TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Arkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
16. Gün 1229 canım benim değerleri. Böyleydi

Benim ki 3. Gün embriyosu 12.gun 441 çıktı tekrarlama dedi doktorum 1 hafta sonra görüşelim dedi

Kısa bir zaman geçmesine rağmen muayene ücreti 500 tl.. Birde islemlerini dahi egitim amaclı asistanlar yapıyor Şanslı olan sizsiniz bence hayırlı olsun.
Ben de duydum, Bulent Urman muayene ücreti yeni yılda daha da artacakmış. Amerikan hastanesi nin tüp bebek ücretine 10bin TL diyorlar. 2-3 bin TL de zam gelecekmiş. Ilaclar var bi de... Bu kadar para vericez bir de asistanlara mi yaptırıyorlarmis işlemleri??

Kizlar allah hepinizin yardimcisi olsun beklemek cok heyecanli ve stresli geciyor allah bebislerinizini kucaginiza almayi nasip etsin

Kızlar merhaba bnm transfer 25 aralık da oldu normalde test günüm 4 ocak ama ben sabırsızlanıyorum 31 aralık da yaptrsammi test icin erken mi..

Çıkıyor ama değer doğal olarak düşük çıkıyor o yüzden kafan karışabilir. İdrarda çıkmasada amannn erken daha diyosun . Ama şu bi gerçekki beta hcg önce kana sonra idrara geçiyor
Bnde öyle düşündüm.cnm düşükte olsa cumaya tekrarlarım nasılsa asıl test gününde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…