TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Elhamdulillah ben de olumlu sonuç aldım. İstanbul Şişli Memorialda tedavi oldum
İlk Bhcg 176 ikinci 566 çıktı. Artık biraz ferahladım. Şimdi ultrason randevusunu beklemek var sırada
Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasib etsin

Hayirli olsun canim bende bugun transfer oldum ins. Hayirli haberler alalim test gunum 22 ocak olarak soylendi 5. Gun embriyosu dondurulmustu benim iki tane transfer edildi

Merhaba arkadasım seninle tam aynı dönemmişiz. Benimde dün transferim yapıldı. 2 tane embriyo transferi yapıldı. 21inde gel test yapalım dediler. Allahım herkese nasip etsin. Testlerimiz pozitif cıksın insallah
Bende sizdenim cnm bugun benimde

Merhaba arkadasım seninle tam aynı dönemmişiz. Benimde dün transferim yapıldı. 2 tane embriyo transferi yapıldı. 21inde gel test yapalım dediler. Allahım herkese nasip etsin. Testlerimiz pozitif cıksın insallah
Benden bir gün sonrada sen test yapacaksın canım Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin inşallah

Gribim evde yatmayla geçiriyorum zamanımı en hasta olmamam gereken zamanda hastalandım sen neler yapıyorsun canım nasıl geçiyor zamanın
Canım sakın stres yapma olacağı varsa inan buna hiçbir şey engel olmaz transferin ertesi günü içim dışım çıktı ne var ne yoksa geri çıkardım ondan sonraki gün çok afedersin kabız oldum ikinarak girebiliyordum sonra grip oldum hapsirmaktan önümü göremedim ama tüm bunlara rağmen tutunmuştu bana meleğim rahim öyle hapşırmakla kusmakla ikinmakla açılıp embriyoyu atmaz biliyorum hiçbir şey rahatlatmaz içini çünkü ben de rahatlayamıyordum bir türlü ama sen sadece rabbime ve bebeğine güven onunla hergün konuş beni bırakma de göreceks o seninle olacak şimdi sadece rahat ol Rabbim yüzünü güldürsün

Transferden sonraki gündü benimde canım aynı anlattığın şekilde önce bulantı kusma ki kusarken ıkınıyorsun mecbur kendini sıkıyorsun bi kaç saat sonra bir öksürük geldi bir anda boguluyordum öksürmekten o kadar çok korktum ki oturup ağladım saatlerce ya miniklerim beni terkederse diye inan hergün konuşuyorum rabbime yalvarıyorum ama senin dediğin gibi Rabbim onlara can verecekse hiç bir şey engel olamaz. Doktorumla da konuştum oda dediklerinin aynısını dedi rahim öyle öksürmeyle açılmaz kendine stres etme diye. Rabbim onları bana bağışlasın sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun başka ne isteriz ki

Merhaba arkadaslar
5. Gun embriyosu
2 adet embriyo transfer edildi.
Transferimin dun 5. Gunu bugun 6. Gunu
Sabah idrarimla idrar testlerim silik cikti fotografta attim.
Catlatma ignesinin 13. Gunu sizce ignenin etkisi gecmismidir sizce yoksa silik olanlar igne etkisindenmi cikiyor

Eklentiler

• 20190114_093215.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 75
Kan testi yaptır, net sonuç o verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…