenmedi beni üzdü hatta

Ben tek kese görüyorum dedi
Oda boş görünüyo dedi

Yarın kendi doktoruma gidicem inşallah
O bana güzel şeyler söyler
Canim neyaptin gottin mi doktora

Evet canım gördüm kuzucuğumu:)
Ultrasonda kalbi pıt pıt atıyodu

Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günleride gördüm
Allahım istiyen herkese nasip etsin inşallah
Sok sevindim ya masallah allah korusun sizi.tam nekadarlikken duymus oldun kalbini

10.gün evdeki test çıkmadı
Kan verdim bakalım. Erken daha ama işte insan dayanamıyor. Adetim 2gün geçti. Hayırlısı diyorum ama insan geriliyor.

10.gün 9.83 değerim
5.gün embriyosu çok düşük sanki ama sonuçta sıfır değil :)

Seninle aynı durumdayım canım bugün 10.günüm test durdukça pembeleşti ilk anda yoktu o yüzden morelim bozuldu biraz.7.günde aynı şekilde olmuştu.nasip artık.kan testini ne zaman tekrarlayacaksın?kaç emriyoydu senin?benim 2 tane 5.gün embriyosu

Hadi hayırlısı bakalım. Yarın 12.günüm asıl test günü yani. Erkenden yapmak hata
İnşallah düzgün bir değer çıkar. Adetimden 3gün geçti. Arada kasıklarım batıyor. Belim ağrıyor kalçalarıma doğru. Bugün kokularda biraz rahatsız etti ama psikolojikte olabilir. :)))

Benimde iki tane iyi kalite 5.gün embriyosu

Kizlar merhaba hepinize. 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi sali gunu. Bende hicbir belirti yok meraktan catlicam sabirsizlaniyorum zamanda gecmiyo hic. Test gunum 3 aralik sizler neler yapiyosunuz

Benimde iki tane iyi kalite 5.gün embriyosu
Canm kan testi yapıldı mı sonucun nedir?benim doktorum pts çağırdı bugün 12.gün olmasına rağmen7.gün pozitif çıkan test bugün negatif(( nasip degilmiş çok üzgünüm

Burayı okuyan çok oluyor oyüzden şunu söyleyim siz sakın yaptığımı yapmayın,7.gün testim silik çıkınca havalara uçtum hamileyim sandım ama meğer çatlatma iğnesinin etkisiymiş bugün 12.gün ve tamamen negatife döndü testler.sakın erkenden idrar testi yapmayın önce sevinir boşa umutlanırsınız benim gibi en az 10.gün olsun sabredin.iyi kalite 5.gün ebriyolarıydı 2 tane ama Rabbim ol demeyince olmuyor yapacak birşey yok.bol su için rahime kan gitsin ve hep pozitif olun,hepinize bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…