TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kizlar ben dun 5. Gun embriyo transferi oldum dondurulmuslarla. 19 ocak test gunum ama sanirim o kadar bekleyemicem en erken ne zaman yapsam cikar

Kizlar ben dun 5. Gun embriyo transferi oldum dondurulmuslarla. 19 ocak test gunum ama sanirim o kadar bekleyemicem en erken ne zaman yapsam cikar
Beklemek enguzeli ama insan merk ediyo heyecandn. Hep negatf gordgm icin yapasim yoktu ama bi an icimden geldi gaza geldim:) 6. Gun yapmstm ben silik ckmsti sora daha belrgnlsti. 10.gundr kan vermstim darisi bssina olsn inss buarada bnce erken tstlere gerk yok embriyo oldgndan bildgnz ucuz tstlerde cikiyor herkes ole yapti oldgm sayfada

Bende o zaman bi uc dört gun sonra sansimi deneyeyim :)

1 Ocak’ta transferim yapıldı blastokist embriyo. Yarın kan vereceğim ama bugün bi idrar testi denedim. Ve hala umutsuzum.. hayırlı sonuç olur inşallah

Kızlar bugün 7.gün idrar testi yaptım erken gebelik testi ama 3.gün embriyosu transfer olmuştu. Sizce doğrumudur bu sonuç
Canım gayet görünüyor çizgi. Benimde 7. Günüm ama 5.gün embriyosu . Bende bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi görünüyor. Ama bende senin gibi inanamıyorum. Acaba testler mi bozuk diyorum. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür

Test niye bozuk olsun hadi hayırlısı bakalım

Bana çatlatma amaçlı gonapeptyl uygulanmıştı ohss riskini azaltmak için ve bildiğim kadarıyla sentetik hcg içeriği var bu Pazartesi mi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…