- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla güzel bebeğini kucağına almayı nasip etsin çok sevindim tebriklerrrKızlar 441 çıkmış sonuuuccc
iyi mi diye kendimi yiyorum halaaaaaaa Allah bin kere razı olsun isteyen herkese nasip olsun insallahCanım hayırlı olsun rabbim sağlıkla güzel bebeğini kucağına almayı nasip etsin çok sevindim tebriklerrr
Benim ki 3. Gün embriyosu 12.gun 441 çıktı tekrarlama dedi doktorum 1 hafta sonra görüşelim dediArkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
16. Gün 1229 canım benim değerleri. Böyleydi
Benim 27 Aralık’ta ilk kontrole çagırdı bakalım allahım yardım etsin sizde dualarınızı esirgemeyin birbirimize haber verilimBenim ki 3. Gün embriyosu 12.gun 441 çıktı tekrarlama dedi doktorum 1 hafta sonra görüşelim dedi
Cümlemize yardım etsin rabbim insallaaaaahhhhhhhBenim 27 Aralık’ta ilk kontrole çagırdı bakalım allahım yardım etsin sizde dualarınızı esirgemeyin birbirimize haber verilim
Ben de duydum, Bulent Urman muayene ücreti yeni yılda daha da artacakmış. Amerikan hastanesi nin tüp bebek ücretine 10bin TL diyorlar. 2-3 bin TL de zam gelecekmiş. Ilaclar var bi de... Bu kadar para vericez bir de asistanlara mi yaptırıyorlarmis işlemleri??Kısa bir zaman geçmesine rağmen muayene ücreti 500 tl.. Birde islemlerini dahi egitim amaclı asistanlar yapıyor Şanslı olan sizsiniz bence hayırlı olsun.
Erken gebelik testi yapabilirsin 1 ocakta ben 7.gun yapmistimKızlar merhaba bnm transfer 25 aralık da oldu normalde test günüm 4 ocak ama ben sabırsızlanıyorum 31 aralık da yaptrsammi test icin erken mi..
Kan vereyim.diyirum.ama o teste güvenebilirmiyim cnmErken gebelik testi yapabilirsin 1 ocakta ben 7.gun yapmistim
Valla ben kani 10.gun verdim dayanamamistim evde yapmistim testi.5 tllik ucuz test aldim cikmadi 30 tl ye satilan erken gebelikten almistim onla cok silikte olsa cikmistiKan vereyim.diyirum.ama o teste güvenebilirmiyim cnm
Anladım cnm.. ptesi alırım bndeValla ben kani 10.gun verdim dayanamamistim evde yapmistim testi.5 tllik ucuz test aldim cikmadi 30 tl ye satilan erken gebelikten almistim onla cok silikte olsa cikmisti
Normal idrar testi yaptım bugün 5. Gün çok silik çıktı sanırım erken gebelik testi yarın yaparsak çıkarAnladım cnm.. ptesi alırım bnde
Ben acaba yarın kan mi versem diye düşünüyorumNormal idrar testi yaptım bugün 5. Gün çok silik çıktı sanırım erken gebelik testi yarın yaparsak çıkar
Çıkıyor ama değer doğal olarak düşük çıkıyor o yüzden kafan karışabilir. İdrarda çıkmasada amannn erken daha diyosun . Ama şu bi gerçekki beta hcg önce kana sonra idrara geçiyorBen acaba yarın kan mi versem diye düşünüyorum
Bnde öyle düşündüm.cnm düşükte olsa cumaya tekrarlarım nasılsa asıl test gününde:))Çıkıyor ama değer doğal olarak düşük çıkıyor o yüzden kafan karışabilir. İdrarda çıkmasada amannn erken daha diyosun . Ama şu bi gerçekki beta hcg önce kana sonra idrara geçiyor
Hayırlısı olsun canım benim inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alacağızBnde öyle düşündüm.cnm düşükte olsa cumaya tekrarlarım nasılsa asıl test gününde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?