- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
Beklemek enguzeli ama insan merk ediyo heyecandn. Hep negatf gordgm icin yapasim yoktu ama bi an icimden geldi gaza geldim:) 6. Gun yapmstm ben silik ckmsti sora daha belrgnlsti. 10.gundr kan vermstim darisi bssina olsn inssKizlar ben dun 5. Gun embriyo transferi oldum dondurulmuslarla. 19 ocak test gunum ama sanirim o kadar bekleyemicemen erken ne zaman yapsam cikar
Beklemek enguzeli ama insan merk ediyo heyecandn. Hep negatf gordgm icin yapasim yoktu ama bi an icimden geldi gaza geldim:) 6. Gun yapmstm ben silik ckmsti sora daha belrgnlsti. 10.gundr kan vermstim darisi bssina olsn inssbuarada bnce erken tstlere gerk yok embriyo oldgndan bildgnz ucuz tstlerde cikiyor herkes ole yapti oldgm sayfada
Negstf cikarsa hemen uzlme hormn henz yukselmems ve idrara karsmamis olabilir. Allah yuzunu guldrsn canimBende o zaman bi uc dört gun sonra sansimi deneyeyim :)
Çok hafif bir çizgi var gibi ama bilemedim canımEki Görüntüle 2223161 1 Ocak’ta transferim yapıldı blastokist embriyo. Yarın kan vereceğim ama bugün bi idrar testi denedim. Ve hala umutsuzum.. hayırlı sonuç olur inşallah
Cizgi cikms canim test negatif girunmuyo yarin ins pozitifi gorursnEki Görüntüle 2223161 1 Ocak’ta transferim yapıldı blastokist embriyo. Yarın kan vereceğim ama bugün bi idrar testi denedim. Ve hala umutsuzum.. hayırlı sonuç olur inşallah
Canım gayet görünüyor çizgi. Benimde 7. Günüm ama 5.gün embriyosu . Bende bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi görünüyor. Ama bende senin gibi inanamıyorum. Acaba testler mi bozuk diyorum. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürürKızlar bugün 7.gün idrar testi yaptım erken gebelik testi ama 3.gün embriyosu transfer olmuştu. Sizce doğrumudur bu sonuç
Pozitif bu test inşallah sağlıkla ilerlerKızlar bugün 7.gün idrar testi yaptım erken gebelik testi ama 3.gün embriyosu transfer olmuştu. Sizce doğrumudur bu sonuç
Test niye bozuk olsun hadi hayırlısı bakalımCanım gayet görünüyor çizgi. Benimde 7. Günüm ama 5.gün embriyosu . Bende bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi görünüyor. Ama bende senin gibi inanamıyorum. Acaba testler mi bozuk diyorum. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
İnşallah ikimizinde bebişleri gelmiştirCanım gayet görünüyor çizgi. Benimde 7. Günüm ama 5.gün embriyosu . Bende bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi görünüyor. Ama bende senin gibi inanamıyorum. Acaba testler mi bozuk diyorum. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
İnşallah cnm ya. Rabbim nasip etsin tüm isteyenlereTest niye bozuk olsun hadi hayırlısı bakalım
Amin amin inşallahİnşallah cnm ya. Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere
amin inşallah kuzumİnşallah ikimizinde bebişleri gelmiştir
Amin inşallah. Canım sana birşey soracağım. Ben Pazartesi gonopeptyl uygulamıstım tek doz. İçeriğine baktım ovitrella gibi hcg içermiyor. Ama yine de onun etkisi olur mu ki diye düşünmeden edemedim. Gonopeptyl hcg yi etkilemez değil mi ?Test niye bozuk olsun hadi hayırlısı bakalım
Bana çatlatma amaçlı gonapeptyl uygulanmıştı ohss riskini azaltmak için ve bildiğim kadarıyla sentetik hcg içeriği var bu Pazartesi mi oldunAmin inşallah. Canım sana birşey soracağım. Ben Pazartesi gonopeptyl uygulamıstım tek doz. İçeriğine baktım ovitrella gibi hcg içermiyor. Ama yine de onun etkisi olur mu ki diye düşünmeden edemedim. Gonopeptyl hcg yi etkilemez değil mi ?
Evet canım bu Pazartesi yapıldım. Ama prospektüste hcg içerdiğine dair birşey bulamadımBana çatlatma amaçlı gonapeptyl uygulanmıştı ohss riskini azaltmak için ve bildiğim kadarıyla sentetik hcg içeriği var bu Pazartesi mi oldun
Direk hcg diye yazmıyor maalesef sentetik hcg içeren üç ilaç var zaten piyasada ovitrelle gonapeptyl ve pregnylEvet canım bu Pazartesi yapıldım. Ama prospektüste hcg içerdiğine dair birşey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?