- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 33
- 33
Anladım. Peki etkisi ne zaman geçer acaba. Ona göre test yapayım bari. Boşuna heves ettim sanırımDirek hcg diye yazmıyor maalesef sentetik hcg içeren üç ilaç var zaten piyasada ovitrelle gonapeptyl ve pregnyl
Yok boşuna heves ettim değil bi ampul mü yapıldı kaç ünitelik bi dozduAnladım. Peki etkisi ne zaman geçer acaba. Ona göre test yapayım bari. Boşuna heves ettim sanırım
0.1 mg lık enjektabl solüsyondu canım. Clexane gibiYok boşuna heves ettim değil bi ampul mü yapıldı kaç ünitelik bi dozdu
Cumartesi kan versen zaten gebelik var mı yok mu belli olcak ama bence hamilesin. 9. Gün 30 un üstü bi değer çıkması yeterli0.1 mg lık enjektabl solüsyondu canım. Clexane gibi
İnşallah canım. Bekledim bekledim az daha bekleyeyim bakalım. Sabreden derviş muradına ermiş demişlerCumartesi kan versen zaten gebelik var mı yok mu belli olcak ama bence hamilesin. 9. Gün 30 un üstü bi değer çıkması yeterli
Bende iğneden 1 hafta sonra yaptım silik çizgi çıkmıştı ve kendi kendimi yedim iğne etkisimi diye 3 gün arka arkaya yaptım ama koyulasmiyirdu sonra dayanamayıp 9.gün kan vermiştim 159 çıkmıştı sende 9.gün kantesti yap Rabbim yüzünü güldürsün ama ben senin için pozitif hissediyorumAnladım. Peki etkisi ne zaman geçer acaba. Ona göre test yapayım bari. Boşuna heves ettim sanırım
Eki Görüntüle 2223161 1 Ocak’ta transferim yapıldı blastokist embriyo. Yarın kan vereceğim ama bugün bi idrar testi denedim. Ve hala umutsuzum.. hayırlı sonuç olur inşallah
benimde 3.gün embriyosu olarak donduruldu canım dun embrıyolarım detımı beklıyorum trasnfer ıcın rahım dınlendırme yapıyoruz suann ınsallah pozitifi gorursun umut olursun bursalı mısın;? hangi merkezde yaptırdın acaba tüp bebegı?3.hün embriyosu için dün yani 6.gün bthcg ysptrdım dayanamayıp 1.94 çıktı. Bugün de idrar testi pozitif çıktı ama kanda yok gibi bişey işte. Umarım erken olduğu içindir
İnşaallah cnm. Bursa pembe mavi de yaptımbenimde 3.gün embriyosu olarak donduruldu canım dun embrıyolarım detımı beklıyorum trasnfer ıcın rahım dınlendırme yapıyoruz suann ınsallah pozitifi gorursun umut olursun bursalı mısın;? hangi merkezde yaptırdın acaba tüp bebegı?
kaçıncı gün embrıyosuydu canım? ve problemıniz neydı erkeksel bayansal?İnşaallah cnm. Bursa pembe mavi de yaptım
Merhaba arkadasım seninle tam aynı dönemmişiz. Benimde dün transferim yapıldı. 2 tane embriyo transferi yapıldı. 21inde gel test yapalım dediler. Allahım herkese nasip etsin. Testlerimiz pozitif cıksın insallahMerhaba kızlar 27 aralıkta tüp bebek serüvenimiz başladı dün transferim gerçekleşti 20 Ocak test günüm bugün ilk günümüz opudan sonra 9 yumurtam işlem görmüştü ama 7 si dollenmısti ikinci gün aradıklarında 3 ünün gelişiminin gerilediğini 4 tanesinin iyi gittiğini ama 3.gün transfer yapılacağını söylediler dün 3 .gündü gittik ve embriyolog 2 sinin daha gelişimini yavaslattıgını söyledi 2 tane çok sağlıklı embriyo olduğunu ve ikisinide transfer edilip edilmeyecegini sordu bende istedim doktorum da ikisinin de koyulmasından yanaydı 5 dakika surmemıstır bile transfer işlemim herşey yolunda gitti idrara çok sıkışık olduğum için odaya geldikten 10 dakika sonra lavaboya gittim hastaneden taburcu olana kadar 3 kez daha gittim kesinlikle ıkınmadım. Başka şehirden gidiyorduk araba biraz sarstı 3 saat sonra evdeydim eve gidince de meyve yedim kivi ananas portakal mandalina hemşirede bunları yememın rahimi kalınlastırmaya yardımcı olduğunu söyledi kabak çekirdeği ve hurma da var tabi iiçinde. Evde dinleniyorum hep uzanıyorum oturuyorum hiç bişey yapmıyorum sıkıldıkça evin içinde dolanıyorum yatıp kalkmama dikkat ediyorum ani hareketlerle dönmemeye özen gösteriyorum acı yemekten kacınıyorum. Şimdilik yaptıklarım bu kadar bakalım bugün ne olacak :)
3.gün embriyosu. Sebebsiz bizim. 3 yıldır olmuyor iştekaçıncı gün embrıyosuydu canım? ve problemıniz neydı erkeksel bayansal?
bizim erkeksel malesef jimer hastanesınde yaptım bende transferı beklıyorum ınsallsah güzel sonuclar alınır...
Erkek sıkıntısı var bızde de tüp benek için jinemed murat beyle görüştük ama kafam karısık siz jimerde kime gıttınız sıkıntınız neydı tam olarakkaçıncı gün embrıyosuydu canım? ve problemıniz neydı erkeksel bayansal?
bizim erkeksel malesef jimer hastanesınde yaptım bende transferı beklıyorum ınsallsah güzel sonuclar alınır...
Pembe mavıde hangı doktora ve sıkıntınız neydı acaba bayan erkekİnşaallah cnm. Bursa pembe mavi de yaptım
ESIM KUCUK YASDA KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ ALIYOR BU OLAYIN PESINDEN CRIPTOAZOSPERM OLUYOR SPERMLERI YOK DENEEK AKDAR AZ YANI YERINDE HAREKETLI VE HAREKETSIZ OLARAK ISTANBULDA CELALETTIN PERUDA TEDAVI GORUYORUZ 9 AYDIR CIKISLARIMIZ COGALDI VS TUP BEBEGE GECTIK JIMER HASTANESINDE 3.GÜN EMBRIYOSU OLUSTU 4 ADET BENDE OPU ESNASINDA RAHMI UYARMAK AMACLI HISTERESKOPI OLDUM SUAN DINLENMEDEYIM BIR SONRAKI AY TRANSFERE GIDECEGIM INSALLAHErkek sıkıntısı var bızde de tüp benek için jinemed murat beyle görüştük ama kafam karısık siz jimerde kime gıttınız sıkıntınız neydı tam olarak
SUAT BEYE GITTIK JIMEREErkek sıkıntısı var bızde de tüp benek için jinemed murat beyle görüştük ama kafam karısık siz jimerde kime gıttınız sıkıntınız neydı tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?